• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi konuda fikrinizi merak ediyorum.
3 Gündür aşırı diş ağrısı çekiyorum. İltihap tutmuş dişim. çekilmesi gerekiyor. ama ilaç kullanmam gerekiyor önce.
Diş doktorum " LARGOPEN " diye bi ilaç verdi doğum doktorum da onayladı bu ilacı. sadece 3 gün içicem. Ama içimde bi tereddüt oluştu bebeğe zarar verir mi diye. Sizce doktorlara güvenmeli miyim ?

Canım zaten 10 gündür tüm ayrıntıları bitirdim Kışla'lar çıktı yazlıklar kaldırıldı.yüklül dolabını da yaptım yani pireler kaldırıldı yorganlar çıktı.en kötüsü işte bu dolap içi örtülerini yıka dolapları sil örtüleri yerleştir.sonra bir gün mutfak dolabını indirdim komple bir gün buzdolabını temizledim bir gün kileri temizledim bir gün kızımın Odası'nı yaptım bir günde tuvalet banyo dolabını yaptım.halıları yıkattım hazırdı.dünde kadın geldi cam duvar kapı ahize dolap üstlerini yerleri sildi en sonda halıları açtım bitti.çok şükür kolay bir süreç değil mesela elimde ki kitabı 2 günde okuyacağıma 10 gündür daha ortasındayız artık bol bol kitap okuyacağım :)

Maşallah ben evde durma vakitlerinde bile kendimi dışarı atıyorum :)) Evde durmayı sevmiyorum hiç. O yuzden temizliği akşam olunca yapıyorum hafta sonlarıda eşim evi süpürüp siliyor. Doğumda evde durmakta çok zorlanıcam eminim..

Slm kızlar herkes iyidir inş haftaya detaylı ultrasonografi var çok heyecanlıyım bir aydır bebislerimi görmüyorum alışverişe de başladım hersey çok pahalı ama olsun bebislerimiçin deger

Olacak canım mesela Severuslar ameliyat olursan sürün 3 gün sonra gelebilir o zaman mecburen mama vereceksin.ben hemşirenin lafına uydum Boşta olsa çeksin sütün öyle gelir dedi.bebeğim ağzını bile açmıyordu göğsümü demirine sabaha kadar ağladı Açlıktan yavrum.halbuki biberonun vardı.bunda hiç öyle yapmayacağım vereceğim mamasını uyusun bebişim.

Süt sağma makinesiyle falan çekincede mi gelmiyor süt. Genelde sezeryan olursan gelmez diye öyle söylüyorlar

Olacak canım mesela Severuslar ameliyat olursan sürün 3 gün sonra gelebilir o zaman mecburen mama vereceksin.ben hemşirenin lafına uydum Boşta olsa çeksin sütün öyle gelir dedi.bebeğim ağzını bile açmıyordu göğsümü demirine sabaha kadar ağladı Açlıktan yavrum.halbuki biberonun vardı.bunda hiç öyle yapmayacağım vereceğim mamasını uyusun bebişim.

Aynıs bende de oldu ccanım. Normal doğum yyaptığım halde sutum gelmedi. Bir gece hastanede kkaldık. Bebisim akşam7.27 de dogmustu. Ertesi gün ogle 11 e kadar ağladı. Sonra biberonla mama verdik. Banada sürekli emzir sütün gelcek dediler. Sutum 3 gun sonra geldi. Beni yanilttilar. Bende beklemem mama mi veririm

bugun annem karnimi yokladi,karnimin alti sert, ustu yumusak gibi. bebis asagida dedi. zaten karnimin alt kisimlarinda hep bir agri oluyor. sizin de oyle oluyor mu? yarina randevu aldim, gidip sorucam doktora da.
benim alt boş göbek deliğinin az üstünde sağda bebeğin durduğunu ellediğimde hissediyorum hiç kasık ağrım olmaz ama kiminin yapısı gereği bebeği aşağıda oluyor ve kasık ağrısı yaşıyor yanılmıyorsam bir sakıncası yok tabi en doğrusu sor için rahatlasın.

