2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zofran bulantı için dokrların en son onerdklerı ilaç genelde hamılelıkte kullanılmamsı lazım ama ilacın zararı ile bebegın aç kalmasındaki zararı olçp verıyrlr ac kalınca daha cok zararlı cunku bayramdan berı kullanmk zorunda kaldm

benımde aklıma oyle geldı ama bılemyrm pekı bulantınız devam edyr mu

benim bulantılar maalesef devam ediyor ve hayat kalitemi sıfıra indiriyor...gece uykusu ise uyuyamıyorum,uyanıyorum bir iki saat uyanık kalıyorum,sonra yine uyuyorm ama döne döne,kalitesiz. dua ediyorum rabbim ne olur cabuk geçsin bu günler,1 saat önce bulantıdan ağlıyordum inanın...herşey mi tiksinç gelir,kızıma bile sarılamıyorum o bile kokuyo....

yarın okul başlıyor ilk gün deneyeceğim eğer kötü olursam rapor alacağım,bu şekilde insan içine çıkamam maalesef...

Şuana kadar ciddi mide bulantısı hiç yaşamadım. yani hafif bi bulantı oluyodu ama geçiyodu hemen. bugunlerde yemek lafı gecınce mıdem bulanmaya baslıyor ama zorla da olsa yıyorum. yemekle bırlıkte soda ıcınce bulantı olmadıgını farkettım. sıkıntısı olanlara önerırım :)

Arkadaşlar merhaba herkese rahat bir gebelik diliyorum. Ben de 12. haftamdayım, ilk bebeğim olcak inşallah, tüp bebek aynı zamanda. Bu haftaya kadar hiçbir sıkıntım yoktu. Ama 3 gündür kanamam var, bebek iyiymiş ama ben karışığım. bugün kan simsiyah olmuş, iyiye mi işaret acaba, yoksa olumsuza mı gidiyor bilemedim. destek lütfen.

rabbım kolaylık versn bende mısafrlıge bıle gıdemyrm rahatszlık verırım dıye ben evden uzaklastm bı 15 gun kadar hersy kokuyrdu su bıle esımde kotu etkılendı bı ara gectı kokulr yıne başladı 14hafta bıttı

Elevit kapsul şeklinde degil.dr um asilsiz oldugunu soyledi
bende eczacıya özel davıştm baktı evet var dedı artk elevt de bı kac cestmı bılmyrm mesela dusuk tehlıksnde kullanılan progestandadda var jelatın ben bılmeden kullandm eczane var deyınce bıraktm dkotra gıttm oda kestı zaten devm etsydı iğne isteyecektm

rabbım şifa versn kontrollerı akstma ınsallah bebek ıyıyse sorun yoktr inşallah oyle umuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…