Canim bende adanadan mersin e gidip geliyordum. 5.5 da çıkıp 8 de evde okuyordum. Evimi mersine taşıdım.
Allah hepımızın yardımcısı olsun valla.
Benim İstanbul içi ama en az o kadar sürüyor
Çıkışım 6 eve varmak 7:30 - 8:00
E bide bebek al bırak olursa yandık
Bende işimi seviyorum yoksa bu kadar yol gelmem
Evet benıde dusunduren o gercekten , kendımızı sureklı dınc tutmalıyız ustelık eve gıdınce bebekle ılgılenıcez ozlıcez ve ozleyecek cok kuzucuklar annelerını daha cok vakıt gecırmek ıstıcez az uyuyacagız Allah yardımcımız olsun..
Evet maalesef hayat koşullaır bizi buna mecbur ediyor
Bir yandanda küçükken çalışayım, aklı erince bari yanında olayım
Okula bırakıp ben alayım tarzı şeyleri düşünüyorum
O zamana konut kredisi de azalmış olur diyorum
Bi de ben evde duramam kendimi bilmiyorum
Küçük bi yer mi açsam ilerde diyorum
Kafamda deli sorular :)
Muhabbette koyu ama mesaim bitti
Herkese iyi akşamlar
Ne guzel evınızıde almıssınız hayırlı olsun Allah hayırlısı ıle borcların bıtmesını nasıp etsın.
bende calısmak zorundayım daha dugun borclarımızı oduyoruz(herseyı sadece ıkımız yaptık en bastan berı)nasıpse 2-3 seneye ev alabılırız ıns dıye dusunuyoruz.
buara en lazım zamanda da maaslarımızda bıraz sıkıntı var ıslerde durgun baya hayırlısı..
Isımıde sevıyorum,calıstıgım yerıde ve nerdeyse 9 yıl olacak iş hayatım..
cocugumun gelecegı ıcınde calısmak zorundayım.
bı yer acmak ah hep aklımda var valla nasıp olur ıns sanada banada ısteyen herkesede
Aynı sekılde kendımı bılıyorum evde duramam..
bırde hamılelıkte ısten ayrılan arkadaslarım sımdı bebeklerı 1 yasına geldıler ve dehset dercede calısmak ıstıyorlar cok bunaldıklarını soyluyorlar..
Allah çalışan herkese kolaylık versin , ben 1 yıl önce işi bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum yakın zamanda bir mülakatım var herkesin dualarını bekliyorum.Evde olmak çokkk sıkıcı

aminnn cumlemıze..tam yukarıda yazdım aynı seyı, haklısınız ustelık calısıp ısı bırakmıssınız calısana daha zor evde durmak..
evet çalışacağım inşallah. çünkü ilk 6 ay 3 saat süz izni var. tabi özel sektörde zor olabilir. çünkü mesailer daha geç bitiyor
ılk 6 ay sut ızını derken? bebek 1 yasına gelene kadar süt izini var dıye bılıyorum , Ben onu saatlık degılde gün olarak yada dogum ızınıme ekleyerek kullanabılırım.Dogum izni + süt izni + yıllık izin + ücretsiz izin bu sekılde kullanma ımkanımda var cok sukur.ıns saglıklı oluruz hepımız de bebıslerımızde calısabılırız Allah ın ıznı ıle .
Ben çocuğum bir yaşına girdikten sonra çalışacağım inşallah.Meb de anasınıfı öğretmeniyim eninde sonunda çalışacağım.İkinci dönemi doğum izniyle yaz tatiline kadar kapatacağım inşallah.Önümüzdeki birinci dönem de ücretsiz izin alacağım ikinci dönem çalışmaya başlayacağım.Çocuğum bir yaşına girecek o zaman inşallah Rabbim kısmet ederse
amın ıns nasıp olur ogretmenlık guzel yaa
Çok yürüyüş yaptıgımdan herhalde bacaklarım çok ağrıyor.. Bugün dışarı çıktıgımda adım atamaz hale gelmiştim..
