Canım benim takma kafana hersey olur.siz sağ olun yeterGünaydın kizlar benim de ne kendi annemde ne kaynanamlarda bebekle ilgili bir hareket yok.zaten benim annemde Kaynanam da 60 yasin üstünde. Herşey imi kendim aldım. Geçen 6 yumak yün aldım. Gorumcem e dedim oğlum a yelek ceket yapar mısın yaparım dedi.boyle işte yapılması da Penye yelekler aldım 6 tanede Battaniyesi var yeter.neymis tirnagin varsa başını kası.
ooo Maşallahhh baya zahmetli olmuş ya.. sanırım organizasyon şirketine verilmiş... baya uğraşılmış emek harcanmış.. gözüm korktu şimdi.. biz iki magnet yapalım bi şeker mi lokum mu diyelim..arkadaşın döktürmüş..Eki Görüntüle 1372248 Eki Görüntüle 1372249 Eki Görüntüle 1372250 Eki Görüntüle 1372251 Eki Görüntüle 1372252 Eki Görüntüle 1372253 Eki Görüntüle 1372254 Eki Görüntüle 1372257 Eki Görüntüle 1372258 Eki Görüntüle 1372259
Hafta sonu gitmiştim.Bu da arkadaşımın babyshower partisinden görseller
Herkeze ıyı akşamlar,
Sessızlık ne kadar guzel gune ıkı cocukla başlayıp yakında uc olacak, kavga dovuş gurultu kahkaha oyun şarkı derken gunu bıtırmek. Bır kırlı corabın varlıgına, tezgahta bır kırlı bardaga tahammul edemeyen ben, evı bok gotururken bacakları uzattım keyıf yapıyorum.
benimdeeeee:-(inanılmaz uykum var..
cnm güle güle kullan..Telefon :)
Günaydın herkese.. yataktan hiç çıkasım yoktuu
BİKERE MİSAFİR COCUGUNDA DENEDIK 5 YASINDA DOGRU OLCTU KULLANMASI DA BASİT BİDE DİĞERLERİNE GÖRE fiyat olarak uygundu ben memnun kaldım
Gunaydinnnngünaydın kızlar
Kızlar aranızda NST ye giren var mı acaba ??? Varsa kaçıncı haftada başladınız??
Arkadaslar insan bi cevap verir aşk olsunHatice nin yanına bi isim bulun kızlarrrr ?????çok zor bu isim işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?