- 7 Temmuz 2014
- 208
- 145
- 83
başka kimler yapıyor pztsi?pazartesi günü için 4. doğum olacak Allah ın izniyle. Hayırlısı olsun
16 hafta değil cnm doğum sonrası 8 doğum öncesi 8dir. Hesaplanırken mebbiste de ayrı ayrı hesaplanır. Dopum öncesi 5 hafta çalılırsan maksimum 13 hafta ekleersnEn güzel izin hesaplama şekli izne ayrıldığın tarihten itibaren 16 hafta bitiminde iznin bitiyor 3 hafta 5 hafta diye aklınızı karıştırmayın bence yasal olarak bize 8+8 yanı 16 haFTA iznimiz var izne ayrıldığın günden 16 sayicaz
Tane kimyonu cay demler gibi demle ilik ilik ic hem bebegin gazini alir hem de senin gobek yaglarini eritir kirkin cikana kadar gunde 3,5 bardak ne kadar icebilirsen ic seker atmaAllah sağlıkla bebeklerimizi büyütmeyi nasip etsin inşallahh.Bu kimyon çayı nasıl yapılıyordu anlatırmısınız?
boşunadeğil aslında bebek anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi mantığıkızlar ben de ptesi nstye girdim 5 kere 100lük sancı çıkınca dr gelip açılmam varmı diye baktı olmayınca serum verdiler,daha sonra sancılar az ama yine de devam edince bir serum daha aldım.ondan sonra düzeldim.2 gün sonra yine nstede 20-25 dk boyunca sancılar 60-80 aralığındaydı 100lükte 4 kere mi ne gördüm ama bu sefer dr bişey demedi.benim anlayamadığım 100lük sancılar olduğunda hiçbişey hissetmezken sancıdan kıvrandığım esnada çıkan sancı en fazla 40 50 oluyor.bu nasıl bişey anlamadım gitti.
bu arada suyum fazla olduğu için her an doğurabilirim.zaten sancı çekip duruyorum özellikle son 1 aydır.bu sancılar normal doğuma hazırlıyor bizi ama ben sezeryan olacağım için boşu boşuna çekiyorum bu kadar sancıyıbu arada 16 martta inşaallah alıyorum yavrumu kucağıma
Bugun spinal anestezi ile oglum dunyaya geldi.35+4 duk bugun ama bebegin suyu azalinca ve tasikardisi olunca doktorum acil sezeryana aldi.oglum bir hafta kuvezde kalacak oksijen alacak sadece.2410 gr kilosu.sizden dualarinizi bekliyorum..
sana neden serum taktı sancı azalsın diyemi bebek erken gelmesin diyemikızlar ben de ptesi nstye girdim 5 kere 100lük sancı çıkınca dr gelip açılmam varmı diye baktı olmayınca serum verdiler,daha sonra sancılar az ama yine de devam edince bir serum daha aldım.ondan sonra düzeldim.2 gün sonra yine nstede 20-25 dk boyunca sancılar 60-80 aralığındaydı 100lükte 4 kere mi ne gördüm ama bu sefer dr bişey demedi.benim anlayamadığım 100lük sancılar olduğunda hiçbişey hissetmezken sancıdan kıvrandığım esnada çıkan sancı en fazla 40 50 oluyor.bu nasıl bişey anlamadım gitti.
bu arada suyum fazla olduğu için her an doğurabilirim.zaten sancı çekip duruyorum özellikle son 1 aydır.bu sancılar normal doğuma hazırlıyor bizi ama ben sezeryan olacağım için boşu boşuna çekiyorum bu kadar sancıyıbu arada 16 martta inşaallah alıyorum yavrumu kucağıma
olmistur ins annesi bazende 3 se dogdugunda 3.500 ciktigida oluyorYarin dr randevum.var ins 3000 olmusturbenim kuzu gram gram sayiyorum Inanin haftaya cuma dogum var heyecan basio gece uyku yok donup dolasiyorum elimde yastikla
Teşekkürler.peki bunun bir ölçüsü varmıTane kimyonu cay demler gibi demle ilik ilik ic hem bebegin gazini alir hem de senin gobek yaglarini eritir kirkin cikana kadar gunde 3,5 bardak ne kadar icebilirsen ic seker atma
Gozuniz aydin , hemencik ciksr ins kuvezdende kilosuds az degil guxel masallahBugun spinal anestezi ile oglum dunyaya geldi.35+4 duk bugun ama bebegin suyu azalinca ve tasikardisi olunca doktorum acil sezeryana aldi.oglum bir hafta kuvezde kalacak oksijen alacak sadece.2410 gr kilosu.sizden dualarinizi bekliyorum..
pazartesi günü için 4. doğum olacak Allah ın izniyle. Hayırlısı olsun
Selam dogum tarihlerimiz ayni nerdeyse benim de sezeryan tarihim 12 mart ama cok korkuyorum bebegim daha erken gelir diye cunku doktorum o haftasonu yurtdisinda olucak baskasini istemiyorum:/olmistur ins annesi bazende 3 se dogdugunda 3.500 ciktigida oluyor
Benimde 9 mart dogum nasipse:)
Ben de mide yanmasindan perisan haldeyim. mide suyum agzimda surekli. var mi bunun bi caresi kimyasal, mide ilaci falan disinda???kızlar yemek borumda sanki bişi var sürekli bi el sıkıyo gibi ve feci yanıyosizde de oluyomu bu? yatınca daha kötü oluyo bu gece oturarak uyucam sanırım
bende soda,elma, naneli sakız deniyorum ama geçici çözüm hepBen de mide yanmasindan perisan haldeyim. mide suyum agzimda surekli. var mi bunun bi caresi kimyasal, mide ilaci falan disinda???
boşuna derken normal değil de sezeryan olacağım için bu normal doğuma hazırlık sancıları boşuna geliyor banaboşunadeğil aslında bebek anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi mantığı
sancılarım azalsın diyeydisana neden serum taktı sancı azalsın diyemi bebek erken gelmesin diyemi
Uyuyabiliyosan oturaaarak uyum an en iyisi maalesef cogumuzda vardır sanirimkızlar yemek borumda sanki bişi var sürekli bi el sıkıyo gibi ve feci yanıyosizde de oluyomu bu? yatınca daha kötü oluyo bu gece oturarak uyucam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?