Çok uyuz oldum.. konuşmuyorum
Eczanelerde oluyor canım o pedler,al istersen.ben ilk zamanlar altım çok ıslanınca almıştım duruyor şimdi iki tanesi.musait değildim.ve doktorun tavri hic hosuma gitnedi.alttan bakmadigi icin dogru duzgun ilgilenmedi bile.bi pedler oluyorya amniuon sivisini olcen ondan istedim.alttan muayene yaptirmadigim icin veremezmis.inanin cikinca agladim.kendi doktorum baktirsaydin keske dedi.istirahat et tekrar olursa ara dedi.
Seneye yılbaşında geçen sene nasildim diyebileceğim fotom olsun dedim malum akşam eglence falan yok resim kaynayabilir
İşte kızım ve 74 kiloluk ben
Insallah seneye ayni pozu kızım kucağımda veririm
Eki Görüntüle 1357591
Maşallah çok şirinsiniz :)Seneye yılbaşında geçen sene nasildim diyebileceğim fotom olsun dedim malum akşam eglence falan yok resim kaynayabilir
Eki Görüntüle 1357591
Seneye yılbaşında geçen sene nasildim diyebileceğim fotom olsun dedim malum akşam eglence falan yok resim kaynayabilir
Eki Görüntüle 1357591
maşallah sana cidden eminmsn 74 oldğnaSeneye yılbaşında geçen sene nasildim diyebileceğim fotom olsun dedim malum akşam eglence falan yok resim kaynayabilir
Eki Görüntüle 1357591
canım emin misin 74 olduğuna sadece göbüş var
ikinize de maşallah bu arada
Maşallah çok şirinsiniz :)
Boyun uzun old için kilon hiç belli değil.
maşallah nasıl 74 kilo bu canımm:)
ayyy kızlar nasıl mutlu oldummaşallah sana cidden eminmsn 74 oldğna
ayyy kızlar nasıl mutlu oldum
boyum 1.68 çok uzun değilim aslında ve malesef eminim 74 kiloyum hatta akşamları 75i görüyorum bazen
60 la hamile kaldım umarım asya çıkınca o göbüş gider ve eski halime dönerim
bence kesinlikle yap canım nasıl olsa eşin geç geliyor dimi masa hazırla kendinde giyin süslen son başbaşa yılbaşınız özel olsunyaaa kızlarr eşim yalnız kalalım demişken acaba akşama kendim içinde hazırlık yapsam mı
ne biliyim şık bir elbise makyaj gibi bi daha nerde yapıcazz
ne diyosunuz?
Eki Görüntüle 1357591
bence kesinlikle yap canım nasıl olsa eşin geç geliyor dimi masa hazırla kendinde giyin süslen son başbaşa yılbaşınız özel olsunben olsam yapardım yani böle bi plan çıkmasaydı
yaaa kızlarr eşim yalnız kalalım demişken acaba akşama kendim içinde hazırlık yapsam mı
ne biliyim şık bir elbise makyaj gibi bi daha nerde yapıcazz
ne diyosunuz?
enerjin ve vaktin varsa neden olmasınakşam nereye devrileceğimi şaşıyorum ben
teşekkür ederiz canımMaşallah çok güzelsiniz ana-kız :) bende akşam evde bir foto çekeyim koca göbüşümle :)
ayyy kızlar nasıl mutlu oldum
boyum 1.68 çok uzun değilim aslında ve malesef eminim 74 kiloyum hatta akşamları 75i görüyorum bazen
60 la hamile kaldım umarım asya çıkınca o göbüş gider ve eski halime dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?