• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışan arkadaslar bebısler dogduktan dogum ıznı bıttıkten sonra calısacakmısınız ?Rabbım ızın verırde hersey yolunda ise inş
Çalışmak zorundayım ayrıca evde annem ve bakiyim var kızım ilkokul 1 e basliycam seneye çocuğum için özel okul hayalim var.calismazsam yetişemeyiz. Izin bitince daha kuş kadar 3 aylık yavruyu bırakıp gitmek hiç iyi olmuyor.ben uzun süre kendime gelmedim. Hele de geceye gündüzü karıştıran bir bebeğiniz varsa 1 yaşına kadar gece uyumadi gündüz uyudu

Bize ilk önce biri kız biri erkek dendiği için,kıza ARYA yı düşünmüştüm.eşim iki isim sevdiği için de irem arya şstemiştim.ama iki oğlum olacak o nedenle iptal oldu:) erkeklerime isim arıyorum şimdi..

Çalışmak zorundayım ayrıca evde annem ve bakiyim var kızım ilkokul 1 e basliycam seneye çocuğum için özel okul hayalim var.calismazsam yetişemeyiz. Izin bitince daha kuş kadar 3 aylık yavruyu bırakıp gitmek hiç iyi olmuyor.ben uzun süre kendime gelmedim. Hele de geceye gündüzü karıştıran bir bebeğiniz varsa 1 yaşına kadar gece uyumadi gündüz uyudu

Bizde konut kredisi ödüyoruz
En azından 1 yıl kendim baksam diyorum
Ama bu kezde memnun olduğum işimden olurum

İşte hayatımın sorusu
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri bunu düşünüyorum

Bi annem baksa ben çalışsam diyorum
Ama işim çok uzak 8 e doğru evde oluyorum, annem bize yakın olsa da 4 aylık bebeği nasıl 8 e kadar bırakayım diyorum

4 ay + 6 ay ücretsizi eklemek istiyorum ama yerimi idare eden yok diye izin vermezler
4 + 1 olur en fazla

Bende 6:45 te servıse bınıp , 7.30 - 8 arası evde oluyorum =( yıllardırda burada calısıyorum ısımıde sevıyorum devam etmek ıstıyorum , nasıpse annem bakacak evlerımız yakın , sanırım ucretsızde ekleyebılırım ben izinlerime , ama dogum sonrası ıse donup bıraz calısıp eve yakın bıyerde calısmayı dusunuyorum bakalım ne olaaak hep benımde kafamı kurcalıyor bu soru =) istanbuldan kocaelıne gıdıp gelıyorum hergun ...

Bizde konut kredisi ödüyoruz
En azından 1 yıl kendim baksam diyorum
Ama bu kezde memnun olduğum işimden olurum
Canim muhasebeciydin dimi bugün istihdam fuarı vardı bizim personel şefi katıldı fuara alınan başvurular hep muhasebeci ve işletme mezunlarıymis. Isimizden memnunsak kalmak en doğrusu. Sonuçta hobi diye calismiyoruz. Çocuklarımizin geleceği için calisiyoruz

Bende 6:45 te servıse bınıp , 7.30 - 8 arası evde oluyorum =( yıllardırda burada calısıyorum ısımıde sevıyorum devam etmek ıstıyorum , nasıpse annem bakacak evlerımız yakın , sanırım ucretsızde ekleyebılırım ben izinlerime , ama dogum sonrası ıse donup bıraz calısıp eve yakın bıyerde calısmayı dusunuyorum bakalım ne olaaak hep benımde kafamı kurcalıyor bu soru =) istanbuldan kocaelıne gıdıp gelıyorum hergun ...
Canim bende adanadan mersin e gidip geliyordum. 5.5 da çıkıp 8 de evde okuyordum. Evimi mersine taşıdım.

