2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıızz ben de tam sana mesaj atacaktım nasıl oldun diye..
ne güzel sevdiklerin etrafında.. daha iyi olursun İNŞAALLAH..

Merhaba arkadaslar,
gece lavaboya kalktim.yataga gelip yattiktan 10 dakika sonra camasirim islandi.bende degistirmek uzere banyoya gittigimde busefer bacaklarimdan suzuldu ve yerede damladi.
az once doktora gittim.alttan bakmak istedi ama ben istemedim.suyunu olctu.iyi ama.sorumluluk kabul etmiyorum dedi.
daha once hapsirmayla idrar kacirdigim olmustu.buda idrar dir deyip kendimi inandirdim.icimde bi rahat.normalde cok pipirikliyimdir.
boyle bisey basina gelen varmi acaba?

Nette böyle durumlarda doktor muayenesi öneriyorlar...
Birden gelen su bebegın suyu olabılırmış..
Neden alttan muayene olmadın ki ?

Cok gecms olsun. Allh korusun ins suyun gelmemstr. Bnm akintim oluyo sadce. Boyle bisey basima gelmdi allha sukur :)

:))inşallah canım hepimiz iyi olalım.sen de çok çay içme fazla çay kansızlık yapıyomuş:))
bi zevkim o var :) :)
Bugun kuzenımın ıkızlerının fotosunu gordum çok şekerlerdi senınkıler de hayırlısıyla saglıklı dogsa da bıze foto atsan :)
Şöyylee tatlı tatlı ikizler görsek :)
Ama aynı gıydırcen başka turlu olmaz :)

İnşallah arkadaşım,sağlıkla doğsunlar da doldururum forumu resimlerle:))aslında tüm bebekleri merak ediyorum ben.hepiimiz koyalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…