2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende soda,elma, naneli sakız deniyorum ama geçici çözüm hep her gece mahfoluyorum bende felaket bi yanma, yatınca mide suyu benimde ağzımda geçsin artık bu günler doğurayım die bakıyorum
Caviscon surup kullaniyorum ben gece rahat oluyo

yalnız 16 hafta diye bir süremiz yok 8 doğum öncesi 8 doğum sonrası var aynı zamanda doğum öncesi 8 haftanın n fazla 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliosunuz yani totelde en fazla 13 hafta doğum sonrası izni hakkımız var . bebek doğduğu gün itibari ile doğum sonrası izin başlar.

Canım haklısın ben buna bişey demiyorum kolay hesaplama yöntemini söylüyorum bebek doğmadan izne ayrıldığın haftadan 16 sayarsak iznimiz bittiği zamanı hesapliyoruz.diğer türlü sayansanda aynı hafta oluyor deneyin aynı olacağını göreceksiniz. Yasal olarak 8 öncesi 8 sonrası 5 haftayı doğum sonuna aktarsan bile izne ayrıldığın dan sonra 16 hafta izin var toplamda

Erken dogum olursa onu da ekletiyorsjn. 2011 torba yasa

Kızım hatice rana m dünyaya geldi Rabbim hayırlı mutlu huzurlu omurler nasip etsin bize.nasil anlatılır bu güzel duygu.27/02/2015 (persembe yi cumaya bağlayan gece 04:00)

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…