Allah yardımcımız olsun hepimizin son zamanlar baya zormuş bunu anladım, 5,6aylıkken hamilelik süpermişUyuyabiliyosan oturaaarak uyum an en iyisi maalesef cogumuzda vardır sanirim
bende soda,elma, naneli sakız deniyorum ama geçici çözüm hepher gece mahfoluyorum bende felaket bi yanma, yatınca mide suyu benimde ağzımda geçsin artık bu günler doğurayım die bakıyorum
bende soda,elma, naneli sakız deniyorum ama geçici çözüm hepher gece mahfoluyorum bende felaket bi yanma, yatınca mide suyu benimde ağzımda geçsin artık bu günler doğurayım die bakıyorum
4, 5, 6 aylar hamileliğin lale devri diye boşa demiyorlar :)Allah yardımcımız olsun hepimizin son zamanlar baya zormuş bunu anladım, 5,6aylıkken hamilelik süpermiş
bende soda içiyorum şimdi azda olsa yanma gitti gibi ama bakalım inşallah kısa süre sora gene başlamaz. bide süt bende çok feci gaz yapıyoBebek aşağı indikçe azalacakmış... biraz soğuk süt içinde iyi geliyordu bana. Ama bu gece korkunc; bir yudum yesem/içsem kusacak gibiyim
Selam kizlar;
Bizde temizlik var 2-3 gundur pek okuyamadim.. Masallah doguran dogurana galiba cogu sezeryan.. Benimki de sezeryan.. Sezeryanla 2. 3. dogumunu yapanlar cok zorlaniyolar mi acaba? Her defasinda daha zor iyilesildigini duymustum benim daha ilk bebegim ama simdiden 2.si icin belki 3.su icin tirstim
Allah yardımcımız olsun hepimizin son zamanlar baya zormuş bunu anladım, 5,6aylıkken hamilelik süpermiş
Ben spinal yonunden hic sikinti cekmedim.ignenin girisini bile hissetmedim diyebilirim.dokunduklarini hissediyosun ama aci yok.bebegini hemen gormen ve ameliyattan sonra 5-6 saat agri hissetmememen de bu isin luksu bence..Gozuniz aydin , hemencik ciksr ins kuvezdende kilosuds az degil guxel masallah
Spinal nasil tavsiye edermisin
Bende spinal olacagim nasipse
Selam dogum tarihlerimiz ayni nerdeyse benim de sezeryan tarihim 12 mart ama cok korkuyorum bebegim daha erken gelir diye cunku doktorum o haftasonu yurtdisinda olucak baskasini istemiyorum:/
Bunlari duyduguma sevindimmm:) ins bi aksilik cikmaz bende olurum spinal :)Ben spinal yonunden hic sikinti cekmedim.ignenin girisini bile hissetmedim diyebilirim.dokunduklarini hissediyosun ama aci yok.bebegini hemen gormen ve ameliyattan sonra 5-6 saat agri hissetmememen de bu isin luksu bence..
Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
önce kahverengi gibi akıntı sonra suyum geldi.ama ağrı çok şiddetli oluyor karnın taş gibi oluyor.emin ol farklı bir agri..buarada çok saol canım Rabbim senide bir avaz da kurtarsin insGözün aydın nasıl başladı sancıların nisan geldimi sanciyla beraber..bende bi kaç gündür sancı yaşıyorum ama düzene girmiyor bir türlü
Gozun aydinn darisi basimiza :)Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
Gozun aydinnnnn :)Kızım hatice rana m dünyaya geldi Rabbim hayırlı mutlu huzurlu omurler nasip etsin bize.nasil anlatılır bu güzel duygu.27/02/2015 (persembe yi cumaya bağlayan gece 04:00)
Hayirlisiyla su dogumuda atlatalim sanirim sonrasinda sutu ne getirir gaz nasil cikar 1 ayda kac kg aldi bunlari konusucaz galibaolmistur ins annesi bazende 3 se dogdugunda 3.500 ciktigida oluyor
Benimde 9 mart dogum nasipse:)
Ayy maşallahh normal doğum demi? hayırlı olsun darısı bizlere yaa... kaç kg dı kaç kğ doğdu?Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins
Canim bwn goz karari yapiyorum az yap taze taze ic daha iyi olur 2 bardak suya bir corba kasigi dene baktin suya kimyonun tadi cikmiyorsa biraz daha fazlalastirTeşekkürler.peki bunun bir ölçüsü varmı
.kaç litre suya kaç kaşık kimyon atmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?