2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun kendi doktoruna sordunmy peki. Su gelmesi tehlikeli olabilir
Neden alttan baktirmadin acillik olunca Ben baktirmistim istemememe ragmen

Olacaklar Allah ın izniyle sağlıkla kavuşacağız yavrularımız.Yeni yıl yeni umutlar inşallah yeni bebişler.

Canım böyle bir durumda alttan muayene şarttır açılma olup olmadığına bakacaklar.

Bugun kendi doktoruna sordunmy peki. Su gelmesi tehlikeli olabilir
Neden alttan baktirmadin acillik olunca Ben baktirmistim istemememe ragmen

musait değildim.ve doktorun tavri hic hosuma gitnedi.alttan bakmadigi icin dogru duzgun ilgilenmedi bile.bi pedler oluyorya amniuon sivisini olcen ondan istedim.alttan muayene yaptirmadigim icin veremezmis.inanin cikinca agladim.kendi doktorum baktirsaydin keske dedi.istirahat et tekrar olursa ara dedi.

geçmiş olsun

merhaba arkadaslar 2014 yilinin son günü geldi catti.. temizligimi ütülerimi bitirdim kahvemi iciyorum simdi aksamada kv gidicez.. 2015 umarim hepimize saglik mutluluk huzur getirir ve hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz bu sene yilbasina daha baska seviniyorum galiba bebegime kavusmama az kaliyo diye simdiden hepinize musmutlu yillar diliyorum

canım seninde yeni yılın şimdiden kutlu olsun. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi yeni yılda kendine çok iyi bak aklımızdasın buralara pek sık uğrayamasanda

Benimde gögüslerim çok küçük bende süt olmaz diye korkuyorum canım ya. Şişmiş haliyle 70 bedeni zor dolduruyor şuan
Merhaba kizlar...sizi her gun okumaya calisiyorum ama yazmaya yetisemiyorum, ne cabuk degisiyor konular, masallah...

Canim, ablamin da gogusleri uctan ibaretti, o da 70 sungerli kullaniyordu. Iki cocuk dogurdu ikisine de 1 sene 2 ay emzirdi. Dogumdan sonra oyle bir doldu ki o gogusler, inanilmazdi. Icini ferah tut kucuk gogus sut uretiminde daha verimlidir

Karnım çook geriliyor artık kızlar ortadan ikiye yırtılcakmış gibi oluyor nefesimi zorluyor sankii zamaan çabuk geçsinnnnn

Rahatladım çok şükür insanlarda korkutuyor beni küçük gögüslüsün sütün olmaz karnın hiç yok bebeğin küçük olucak kısa boylusun zor doğurursun falan diyorlar bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…