olur bence niye olmasın:)
kızlarrr çekirgee darıldı galibaa
bugün hiç yazmadı
iğne için geç gelicekti gerçi ama..
dimi neden olmasın içine de birkaç şeker ve lokum koyarım oldu da bittii:)
montun önünü nasıl bağladın benimki kavuşmuyo :)çok tatlı bi fotooo bayıldımmeskişehirde o kadar güzeldi ki her yer hastayım birazcık ama dayanamadım Eki Görüntüle 1357319 Eki Görüntüle 1357320 Eki Görüntüle 1357322 bende çıktımm
Cok tatli gorunuysn . Hamile gbi de deglsn masallh inceciksinçıkmamak olmazdı amainş olmayız
benimkide en son gittiğimde başaşağıydı. sadece başaşağı olunca doğmuyoki kafası yukardayken yada poposu rahimdeykende doğabilir. korkma yani :)Ben de tırstım biraz dönmüş deyinceo yüzden size de sorayım dedim belki de normaldir...
evet ya ben mevlüt yapacak olsaydım bende öyle yapardım çok cici oluyolar:)
montun önünü nasıl bağladın benimki kavuşmuyo :)
benm bi kaşe montum çift düğmeliydi göğüs hizasındaydı düğmeler bende söküp ucuna diktim öyle kapatabiliyorumsahi bende yukardan bir tane kapatabiliyorum gerisi açık
birde ayakkabı bebek şekeri alıyım diyorum yine eminönünden ucuza mal etmem lazım birde
benm bi kaşe montum çift düğmeliydi göğüs hizasındaydı düğmeler bende söküp ucuna diktim öyle kapatabiliyorum
bende bu tatilde o konu üzerinde çalışacam, hazır alınca dünya paraayakkabı bebek şekeri nası bişey? nette görüyorum ama onlardan mı? yanına lavanta, şeker vs. de ister o zaman:)
Canım benim şimdiden doğum günün kutlu olsun.Benim 40 hafta dolumum 1 nisan ama büyük ihtimalle ve Allah ın izniyle 15 inden sonra alırlar.Çünkü sezeryan benimkisi.Oğlun benm doğum tarihimde dogucakmıs canımmm cok mutluyum ben 1 nisan doğumlu olmaktan onada mutluluk getirir inşallah
bunun gibi canım keseli satılıyor zaten içine badem şekeri koyup bağlıyorsun
güzelmiş çok cici bi hediye olur:)
bisiklet biberon puset arkadaşlarım dağıttı bende bunu gördüm hoşuma gitti :))
teşekkür ederim canımmCok tatli gorunuysn . Hamile gbi de deglsn masallh inceciksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?