2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilk diye belki de normal doğum daha çok ürkütüyo ama nasip, hamile olmayı nasip eden Allah doğurmamızı da sağlar hayırlısı ile inşallah

Awez masallah 7.5 kilo cok iyi !
Peki neler yaptin? cokmu dikkat ettin?
ben simdi tam 12 haftaligim ve 3 kilo aldim bile ((
ben zor bir hamilelik geçirdim ilk 17 hafta kanamam vardı 28.haftada da erken doğum tehlikesi oldu 40.haftaya kadar hep yattım o yüzden benim beslenme listem vardı dr umun verdiği.6.haftada başladık o listeye.hiç kaçamak yapmadım devamlı bir vicdanım elvermeme durumundaydım

E="Bagnur, post: 36682454, member: 302382"]Merhaba Arkadaşlar;
bende 12+1 günlük hamileyim;34 yaşındayım en başından beri sizleri takip ediyorum ama daha once yazmaya pek cesaret edemedim.çunku daha once 5 haftalıkken iki kere düşük yapptım ve burdan o zaman ayrılmak çok zoruma gitmişti.bu sefer biraz beklemek istedim ama daha fazla dayanamadım.bu kısmet olursa ilk bebeğim olucak:))haftaya ikili testim var.
bu zamana kadar medipol bağcılar hastanesine gittim ama açıkçası pek memnun kalmadım.sigorta hastanesi gibi dr beş dk da bir hasta bakıyor;kalp atışını bile çok kısa dinletti.daha onceden düşüklerim olduğunda hizmet hastanesine gidiyordum.Dr. sait halil beye çok iyi bir dr kendisi ama ordan ayrılmış bende biraz araştırdım ve aynı hastanede dr. hakan peker Bey'e randevumu aldım.haftaya memnun kalırsam sizlerede bildiririm.:))
ilk haftalar korkunç bulantılarım oldu.hayatım boyunca hamilelik doğum ve hamilelikte ki kılolardan korktum.panik atak hastasıyım ama kılolu hamile kaldım diye korkarken bulantılardan 5 kılo verdim:)doğumu hiç düşünmemeye çalışıyorum ve mumkunse sezeryan doğum düşünüyorum.Şimdilik bu kadar :))
bu arada Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almamıza yardım etsin.rahat hamilelikler geçiirriz umarım:)[/QUOTE]
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebegin insallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geciririz.

Canim ya okuyunca kendimi gordum
izmirde dogurdum kizimi annem ve kvler baska sehirdelerdi borcumuz var bir suru esimin isi gece 12lere kadar birde zebani gibi muduru vardi sagolsun tek fark ben calismiyordum
allah yardimcin olsun
Dogumu nerde yapicaksin hangi dr a gidiyorsun ben egepolde dilek hanima gittim ve dogum yaptim gayet memnundum

Kızlar 33 yaşındayım bu ikinci gebeliğim. Ilk doğumu mu normal doğum yaptım. Kendi istegimle. Ancak hiç kolay olmadı. Biran öleceğimi düşündüm. Şuan normal i hiç gözüm kesmiyor. Ama sanırım bunuda normal yaparım.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebegin insallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geciririz.[/QUOTE]

amin inşallah.

heh evet işte bir de hanlar varmış dediğim oralardı adı aklıma gelmedi... bebek malzemeleri orda da varmış baya
ben nikah şekerim için gitmiştim kuru kahveci mehmet efendinin az ilerisinde onun hiazsında baheçli bi handı sorunca hemen gösteriyolar ordaki esnaf bebek malzemeleride vardı hala duruyosa ben nikah şekerlerimi ordan çok uyugna yaptırmıştım neler vardı neler ...

o konuda bende çok pişmanım burda bi sürü arkadaşım mühendisler ve ilerde yapı denetimlerde kontrol elemanı olarak imzalarını bırakabiliyolar çalışmadan ssk ödeniyo ve 1000 1500tl arası maaşları var ofise gelmeden kısmetimiz böyleymiş bizim napalım

