2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Awez masallah 7.5 kilo cok iyi !
Peki neler yaptin? cokmu dikkat ettin?
ben simdi tam 12 haftaligim ve 3 kilo aldim bile ((
Canım bende 4 kilo aldım 9. Ayın sonunda ne hale dönüşürüz hiçbir fikrim yok açıkcası birde ben normalde çok zayıftım kilo istememde alAmıyordum tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oldum 52 kiloydum Mart'ta bir denemem olmuştu ama negatif sonuçlanmıştı Haziran'da tekrar denedik aldığım ilaçlardan mı bilmiyorum ama şuan 61 kiloyum yediklerime dikkat etmeye başladım ama insan acıkıncada tutamıyor ki kendini

Maşallah ne güzel kızın abla oluyor benim ilk kendime bu nedenle acemi diyorum :) sen bizi aydınlatırsın biraz canım :)
[/QUOTE]
Elimden geldigince bildiklerimi paylasirim canim.kizimda sezeryan oldum buda sezeryan olucak Allah izin verirse

Benim 1 hafta önden gidiyormuş , öyle ise 15 haftalık
1 kilo aldım
Hayırlısı bakalım

OTE="bur_mus, post: 36681516, member: 374278"]Canım bende 4 kilo aldım 9. Ayın sonunda ne hale dönüşürüz hiçbir fikrim yok açıkcası birde ben normalde çok zayıftım kilo istememde alAmıyordum tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oldum 52 kiloydum Mart'ta bir denemem olmuştu ama negatif sonuçlanmıştı Haziran'da tekrar denedik aldığım ilaçlardan mı bilmiyorum ama şuan 61 kiloyum yediklerime dikkat etmeye başladım ama insan acıkıncada tutamıyor ki kendini [/QUOTE]
Canım ilk hamileligimde 16 kilo aldim 53 kiloyla başlamıştım simdi yine 53 le basladim emzirirsen hic kilon kalmiyor merak etme.

Doğumdan korkmayın ya Allah büyük ben güle oynaya ameliyata girdim.Eşimin ailesine kendi aileme haber verdim cumbur cemaat hastaneye gittik.20 dk da kuzumu babasına getirmişler bende 30 dk felan sonra odaya alındım.Yavaş yavaş ayıldım.Minik kuşu elime verdiler.Birkaç saat sonra gaz için kalkıp yürütüyorlar oan acıdı yalan söyleyemem.1 gece hastanede kaldık.Ağrıdıkça seruma ağrı kesici ekliyorlar.Sabah geceliğimi çıkarıp kırmızı pijamamı giydim ayakta yürüyüp çıkabildim hastaneden.1-2 gün yattım diyebilirim sonra ayaktayım yine.Su geçirmeyen ambalaj la bantlıyorlar dikişi.Hemen banyo yapabiliyorsun.Sonra da mis gibi bir bebek kokusu tüm benliğini sarıyor.Her sabah uyandığında o kokuyu içine çekebildiğine o nur yüzü görebildiğine şükrederek büyümesini izliyorsun.İlkinde bende 27 yaşındaydım

acikinca tutamamak degil benimki ac gözluluk benim dikkat etmem gerek canim ya suan 71 kiloyum
80i görmeden 9cu ayi doldursam diyorum ama bakalim, hayirlisi artik.

bende 13 haftalık yaklask 5 kılo verdm bende kılo almk ıstyrm cok zayfldm

5 kilo verdin mi? peki neden, istek di$i mi verdin ?

Canim cozumu cok kolay 2 veya 3 bardak salgami arka arkaya ic icebilirsen acili ic bak gor bagirsaginda tek bir sey kaliyormu resmen sokturur.ben salgami cok severim ne zaman 2 bardak icsem yeter daha fazla icme derim kendi kendime cunku tuvaletten cikamiyorum resmen :)

Canım bende seninle aynı durumdayım. Gittiğim Dr. Tıp Mihrimah sultan tıp merkezinde çalışıyor. Evime yakın olduğu için ona gittim. Fakat doğum için anlaştığı hastaneyi begenmiyorum dandik bir yer. Tüm olasılıkları düşünmek gerek. Ilk dogumumu Göztepe medical park hastanesinde yapmıştım. Oğlum tüp bebek olduğu için tedavi gördüğüm Prof la devam etmiştim. Ameliyatından çok memnun kaldım. Hemen akşamına ayağa kalktım nerdeyse bir daha hiç yatmadim. Epidural olmuştum. Anestezi uzmanı çok narkoz vermeden yavaş yavaş uyusmasini bekledi bebeğe çok narkoz gitmesin diye. 2013 nisanda 5000 lira verdim. Şimdi eşim yeni ise girdi. Bakalım artık ne yapacağız

bende maltepe de delta hospital diye dusunuyorum ama devlette olabılır epıdural normal dusunuyorum ama artık doktor ne derse

Teşekkur ederım canım. Şalgama aşerdiğim için onu hergun yapıyorum nerdeyse ama maalesef dedim ya bende kronik ve hatta bu yuzden ıkı kere ıc hemoroıd amelıyatı gecırdım ben..

ben nasıl doğurcağımdan ziyade nasıl bakcam diye korkuyorum :)
O DURUM BENDE DE VAR iznim yok gibi bişey 3 ay sonra işe başlamam gerekicek belki de anneme bıraksam kayınvalidem sorun kayınvalideme bıraksam emzirme şansım yok annem çalıştığım yere daha yakın bilmiyorum ama doğumdan sonra bi kıyamet kopucak gibi:)

Açıkça söyle şimdiden
Annem yakın artık ona bırakırım emzirme kolay olsun diye de

Canım ilk hamileligimde 16 kilo aldim 53 kiloyla başlamıştım simdi yine 53 le basladim emzirirsen hic kilon kalmiyor merak etme.[/QUOTE]

Inşallah canım yaa bebeğim sağlıklı olsun yeterki kilolar verilir Allah'ın izniyle :)

acikinca tutamamak degil benimki ac gözluluk benim dikkat etmem gerek canim ya suan 71 kiloyum
80i görmeden 9cu ayi doldursam diyorum ama bakalim, hayirlisi artik.

5 kilo verdin mi? peki neden, istek di$i mi verdin ?

Kıyamam yaa inşallah daha fazla almazsın yediklerin bebeğine gitsin inşallah :)) üzülme herşey olacağına varır Amaaann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…