Benim İstanbul içi ama en az o kadar sürüyor
Çıkışım 6 eve varmak 7:30 - 8:00
E bide bebek al bırak olursa yandık
Bende işimi seviyorum yoksa bu kadar yol gelmem

Canim muhasebeciydin dimi bugün istihdam fuarı vardı bizim personel şefi katıldı fuara alınan başvurular hep muhasebeci ve işletme mezunlarıymis. Isimizden memnunsak kalmak en doğrusu. Sonuçta hobi diye calismiyoruz. Çocuklarımizin geleceği için calisiyoruz

Evet maalesef hayat koşullaır bizi buna mecbur ediyor
Bir yandanda küçükken çalışayım, aklı erince bari yanında olayım
Okula bırakıp ben alayım tarzı şeyleri düşünüyorum
O zamana konut kredisi de azalmış olur diyorum

Bi de ben evde duramam kendimi bilmiyorum
Küçük bi yer mi açsam ilerde diyorum
Kafamda deli sorular :)
Muhabbette koyu ama mesaim bitti

Herkese iyi akşamlar

Allah çalışan herkese kolaylık versin , ben 1 yıl önce işi bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum yakın zamanda bir mülakatım var herkesin dualarını bekliyorum.Evde olmak çokkk sıkıcı :KK12::KK12:

Canim bu tür tanrı Tanrıca tarzında isimlerin konulması doğru değil diye biliyorum.mesela Sanem tapilacak kadar güzel demek put anlamı var. Dinen doğru bulunmuyor.bende kizim oldugu kesinlesirse bade ismini koymak istiyorum ama bir anlamının şarap olması düşündürüyor.
canım benim için tanrıça olması önemli değil yani anlamında o yazıyor diye hiç tanrıça olarak düşünmedim sadece insanları koruması mutluluk vermesi çok hoş ben o zaman tanrıça olan anlamı değilde diğer anlamıyla anayım.

Benim İstanbul içi ama en az o kadar sürüyor
Çıkışım 6 eve varmak 7:30 - 8:00
E bide bebek al bırak olursa yandık
Bende işimi seviyorum yoksa bu kadar yol gelmem

Evet maalesef hayat koşullaır bizi buna mecbur ediyor
Bir yandanda küçükken çalışayım, aklı erince bari yanında olayım
Okula bırakıp ben alayım tarzı şeyleri düşünüyorum
O zamana konut kredisi de azalmış olur diyorum

Bi de ben evde duramam kendimi bilmiyorum
Küçük bi yer mi açsam ilerde diyorum
Kafamda deli sorular :)
Muhabbette koyu ama mesaim bitti

Herkese iyi akşamlar
Bende borçlar azalsin kizimin lise çağında kendi muhasebe ofisimi acicam. Özellikle o dönemde peşinde olmak lazım.

tek isim olması 2 isim kafa karıştırıyor ve hep 1 tanesi kullanılıyor bu şahsi fikrim. melisa banada güzel geldi. benim oğlumun adı Toprak kızımada ırmak düşündüyordum ama ablam veto etti ne kadar ırmak tanıdıysam ısınamadım sakın koyma diyor:) soyadımız parlak o yüzden Toprak Parlak çok uyumlu. kızada uyum olsun istiyorum ama seçenek çok az ve hiçbiri kafamıza tam yatmıyor. Nehir, Güneş olabilirmi acaba dediğim ama eşimin pek yanaşmadığı isimler.
çalışma hayatına ben dönmeyi düşünmüyorum oğlumda 2 yıl evdeydim gece uykusuz kalıyorsun çalışmak zor oluyor 2 den sonra düzen oturunca rahat oluyor. hep maddiyat zaten bizide zorlayan. işim çok iyi rahat ve bende işele ev arası uzaklıktan şikayetçiyim 7:30 da evdeyim yetişemem. 2 yıl sonra Allah büyük şartlara göre duruma bakarım. tabi biyikte konuşmayım patron bırakmayız seni git az büyüt gel hemen yapıyor hakkımızda hayırlısı kızlar.

