Maşallah ne güzel kızın abla oluyor benim ilk kendime bu nedenle acemi diyorum :) sen bizi aydınlatırsın biraz canım :)[/QUOTE]İnşallah canim benim ikinci olucak insallah ,5 yaşında bir kızım var.
Canım bende 4 kilo aldım 9. Ayın sonunda ne hale dönüşürüz hiçbir fikrim yok açıkcası birde ben normalde çok zayıftım kilo istememde alAmıyordum tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oldum 52 kiloydum Mart'ta bir denemem olmuştu ama negatif sonuçlanmıştı Haziran'da tekrar denedik aldığım ilaçlardan mı bilmiyorum ama şuan 61 kiloyum yediklerime dikkat etmeye başladım ama insan acıkıncada tutamıyor ki kendiniAwez masallah 7.5 kilo cok iyi !
Peki neler yaptin? cokmu dikkat ettin?
ben simdi tam 12 haftaligim ve 3 kilo aldim bile((
[/QUOTE]Maşallah ne güzel kızın abla oluyor benim ilk kendime bu nedenle acemi diyorum :) sen bizi aydınlatırsın biraz canım :)
bende 13 haftalık yaklask 5 kılo verdm bende kılo almk ıstyrm cok zayfldmAwez masallah 7.5 kilo cok iyi !
Peki neler yaptin? cokmu dikkat ettin?
ben simdi tam 12 haftaligim ve 3 kilo aldim bile((
http://www.hamilemiyim.net/hamilelikte-bitki-cayi-icilirmi.htmlGünaydın canım ben rezenenin hamileler için uygun olmadığını duymuştum doktorunuza sormadan içmeyin derim özellikle düşük riski olanlar.
Canım bende 4 kilo aldım 9. Ayın sonunda ne hale dönüşürüz hiçbir fikrim yok açıkcası birde ben normalde çok zayıftım kilo istememde alAmıyordum tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oldum 52 kiloydum Mart'ta bir denemem olmuştu ama negatif sonuçlanmıştı Haziran'da tekrar denedik aldığım ilaçlardan mı bilmiyorum ama şuan 61 kiloyum yediklerime dikkat etmeye başladım ama insan acıkıncada tutamıyor ki kendini
bende 13 haftalık yaklask 5 kılo verdm bende kılo almk ıstyrm cok zayfldm
Canim cozumu cok kolay 2 veya 3 bardak salgami arka arkaya ic icebilirsen acili ic bak gor bagirsaginda tek bir sey kaliyormu resmen sokturur.ben salgami cok severim ne zaman 2 bardak icsem yeter daha fazla icme derim kendi kendime cunku tuvaletten cikamiyorum resmen :)Bende kronik zaten..o yuzden doğal yolların hıcbırı ıse yaramıyor..Demir filan kullanmadıgım halde ilaçsız calısmıyor bagırsagım su anda..Ama dogal yöntemler cok daha iyi tabi..İşe yarıyorsa, senin yazdıkların çok iyi çareler..bamya, kayısı hoşafı, incir..en iyi müshil de: bir tabak dut ve ustune ıkı bardak su
Bende kronik zaten..o yuzden doğal yolların hıcbırı ıse yaramıyor..Demir filan kullanmadıgım halde ilaçsız calısmıyor bagırsagım su anda..Ama dogal yöntemler cok daha iyi tabi..İşe yarıyorsa, senin yazdıkların çok iyi çareler..bamya, kayısı hoşafı, incir..en iyi müshil de: bir tabak dut ve ustune ıkı bardak su
26 yaşındayım annemden biliyorum ve çok korkuyorumYaşlarınız kaç
Benim 27
Ve doğumdan da korkuyorum hala
