Caviscon surup kullaniyorum ben gece rahat oluyobende soda,elma, naneli sakız deniyorum ama geçici çözüm hepher gece mahfoluyorum bende felaket bi yanma, yatınca mide suyu benimde ağzımda geçsin artık bu günler doğurayım die bakıyorum
Maşallah allah analı babalı büyütsün.Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
yalnız 16 hafta diye bir süremiz yok 8 doğum öncesi 8 doğum sonrası var aynı zamanda doğum öncesi 8 haftanın n fazla 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliosunuz yani totelde en fazla 13 hafta doğum sonrası izni hakkımız var . bebek doğduğu gün itibari ile doğum sonrası izin başlar.En güzel izin hesaplama şekli izne ayrıldığın tarihten itibaren 16 hafta bitiminde iznin bitiyor 3 hafta 5 hafta diye aklınızı karıştırmayın bence yasal olarak bize 8+8 yanı 16 haFTA iznimiz var izne ayrıldığın günden 16 sayicaz
Canım haklısın ben buna bişey demiyorum kolay hesaplama yöntemini söylüyorum bebek doğmadan izne ayrıldığın haftadan 16 sayarsak iznimiz bittiği zamanı hesapliyoruz.diğer türlü sayansanda aynı hafta oluyor deneyin aynı olacağını göreceksiniz. Yasal olarak 8 öncesi 8 sonrası 5 haftayı doğum sonuna aktarsan bile izne ayrıldığın dan sonra 16 hafta izin var toplamdayalnız 16 hafta diye bir süremiz yok 8 doğum öncesi 8 doğum sonrası var aynı zamanda doğum öncesi 8 haftanın n fazla 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliosunuz yani totelde en fazla 13 hafta doğum sonrası izni hakkımız var . bebek doğduğu gün itibari ile doğum sonrası izin başlar.
Erken dogum olursa onu da ekletiyorsjn. 2011 torba yasayalnız 16 hafta diye bir süremiz yok 8 doğum öncesi 8 doğum sonrası var aynı zamanda doğum öncesi 8 haftanın n fazla 5 haftasını doğum sonrasına aktarabiliosunuz yani totelde en fazla 13 hafta doğum sonrası izni hakkımız var . bebek doğduğu gün itibari ile doğum sonrası izin başlar.
Hayirli olsun. Gozun aydinKızım hatice rana m dünyaya geldi Rabbim hayırlı mutlu huzurlu omurler nasip etsin bize.nasil anlatılır bu güzel duygu.27/02/2015 (persembe yi cumaya bağlayan gece 04:00)
Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
Rabbim sağlıkla ve hayırla büyütmeyi nasip etsin bebişi kokla bizim yerimize...bizlerede nasip etsin inş...Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/begence-tek-kisilik-nevresim-takimi-rozalin-p-px-151365632 bu mu dur... http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...-tek-kisilik-nt-147796727#product-information bu mu kızlar hastaneye nevresim alayım diyorum bi tane tek kişilik
Kızım hatice rana m dünyaya geldi Rabbim hayırlı mutlu huzurlu omurler nasip etsin bize.nasil anlatılır bu güzel duygu.27/02/2015 (persembe yi cumaya bağlayan gece 04:00)
tamam onlara bakayım bir de :)) fikirlere açığım :)tek renk alsan daha iyi olur sanki... Ekru , krem , yada gül kurusu?
tamam onlara bakayım bir de :)) fikirlere açığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?