ben de haftada bir anneme yaptırtıyorum da annem kzıartma yapıyor bugün okudum kızartmada vitaminler gidiyormuş artık frında yap diycem

tabi canım puset iki cinse de olur... çubuğun ucuna takılmış bulut, emzikli bebek suratı gibi şeyler var nette genelde. Instagram kullanıyor musun, orada çok örnek var keçe yapan ve satan sayfalarda
Ben de genelde kizartyrm baligi hicbi faydasi yok mu yani ?

canım ben eskişehirde yaşıyorum.özel bir hastaneye gidiyorum sürekli 16.haftamda bebeğin sırtı dönüktü ama kız gibi dedi doktorum.dün tıp fakültesi hastanesine gittim detaylı için randevu almaya.detaylı randevusundan önce muayene olmak gerekiyormuş bebeğin durumuna göre veriyolar detaylı randevusunu onuda aldık çok şükür haftaya perşembe.orda muayene olurken öğrendim.ultrasoncu arkadaşlar sağolsunlar beni bide korkuttular.bebeğin suyu az diye.şüphelenince iyice incelediler.önce kız gibi demişlerdi.sonra kesin kız dediler.3kişi geldi yarım saat ultrasonla baktılar karnıma ultrasonla bastırarak mahvettiler beni. neyseki bişey çıkmadı.kız olduğunda emin olduk çok şükür hazırlıklara başlıyorum artık.
Canım benim tıp fakülteleri öyle biraz,öğrencilerde olunca ders malzemesi oluyorsun resmen.biz bebislerimiz rahatsız olmasın diye karnimizin üstüne hsfif yan bile yatmiyoruz ama onlar için önemli değil tabi.bu arada kesin belli olmasina sevindim bebişinin hayirli olsun inşallah. Bende ayrintiliya gidince kendi doktorum muayene etmez belki direk ayrintiliya gönderir diyordum.iyi oldu öğrendiğim

Çalışan arkadaslar bebısler dogduktan dogum ıznı bıttıkten sonra calısacakmısınız ?Rabbım ızın verırde hersey yolunda ise inş
evet çalışacağım inşallah. çünkü ilk 6 ay 3 saat süz izni var. tabi özel sektörde zor olabilir. çünkü mesailer daha geç bitiyor

Ay
kg meselesinde herkesin maşallahı var ben 58 kg ile gebe kaldım şimdi 65:) ilk gebeğilimde 80 i gördüm o yüzden 7 kg almış olmak bile beni mutlu ediyor çok çabuk veriyorum. çok iştahlıyım ve hemen hemen hiç midem bulanmadığı gibi ne yesem boşluğa gidiyor hissi oluyor. şimdilerde azaldı ama. en iyi olan ise tatlı sevmemem.
Aynen bn de hic sevmiyrm tatliyi 53 le basldm suan 60 i gordum insllh 70 i asmam :)

Cenazeye katılamadım.. Ağrıdan otobüste yolculuk yapamazdım..
Bir de üstüne dişim ağrıdı hastaneye gittim. antibiyotik almalısın dedi. yarın doktora sorucam o verirse alıcam antibiyotik.
moralim de bozuk..
Gidemediğim için kendimi suçlu hissediyorum ama her şeyden önce bebeğimi düşünmek zorundayım..

Kızlar oku oku bitiremedim ne kadar Hızlı ilerliyor sayfalar.yanlız ilk başta çıtçıtlı badiler KULLANILIYOR Demiş arkadaşlar ama ben ilk kızımda zıbın aldım 3 tane.çünkü göbeği düşene kadar çıtçıtlı badi olmuyor zıbın daha rahat oluyor göbeği düştükten sonra badiler geçtim.bu arada tulum giydirdim 9 aylık olana kadar.ama tulumun altından çıtçıtlı badi ve altına patikli düz renk pijama giydirdim.eldiven önemli 40 gün giyiyorlar ve çabuk kirleniyorlar.

Back
X