Rahatladım çok şükür insanlarda korkutuyor beni küçük gögüslüsün sütün olmaz karnın hiç yok bebeğin küçük olucak kısa boylusun zor doğurursun falan diyorlar bana :))
Karnım çook geriliyor artık kızlar ortadan ikiye yırtılcakmış gibi oluyor nefesimi zorluyor sankii zamaan çabuk geçsinnnnn
uff çok keyifsiz bir gün eve gidip yatasım var
uff çok keyifsiz bir gün eve gidip yatasım var
eşime sinir oldum hiç bişi yapmıcam bi oyuna takmış kafayı eve gider gitmez alıyor elıne telefonu yatana kadar.bende yarın zaten evdeyizz
akşam eşim kimseyi istemedi
zaten sevmiyor da
ama içimden güzel bi masa hazırlamak var ertesi günde tatil nasıl olsa :)
eşime sinir oldum hiç bişi yapmıcam bi oyuna takmış kafayı eve gider gitmez alıyor elıne telefonu yatana kadar.
Benim misafirim var akşam ilk yılbaşımız ama biz başbaşa değiliz bi de git yemek yap offf valla düşündükçe sinir oluyorumbugün yarım gün sanıyordum tam günmüş Allahtan yarın ve cuma tatil
ne düşünceli eşinarkadaşları gelicekti yalnız kalma fikri ondan çıktı sevmiyorum
doğum günümde de ark çağırdın evlilik yıldönümüzde de çağırırsın sen dedi
o yüzden yalnız olalım dedi ama bana sıkıcı geliyor tek olmak :)
yine de özenli bi masa hazırlamayı düşünüyorum ben de..
ne düşünceli eşinaman sende napıcaksın misafiri gerçi arkadaş falan eğlenceli olur
benim eşimin abisi geliyor bi iş için yakın bi ildeydi yılbaşı akşamı diye bize geliyor bide tabi her zmnki misafirim görümcemin oğlan
yanlış hatrlamıyrsam hani evin anahtarı olan çocuk di mine düşünceli eşinaman sende napıcaksın misafiri gerçi arkadaş falan eğlenceli olur
benim eşimin abisi geliyor bi iş için yakın bi ildeydi yılbaşı akşamı diye bize geliyor bide tabi her zmnki misafirim görümcemin oğlan
Çok uyuz oldum.. konuşmuyorumo oyunlara yasak koydum ben
deli oluyodum yoksa bizimkide tv nerde yabancı sıkıcı film varsa ona sardı şimdi
akşama kumandayı saklıycam
Heee canım ta kendisi ilk senesi pek arkı yok henüz ama şimdi aradı eşim 1 sat takılcakmış bizle sonra arklarıyla takılcakmış ayyyy çok üzüldüm dicektimyanlış hatrlamıyrsam hani evin anahtarı olan çocuk di mi
öğrenci değilmi ya gitsin takılsın ark larıyla yılbaşında
merhaba iyiyiz çok şükür sende iyisindir inşallah canım süsleri bizlede paylaş fikir olsunmerhaba annişleer..
bugün benm içinde bi türlü zaman geçmedi
birazcık sizle muhabbet edeyim dedim
Akşama görümcemlere gideceğiz ama kutlama için falan değil bizim daha büyük telaşemiz var
görümcemin kızının son günleri doğum yapacak.. süs püs eksikleri tamamlayacağız inşş...
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
merhaba iyiyiz çok şükür sende iyisindir inşallah canım süsleri bizlede paylaş fikir olsunmerhaba annişleer..
bugün benm içinde bi türlü zaman geçmedi
birazcık sizle muhabbet edeyim dedim
Akşama görümcemlere gideceğiz ama kutlama için falan değil bizim daha büyük telaşemiz var
görümcemin kızının son günleri doğum yapacak.. süs püs eksikleri tamamlayacağız inşş...
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz ?
ayyy yazık yaa deme öyleeeHeee canım ta kendisi ilk senesi pek arkı yok henüz ama şimdi aradı eşim 1 sat takılcakmış bizle sonra arklarıyla takılcakmış ayyyy çok üzüldüm dicektim
bncede konuşma yasakla canım çok sıkıcı son başbaşa günleriniz zatenÇok uyuz oldum.. konuşmuyorum
tütü etek yapacağız.. magnetler bitti sayılır.. lohusa bardak süsleri falan yapacağız..merhaba iyiyiz çok şükür sende iyisindir inşallah canım süsleri bizlede paylaş fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?