20 dk da bir ara vererek yurunmelı dıye bılıyorum yorma cok kendını.
daha yukari cikmadi bebisler yani. bazen karnimin altina kemer gibi destek koysam dedigim oluyor, o alt taraftaki agrilardan dolayi :) ama hepimiz benzer seyler yasiyoruz anladigim kadariyla, benim kanama alani da vardi, azalmisti ama bitip bitmedigini de yarin ogrenirim insallah.
Ins guzel haberler alırsın bızımlede paylasırsın. kocaman bır kanama alanım vardı benımde cok sukur kapandı senınde bugun kapandıgını ogrenırsın ıns bugun, kasık agrılarım oluyor benımde , dr dınlenınce gecen agrılardan korkma dedı , benım rahımde kasılmalarda oluyordu ondan agrıda oluyordu ama suan kasılma ne durumda bılmıyorum kasık agrısı ayakta bıraz durunca yuruyunce fln oluo dınlenınce gecıo , bebegımı hep kasıklarda hısedıyorum benı durtmelerıde kasıklarda dr hayır asagıda degıl zaten burada olup sonra yukarı cıkacak buyudukce demıstı.
İyi Akşamlar hatunlar uzakta çalışanların allah yardımcısı olsun ya çalışmak degilde yol yoruyor insanı.
yarın sabah 10 da ogluşumu ayrıntılı görecegiz inşallah bir sorun çıkmaz içim çok rahat gerçi.ilk ayrıntılıya giren benmi olacagım .
göbek düşmeden niye badi giyilmiyor benim de 2.ama hiç hatırlamıyorum ne kadar giydi iç zıbın
amın hepımızınn..Kesınnlıkle yol yoruyor.. Haberlerını beklıyoruz gelınce hemen yaz
ilk sayılır erkek hatta erkek çok çabuk hissedilir diyolar
banada kız dedı dr ama erken hısettım hala hısedıyorum hareketlerı kızı erkegı yoktur belkıde bılemedım=) bakalım yarın kendı dr umda kızcen olacak dıyecekmı=)
Amin canım anlaşılan benim paşam tembel biraz
bende yarın bi sorayım diyorum aslında hergün hastanedeyimde ama doktoeada hiç sormadım
bizede haber ver
Ben cok sinirli bi hamilelik yasiyorum kizlar olur olmadik herseye sinirliyorum oda dagilmis die kizlara kizlara bisi soylemiyor die esime bagiriyorum surekli teror estirmiye basladim evde artik dayanamicak duruma geldi evhalki gecen gun buyuk kizim anne sen bir daha hamile olma dedi her gece yataga yattigimda yarin afettiricem kendimi daha sakin bi gun olacak diyorum ama unutuyorum son 1 aydir boyle insanlar her soyledigi batiyo bana vala esimin sabrida tukenmek uzere tamam hayatim oluruna birak hayatim dio ama nereye kadar bende bi gariplik. Var galiba diger gebeliklerimde de aptal gibi olurdum uff

napsam ki papatya cayi falan icsem mi acaba her seyi birsktim bebek korkacak beni cani sanacak
Herkesın hamılelıgı hısettıgı farklı canım elbet altında yatan sebeplerde vardır bazen hıc bıse yok derız ama bılınc altımız dolu olur, elınde olmadan oluyor senınde kendını rahatlatıcak bırseyler bulmaya calıs canım gececek hayırlısıyla,ve dua kesınlıkle kılıyormusun bılmıyorum ama sabah namazını da onerırım ozellıkle buyuk ferahlık verıyor ınsanın ıcıne ınan..
Hayırlı sabahlarr annişlerrr :)
Bugün çok güzel bir gün olsun. Çalışan hamişler fazla yorulmasın benim gibi evde takılan hamişler de fazla sıkılmasın :))
bugün 11:00 de randevumuz var İNŞAALLAH bebeğim bu sefer gösterir ne olduğunu :)
Ay ıns gosterır ya ne ınatlar totolarını donuyorlar dimi =) haberlerını beklıyoruz