Canım bende seninle aynı durumdayım. Gittiğim Dr. Tıp Mihrimah sultan tıp merkezinde çalışıyor. Evime yakın olduğu için ona gittim. Fakat doğum için anlaştığı hastaneyi begenmiyorum dandik bir yer. Tüm olasılıkları düşünmek gerek. Ilk dogumumu Göztepe medical park hastanesinde yapmıştım. Oğlum tüp bebek olduğu için tedavi gördüğüm Prof la devam etmiştim. Ameliyatından çok memnun kaldım. Hemen akşamına ayağa kalktım nerdeyse bir daha hiç yatmadim. Epidural olmuştum. Anestezi uzmanı çok narkoz vermeden yavaş yavaş uyusmasini bekledi bebeğe çok narkoz gitmesin diye. 2013 nisanda 5000 lira verdim. Şimdi eşim yeni ise girdi. Bakalım artık ne yapacağızİstanbul'da yaşayan arkadaşlar. Doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz. Benim dr özel muayenehanede. Doğumu onda düşünemiyorum. Hem kendine hem de hastaneye ayrı ayrı para vermek istemiyorum. Daha çok var benim doğuma ama düşünmeden de edemiyorum...:))
Canım bende seninle aynı durumdayım. Gittiğim Dr. Tıp Mihrimah sultan tıp merkezinde çalışıyor. Evime yakın olduğu için ona gittim. Fakat doğum için anlaştığı hastaneyi begenmiyorum dandik bir yer. Tüm olasılıkları düşünmek gerek. Ilk dogumumu Göztepe medical park hastanesinde yapmıştım. Oğlum tüp bebek olduğu için tedavi gördüğüm Prof la devam etmiştim. Ameliyatından çok memnun kaldım. Hemen akşamına ayağa kalktım nerdeyse bir daha hiç yatmadim. Epidural olmuştum. Anestezi uzmanı çok narkoz vermeden yavaş yavaş uyusmasini bekledi bebeğe çok narkoz gitmesin diye. 2013 nisanda 5000 lira verdim. Şimdi eşim yeni ise girdi. Bakalım artık ne yapacağız
Canim cozumu cok kolay 2 veya 3 bardak salgami arka arkaya ic icebilirsen acili ic bak gor bagirsaginda tek bir sey kaliyormu resmen sokturur.ben salgami cok severim ne zaman 2 bardak icsem yeter daha fazla icme derim kendi kendime cunku tuvaletten cikamiyorum resmen :)
O DURUM BENDE DE VAR iznim yok gibi bişey 3 ay sonra işe başlamam gerekicek belki de anneme bıraksam kayınvalidem sorun kayınvalideme bıraksam emzirme şansım yok annem çalıştığım yere daha yakın bilmiyorum ama doğumdan sonra bi kıyamet kopucak gibi:)ben nasıl doğurcağımdan ziyade nasıl bakcam diye korkuyorum :)
ben nasıl doğurcağımdan ziyade nasıl bakcam diye korkuyorum :)
O DURUM BENDE DE VAR iznim yok gibi bişey 3 ay sonra işe başlamam gerekicek belki de anneme bıraksam kayınvalidem sorun kayınvalideme bıraksam emzirme şansım yok annem çalıştığım yere daha yakın bilmiyorum ama doğumdan sonra bi kıyamet kopucak gibi:)
Canım ilk hamileligimde 16 kilo aldim 53 kiloyla başlamıştım simdi yine 53 le basladim emzirirsen hic kilon kalmiyor merak etme.[/QUOTE]OTE="bur_mus, post: 36681516, member: 374278"]Canım bende 4 kilo aldım 9. Ayın sonunda ne hale dönüşürüz hiçbir fikrim yok açıkcası birde ben normalde çok zayıftım kilo istememde alAmıyordum tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oldum 52 kiloydum Mart'ta bir denemem olmuştu ama negatif sonuçlanmıştı Haziran'da tekrar denedik aldığım ilaçlardan mı bilmiyorum ama şuan 61 kiloyum yediklerime dikkat etmeye başladım ama insan acıkıncada tutamıyor ki kendini
acikinca tutamamak degil benimki ac gözlulukbenim dikkat etmem gerek canim ya suan 71 kiloyum
80i görmeden 9cu ayi doldursam diyorum ama bakalim, hayirlisi artik.
5 kilo verdin mi? peki neden, istek di$i mi verdin ?
çalışıyorum canım inan ki en çok o düşünürüyo beni birde başımda kayınvalide derdi var bırakmasam olay çıkıcak bilmiyorum bu duruma çok canım sıkılıyoÇalışıyor musun
Aynı sorular bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?