2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende soda,elma, naneli sakız deniyorum ama geçici çözüm hep her gece mahfoluyorum bende felaket bi yanma, yatınca mide suyu benimde ağzımda geçsin artık bu günler doğurayım die bakıyorum

Bebek aşağı indikçe azalacakmış... biraz soğuk süt içinde iyi geliyordu bana. Ama bu gece korkunc; bir yudum yesem/içsem kusacak gibiyim
bende soda,elma, naneli sakız deniyorum ama geçici çözüm hep her gece mahfoluyorum bende felaket bi yanma, yatınca mide suyu benimde ağzımda geçsin artık bu günler doğurayım die bakıyorum

Bebek aşağı indikçe azalacakmış... biraz soğuk süt içinde iyi geliyordu bana. Ama bu gece korkunc; bir yudum yesem/içsem kusacak gibiyim
bende soda içiyorum şimdi azda olsa yanma gitti gibi ama bakalım inşallah kısa süre sora gene başlamaz. bide süt bende çok feci gaz yapıyo

Benim ikinci sezaryen olacak inşallah zorlanmam yazarım durumlari

Allah yardımcımız olsun hepimizin son zamanlar baya zormuş bunu anladım, 5,6aylıkken hamilelik süpermiş

Ben son aya kadar hiç sıkıntı çekmedim. Sekiz ay boyunca ne bulantim ne kusmam oldu. Ama bu son vakitlerdeki yanma sayesinde anladim/yasadım hamileliği...

Gozuniz aydin , hemencik ciksr ins kuvezdende kilosuds az degil guxel masallah
Spinal nasil tavsiye edermisin
Bende spinal olacagim nasipse
Ben spinal yonunden hic sikinti cekmedim.ignenin girisini bile hissetmedim diyebilirim.dokunduklarini hissediyosun ama aci yok.bebegini hemen gormen ve ameliyattan sonra 5-6 saat agri hissetmememen de bu isin luksu bence..

Ben spinal yonunden hic sikinti cekmedim.ignenin girisini bile hissetmedim diyebilirim.dokunduklarini hissediyosun ama aci yok.bebegini hemen gormen ve ameliyattan sonra 5-6 saat agri hissetmememen de bu isin luksu bence..
Bunlari duyduguma sevindimmm:) ins bi aksilik cikmaz bende olurum spinal :)
Oyuzden prenses dogum demekki spinal dogumun adi :))))

Kızlarrr sabaha doğru doğum yaptım kızım yanımda ikide iyiyiz çok sukur.rabbim sizlerede nasip etsin ins

Gözün aydın nasıl başladı sancıların nisan geldimi sanciyla beraber..bende bi kaç gündür sancı yaşıyorum ama düzene girmiyor bir türlü

Gözün aydın nasıl başladı sancıların nisan geldimi sanciyla beraber..bende bi kaç gündür sancı yaşıyorum ama düzene girmiyor bir türlü
önce kahverengi gibi akıntı sonra suyum geldi.ama ağrı çok şiddetli oluyor karnın taş gibi oluyor.emin ol farklı bir agri..buarada çok saol canım Rabbim senide bir avaz da kurtarsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…