2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar günaydın:)
Plasenta previa bende de vardı ilk gebelikte,sonrasında düzeldi her şey ve normal doğum yaptım Ose:)
Umarım seninki de düzelir.

Gunaydinn arkadaslar keyifler iyidir inşallah. Benim super annemler geliyor bugun bir hafta benimler.yuppiiiiiiiiiii :) :) :) :)

oooo siz daha yeni kalkmışsınız biz ogluşla saat 07:00 beri ayaktayız. yeni uyananlar hepiznize günaydın

Canim ya benim kan daha kotu 1/400
Nt 1/4673
Age 1/1224
Karma 1/1527 bende dusunur oldum
bunları kafanıza takmayın kesinliği yoktur teşhis değildir olasılık varsayımdır keşke bu testlerin hepsi kalksa diyordum sanırım kalkacak bu testler yerini harmony kan testi alıcakmış genetik dr u söyledi başvurmuşlar sağlık bakanlığına en azından harmony testte var yada yok diyor tabi yaptırmak isteyenler yapıcak ama nasıl bir zaman alır onuda allah bilir ben yaptım kesin sonuçtur inşş tertemiz gelir sonucum

Günaydın kızlarr uzunnn zamandır girmiyordum buraya erkenden cinsiyetler öğrenilmiş ama erkenden olan yanıltıcı oluyor kız diyenlere şimdi erkek erkek diyenlere de kız demişler gerçi banada olmuştu diğer hamileliğimde 12. haftada kız dedimşti dr 14 te kesin erkek denmişti ve erkekti allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşş

Selam kızlar günaydın:)
Plasenta previa bende de vardı ilk gebelikte,sonrasında düzeldi her şey ve normal doğum yaptım Ose:)
Umarım seninki de düzelir.
bendede var şuanda hatta bebişimde aşağıya yerleşmiş sadece dikkat gerektiriyor ama çok şükür rahim ağzını kpatmıyor kenarda duruyor

canım inşş yukarı çıkacaktır benimkini radyolog farketti sonrasında soluğu dr umda aldım oda rahim ağzını kapatmıyor ama kendimi yormamamı söyledi fakat aktivitelerinede devam et dedi yormadan senin kanaman var bol bol dinlen 20.haftalarda yukarı çekiliyormuş hiç stres yapma rahat ol canım

Benimde 4 eylulde ikili test 11+6 oluyorum banada erken gibi geldi.ama sen 13.haftadasin gec oluyor sanki ya
geç değil canım ikili 11 en geç 14. haftalar arasında yapılıyor bende 12.haftada yani 11+2 de gittim çok şükür ense pilimiz 0.78 çıktı burun kemiği ölçümümüzde çok güzel maşallah diyeyim darısı siz yapmayanlara olsun inşş

Gunaydin Kizlar,
İkili test sonucumu dun aldim negatif ama kan sonucu kafami bulandirdi yarin doktora gosterecegim sonra da Harmony Test yapmayi dusunuyorum, pahali baya ama icim rahat etsin diye bi sekilde yaptiricam sanirim...
Yas riski: 1/731
Ultrason riski: 1/9742
Kan tahlili riski: 1/583 !!!!
Hepsinin Karmasi Risk: 1/7769

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…