Benim ilk diye belki de normal doğum daha çok ürkütüyo ama nasip, hamile olmayı nasip eden Allah doğurmamızı da sağlar hayırlısı ile inşallah
Ilkinde hic bir seyin Farkinda olamiyor insan ama bir sekilde gelisiyor her sey.bir bakmissin dogmus simdi beni urkuten sezeryan acisi degil o gogus catlagi simdiden korkuyorum 4 ay cektim cunku meme ucum kopucakti resmen kan ve iltihap akiyordu neler neler denedim gecmedi hergun gogsum catlamasin diye dua ediyorum:) dilerim burdan kimse cekmez o aciyi

sana yakınsa tabikide annene bırakmalısın ki acil bişey olduğunda da hemen gidebilesin, güzelce anlatırsın durumu kayınvalidenede kızarsada kızsınlar artık bebiş daa önemli bence

Kızlarımız olursa öyle yönlendiririz ilerde zorluk çekmesin diye bizdne geçti artık :)

Amin
Öncesinde bişey kullandın mı
Çatlak krmei vs. ?
Ben daha başlamadım ama en azından karnıma başlayacam bu hafta

Kızlar bi sorum olacak size hamilelik günlüğünu yapamiyorum kullanici adi girin faaln yaziyor giriyorum yanlis diyor ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz?

Mide yanmasi icin ilac vermedi dr bana beslenme düzenini anlatti ilac önermiyorum ben dedi 3 ay öncesinde

sana yakınsa tabikide annene bırakmalısın ki acil bişey olduğunda da hemen gidebilesin, güzelce anlatırsın durumu kayınvalidenede kızarsada kızsınlar artık bebiş daa önemli bence
HAKLISIN CANIM BURDA ÖNEMLİ OLAN O ARADA GİDİP EMZİRME ŞANSIM DAHA ÇOK HEMDE ARA ARA EMZİRME İZİNLERİM VAR ÇALIŞMA SAATLERİ İÇİNDE İSTEDİĞİNİ DESİN YAPSINDA BEBİŞ BENİM :)

güzel dilekleriniz için hepinize tşk ederim.Arkadaşlar bende çalışan bi anne adayıyım ve belki bilginiz yoktur diye silzerlede paylaşmak istiyorum.şirketime hamile olduğumu bildirir bildirmez bir protokol yapıp imzalatıyorlar yani guvence altına alınıyorsun.ben Tekstilde çalışıyorum çalışma saatlerim 8-30 19-00 arası yani uzun saatler ve c.tesi pazarda çoğu zaman çalışıyorum fakat hamilelikte gunluk çalışma saatleri 7,5 saat miş.benim saatlerim duzenlendi.hafta içi daha erken işten çıkıp c.tesi pazarlarıda çalışmamın yasak olduğu soylendi.şirket dr 'um doğum iznine de mumkun olduğunca son anına kadar çalışıp sonrasına almamın daha iyi olduğunu önerisinin bu olduğunu belirtti.

Eğer annene bırakma şansın varsa kesinlikle annen derim ben, çok daha rahat edersin. Annem bile korkuyo durmadan arayıp kontrol ederim sürekli yaptıklarını eleştiririm çok pipiriklendiğim için diye. Biz ev falan tutarken de ilerde çocuk olunca anneme rahat bırakabilelim diye düşünüp anneme yakın tuttuk

ne güzelmiş hamileykende mi saatlerimiz düşüyo kanunen?

Kızlar bi sorum olacak size hamilelik günlüğünu yapamiyorum kullanici adi girin faaln yaziyor giriyorum yanlis diyor ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz?
Canım profiline gir ordan kişisel bilgilerinden hamilelik takvimi diye bir bölüm var oraya örn:01-01-2011 şeklinde yaz oluyor

sistem Memurlarda böyle bir sistem yok bildiğim kadarıyla ama sizin adınıza çok sevindim en azından dinlenirsin h.sonu vs.

ah cok gecmis olsun yasadiklarin hic kolay seyler degil.
ama sonuc itibari ile simdi ikinizde sagliklisiniz iyisiniz demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…