Babyshower neki? Cahilim bn hic katlmdm sanrm
sonunda bulmussuncoook tatli ve iyi fikir gercekten
Aslıda olay anne adayını şımartıp eğlenip mutlu olmak değil.Ben de ilk defa denk geldim. Bu parti bebeğin annesine arkadaslari tarafından düzenleniyor. Fakat son dönem moda olan bu partiyi bizdeki anneler kendileri arzu ederlerse doğumdan önce yapıyor. Anne adayi aileden, akraba ve arkadaslardan seçtiği kisileri davet ederek bes cayi bi mekani belirleyerek bulusuluyor. Isteyen organizasyon firmaları ile çalışarak isteyende kendisi hazırlıyor fotolar daki gibi anne normalde ihtiyaç listesi veriyor herkez ona göre bi hediye alıyor. Ama bu partide herkez gönlünden geçen hediyeyi verdi anne adayına.Gerisi sohbet muhabbet küçük çaplı eğlenceli oyunlar ve Ödülleri seklinde. Birde anne adayı bi pasta kesiyor tipki doğum günü partisi edasıyla. Yani olay anne adayını şımarık, eglenin mutlu olmak
hatice uzun bir isim ya kisa bir isim olabilir Nur mesela ayri yazdirin. nur dersiniz. nisa olabilir ecem olabilirHatice nin yanına bi isim bulun kızlarrrr ?????çok zor bu isim işi
bizde bir arkadasa yapmistik cevre kirliliği bence sirf kagit ve turevlerini bos yere alip para verip atiyorsun. bide pastasi mekani derken bi dünya para ziyani. o parayi ben 1 fakire versem ruhumda neselenir gonlumde hem de hayir olur tabi bence....Aslıda olay anne adayını şımartıp eğlenip mutlu olmak değil.
Bence orda amaç "hediye toplayıp bebek çeyizini bedavaya getirmek"
Çok mantıksız buluyorum.. eskiden baby shower mı vardı, yeni türedi bunlar, 6 ay kınaları, diş buğdayları vs vs.
Ben de ilk defa denk geldim. Bu parti bebeğin annesine arkadaslari tarafından düzenleniyor. Fakat son dönem moda olan bu partiyi bizdeki anneler kendileri arzu ederlerse doğumdan önce yapıyor. Anne adayi aileden, akraba ve arkadaslardan seçtiği kisileri davet ederek bes cayi bi mekani belirleyerek bulusuluyor. Isteyen organizasyon firmaları ile çalışarak isteyende kendisi hazırlıyor fotolar daki gibi anne normalde ihtiyaç listesi veriyor herkez ona göre bi hediye alıyor. Ama bu partide herkez gönlünden geçen hediyeyi verdi anne adayına.Gerisi sohbet muhabbet küçük çaplı eğlenceli oyunlar ve Ödülleri seklinde. Birde anne adayı bi pasta kesiyor tipki doğum günü partisi edasıyla. Yani olay anne adayını şımarık, eglenin mutlu olmak
Katılıyorum. Hep demet akalının başının altından çıkıyo bunlar. İlk o yaptı türkiyedebizde bir arkadasa yapmistik cevre kirliliği bence sirf kagit ve turevlerini bos yere alip para verip atiyorsun. bide pastasi mekani derken bi dünya para ziyani. o parayi ben 1 fakire versem ruhumda neselenir gonlumde hem de hayir olur tabi bence....
Aslıda olay anne adayını şımartıp eğlenip mutlu olmak değil.
Bence orda amaç "hediye toplayıp bebek çeyizini bedavaya getirmek"
Çok mantıksız buluyorum.. eskiden baby shower mı vardı, yeni türedi bunlar, 6 ay kınaları, diş buğdayları vs vs.
Sen nerede yaşıyorsun? Bu adet bildiğim kadarıyla yurt dişindan gelme.Öyle olmasa bile sende kendi çevrende yapabilirsin kiÇok cixTürkiye de olsam ben de yapmak isterdim
Benim anlamadığım şu ki; doğacağı bile garanti olmayan bi bebek için parti düzenlemek de neyin nesi. Allah korusun tabi. Aç iki dua oku da evladın sağlıkla gelsin...A
Aynen öyle de arkadaşım organizasyon firmasına yaptırmış çoğu şeyi, fotoğrafçısı, mekan kirası, ikramları felan fiyatını sormadım ama onun yerine kendisi bebeğe alışveriş yapsa daha kârlı olurdu herhal
Allah yardımcın olsun. İnşaallah apandist değildir :/hastanedeyiz arkadaslar dr idrar yollari iltihabi dedi ama apandisitte olabilirmiş serum taktilar suan
hastanedeyiz arkadaslar dr idrar yollari iltihabi dedi ama apandisitte olabilirmiş serum taktilar suan
Ayyy aynı benimki mumkunse bu çocuğuma iğne bile almasın alsada kesinlikle kullanmicam çünkü hep onun aldıkları İyi bizimkiler kötü.30 yasina gelsede torunu der sana battaniyr ordum ben diye
bizede 4 gun tatil verdiler okul resmen buz tutmuş dün gittik okula aynen sizinki gibi üstümüzde mont ağımızda buhar ders anlattık. Sınıf defterini yazamadım bile ellerim buz tutmuştu. Ayaklarım döndü. Bebeğimde hiç hareket etmediği kadar çok hareket etti biraz korktum ama şimdi normale döndü.Bizim bir haftadir halimiz.elektrik var kalorifer var amma velakin agzimizdan buhar cika cika derse gidiyoruz montlarla.okul isinmiyor.ogretmen masasina dogru petek de yok siralar yapisik kalorifere.donduk tum hafta karnim kasildi
Amin Rabbim yeni yavrunla sıkıntıni hafifletir insallahcanım 28. haftada birden kanamam oldu rahmin 1-2 cm açılmış doğum durduruldu3 hafta iğneler vuruldum ama suyum azalıyormuş 31 haftada doğum oldu normal doğum eğer ogün doğurmasam ertesi gün dr alacakmış sezeryanla 10 gün yaşadı küvezde ciğerleri iyiydi iğne vurulmuştum çünkü ama bağırsak sisteminde sıkıntı başladı ve karnımda durduğu3 hafta pek gelişmemiş kaybettik o yüzden
erken doğum sebebine gelince rahimde sıkıntı yokmuş ama ben o ara yordum kendimi malesef
şimdi eşim çok yerimden kaldırmıyor :) şükür iyiyiz :) kızım gitti ama inşallah bir oğlum olacak :) allahım bizi evlat acısıyla imtihan ettirabbim kimseyi bu acı ile imtihan etmesin
sizleri okuyorum heyecanlarınızı mutlu oluyorum :) hep bebişlerinize birseyler alıyorsunuz çok özeniyorum planlar yapıyorsunuz doğumla mevlütle ilgili hep imrenerek okuyorum( yanlış anlamayın lütfen ) :) ben suanda karnımda olduğu anı yaşayabiliyorum :) allahım inşallah bu evladımı kucağımda sevmeyi nasip eder :) hepimize tabiki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?