2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim misafirim var akşam ilk yılbaşımız ama biz başbaşa değiliz bi de git yemek yap offf valla düşündükçe sinir oluyorum bugün yarım gün sanıyordum tam günmüş Allahtan yarın ve cuma tatil

arkadaşları gelicekti yalnız kalma fikri ondan çıktı sevmiyorum
doğum günümde de ark çağırdın evlilik yıldönümüzde de çağırırsın sen dedi
o yüzden yalnız olalım dedi ama bana sıkıcı geliyor tek olmak :)
yine de özenli bi masa hazırlamayı düşünüyorum ben de..

ne düşünceli eşin aman sende napıcaksın misafiri gerçi arkadaş falan eğlenceli olur
benim eşimin abisi geliyor bi iş için yakın bi ildeydi yılbaşı akşamı diye bize geliyor bide tabi her zmnki misafirim görümcemin oğlan

ne biliyim ben kalabalık seviyorum ama aile oldumu sıkılıyorum daha çok arkadaş falan
görümcenin oğlu zaten abone size
neyse sıkma canını sen canım
maalesef elden bişey gelmiyor..

merhaba annişleer..

bugün benm içinde bi türlü zaman geçmedi
birazcık sizle muhabbet edeyim dedim

Akşama görümcemlere gideceğiz ama kutlama için falan değil bizim daha büyük telaşemiz var
görümcemin kızının son günleri doğum yapacak.. süs püs eksikleri tamamlayacağız inşş...

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz ?

yanlış hatrlamıyrsam hani evin anahtarı olan çocuk di mi
öğrenci değilmi ya gitsin takılsın ark larıyla yılbaşında

yanlış hatrlamıyrsam hani evin anahtarı olan çocuk di mi
öğrenci değilmi ya gitsin takılsın ark larıyla yılbaşında
Heee canım ta kendisi ilk senesi pek arkı yok henüz ama şimdi aradı eşim 1 sat takılcakmış bizle sonra arklarıyla takılcakmış ayyyy çok üzüldüm dicektim

merhaba iyiyiz çok şükür sende iyisindir inşallah canım süsleri bizlede paylaş fikir olsun

merhaba iyiyiz çok şükür sende iyisindir inşallah canım süsleri bizlede paylaş fikir olsun

Heee canım ta kendisi ilk senesi pek arkı yok henüz ama şimdi aradı eşim 1 sat takılcakmış bizle sonra arklarıyla takılcakmış ayyyy çok üzüldüm dicektim
ayyy yazık yaa deme öyleee

bende küçükken abim evlendğnde abimlerden hiç çıkmazdm şimdi diyorumki yengeme sende ne sabır varmış katlanmşn bana ben kimseye katlanamam şimdi diyorum heheheh ama ben küçüktüm akıl ermiyordu işte

ama çok severiz birbirimizi Allah için

tütü etek yapacağız.. magnetler bitti sayılır.. lohusa bardak süsleri falan yapacağız..
bende kendimide aradan çıkaracağım böylelikle :) ikimizinkide kız olunca rahat oluyor hazırlık
hepsi bitsin resimlerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…