bunları kafanıza takmayın kesinliği yoktur teşhis değildir olasılık varsayımdır keşke bu testlerin hepsi kalksa diyordum sanırım kalkacak bu testler yerini harmony kan testi alıcakmış genetik dr u söyledi başvurmuşlar sağlık bakanlığına en azından harmony testte var yada yok diyor tabi yaptırmak isteyenler yapıcak ama nasıl bir zaman alır onuda allah bilir ben yaptım kesin sonuçtur inşş tertemiz gelir sonucumCanim ya benim kan daha kotu1/400
Nt 1/4673
Age 1/1224
Karma 1/1527 bende dusunur oldum
bendede var şuanda hatta bebişimde aşağıya yerleşmiş sadece dikkat gerektiriyor ama çok şükür rahim ağzını kpatmıyor kenarda duruyorSelam kızlar günaydın:)
Plasenta previa bende de vardı ilk gebelikte,sonrasında düzeldi her şey ve normal doğum yaptım Ose:)
Umarım seninki de düzelir.
canım inşş yukarı çıkacaktır benimkini radyolog farketti sonrasında soluğu dr umda aldım oda rahim ağzını kapatmıyor ama kendimi yormamamı söyledi fakat aktivitelerinede devam et dedi yormadan senin kanaman var bol bol dinlen 20.haftalarda yukarı çekiliyormuş hiç stres yapma rahat ol canımMerhabalar 3 gündür kötü günler yaşıyorum. Kanamam oluyor ara ara. Plasenta rahim ağzını kapattığından kanama oluyormuş. Dün acile gittik .Düşük iğnesi yapıldı. Ilerleyen gebelik haftasinda plasenta yukari cikabiliyormus.insallah cikar .Şimdi kanama bitti gibi ara ara lekelenme oluyor. Ama dikkatli olmam sürekli Yatmam gerekebilir. Çok uzgunum. Herkese ve kendime sağlıklı hamilelik ler diliyorum.
geç değil canım ikili 11 en geç 14. haftalar arasında yapılıyor bende 12.haftada yani 11+2 de gittim çok şükür ense pilimiz 0.78 çıktı burun kemiği ölçümümüzde çok güzel maşallah diyeyim darısı siz yapmayanlara olsun inşşBenimde 4 eylulde ikili test 11+6 oluyorum banada erken gibi geldi.ama sen 13.haftadasin gec oluyor sanki ya
7.30 da kalktım.kafamda yapacak işim varsa hiç uyuyamıyorumGünaydın canım anlaşılan senide benim gibi uyku tutmadı galiba
Doktorla konustun mu ne dedi canim? Benim de karma sonucum 1/8000 yani iyi bir rakam, ultrason sonucum da cok iyi buna yakin bir deger amaa kan sonucum senin gibi dusuk 1/560 benim de...
Doktor ne dedi ortalama sonuc iyi ama kan testi degeri (biochemistry) nispeten dusukse durum nasil oluyormus?[/QUOTE
Günaydın canim
doktor dediki sonucun düşük cikmis ikili testte ultrason sonucu bizim icin daha önemli ama sen ustersen 16-17 haftada uclu test onun sonucuna gorede aminosentez yapabilirz. yarin gidicem.gorusmeye senin ense kalinligi fln kac cikti?
benim test sonuclarnda bi yanlislik var ben eminim. burun kemigi yok demesi test sonucunu etkilemis olabilir ultrason sonucunda goruldu cunku. fotoğrafı bile var bende yani.
canim benin anlamadigm sey dusuk olmasi mi kotu yuksek olmasi mi kotu kan değerinin?Canim ya benim kan daha kotu1/400
Nt 1/4673
Age 1/1224
Karma 1/1527 bende dusunur oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?