2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eczanelerde oluyor canım o pedler,al istersen.ben ilk zamanlar altım çok ıslanınca almıştım duruyor şimdi iki tanesi.
Ama idrarı kaçırdığında anlarsın,su başka olur.sen mutlaka doktora da muayene ol.

canım emin misin 74 olduğuna sadece göbüş var
ikinize de maşallah bu arada

Maşallah çok şirinsiniz :)
Boyun uzun old için kilon hiç belli değil.

canım emin misin 74 olduğuna sadece göbüş var
ikinize de maşallah bu arada

Maşallah çok şirinsiniz :)
Boyun uzun old için kilon hiç belli değil.

maşallah nasıl 74 kilo bu canımm:)

maşallah sana cidden eminmsn 74 oldğna
ayyy kızlar nasıl mutlu oldum
boyum 1.68 çok uzun değilim aslında ve malesef eminim 74 kiloyum hatta akşamları 75i görüyorum bazen
60 la hamile kaldım umarım asya çıkınca o göbüş gider ve eski halime dönerim

yaaa kızlarr eşim yalnız kalalım demişken acaba akşama kendim içinde hazırlık yapsam mı
ne biliyim şık bir elbise makyaj gibi bi daha nerde yapıcazz
ne diyosunuz?
bence kesinlikle yap canım nasıl olsa eşin geç geliyor dimi masa hazırla kendinde giyin süslen son başbaşa yılbaşınız özel olsun ben olsam yapardım yani böle bi plan çıkmasaydı

Maşallah çok güzelsiniz ana-kız :) bende akşam evde bir foto çekeyim koca göbüşümle :)

çok almışın ama belli değil ki ben 64 le kaldım bazan 69 u görüyorum 68 im, ilk zaman kusmaktan kilo vermiştim ama hemen hemen aynı göbüşlerinşallah eski hallerimize çabuk döneriz

Kizlar bugün doktor kontrolumuz vardi doktor baktı hersey yolunda bebeğin gelişimi iyi dedi. Ben biraz hareketleri azaldi korkuyorum bazen dedim oda suyun biraz azalmış ondandir dedi. Ne olacak tehlikeli birsey mi ne yapayim dedim yani hala normal sınırlar içinde ama alt sınıra daha yakın dedi. Moralim bozuldu çok. internetten araştırdım biraz hiç iç açıcı şeyler yazmamışlar inşallah birşey olmaz zamanında ve sağlıkla doğar bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…