Aynıs bende de oldu ccanım. Normal doğum yyaptığım halde sutum gelmedi. Bir gece hastanede kkaldık. Bebisim akşam7.27 de dogmustu. Ertesi gün ogle 11 e kadar ağladı. Sonra biberonla mama verdik. Banada sürekli emzir sütün gelcek dediler. Sutum 3 gun sonra geldi. Beni yanilttilar. Bende beklemem mama mi veririm
Benim kayınvaldemde önce çocuk anne sütü alması gerekir sonra sütün gelsede emmez diyor. Sonra sütünüz geldi sizin bebişimiz emdi mi.

Kızlar bi konuda fikrinizi merak ediyorum.
3 Gündür aşırı diş ağrısı çekiyorum. İltihap tutmuş dişim. çekilmesi gerekiyor. ama ilaç kullanmam gerekiyor önce.
Diş doktorum " LARGOPEN " diye bi ilaç verdi doğum doktorum da onayladı bu ilacı. sadece 3 gün içicem. Ama içimde bi tereddüt oluştu bebeğe zarar verir mi diye. Sizce doktorlara güvenmeli miyim ?
içmezsen iltihap hiç geçmez asıl o zaman bebişe zararı olur. benim boğazım şişti antibiyotik içtim yani daha kötü olunca bebekte kötü oluyor. doktorları dinlemek lazm bence

içmezsen iltihap hiç geçmez asıl o zaman bebişe zararı olur. benim boğazım şişti antibiyotik içtim yani daha kötü olunca bebekte kötü oluyor. doktorları dinlemek lazm bence
Doktor da öyle dedi. Bazı durumlarda ilaç içmemek bebege daha fazla zarar verirmiş..

kızlar ev tipi ana kucagı almayı
dusunuyormusunuz ?
Canım ben ana kucağı değilde tam yatabilen mama sandalyeleri var ondan almayı dşünüyorum.önündeki masası çıkıyo ve tamamen yatabiliyo ayrıca emniyeti de var.arkadaşım çok rahat etti çünkü anakucağı uzun zaman kullanılmıyo ama mama sandalyesi normal haliyle 2/3 yaşına kadar kullanılabilir.

Canım ben ana kucağı değilde tam yatabilen mama sandalyeleri var ondan almayı dşünüyorum.önündeki masası çıkıyo ve tamamen yatabiliyo ayrıca emniyeti de var.arkadaşım çok rahat etti çünkü anakucağı uzun zaman kullanılmıyo ama mama sandalyesi normal haliyle 2/3 yaşına kadar kullanılabilir.
tam yatabilen nasılmış nette varsa link atarmısın

Doğum konusunda da normalden korkuyorum, sezeryan düşünüyorum ama normal daha sağlıklı diyorlar

ya
Bende biracık malzeme var ama cinsiyet netleşirse Cumadan sonra kalanı sipariş edeceğim
Vaktim pek olmuyo bi de Eminönünde de nerede ne kadar bilmiyorum
İnternetten alıyordum hep

İnce keçe 2 kalın keçe 4 tü sanırım ama kargoda ödüyorum tabi
Eminönü daha mı uygun ?

iyiymiş senin aldığın fiyatlar da, üsküdarda da 2.5 t'ydi ikisi de, dün aldım

Banada direk oğlun mu olucak dedi bir kaç tanıdık :) kilo almadım bende aynen bide yüzüme güzellik gelmiş dediklerine göre, banada öyle geliyo yüzüm çok güzel geliyo banada :) bakalım ya hayırlısı alıştım kızım kızım demeye :)

hayırlısı elbet:) bende alıştım, haftaya netleşir nasılsa sabırla beklemeye devam:D

Yaa bizimde babası başladı hemen kızım diye sevmeye :) bende alıştım, düşünemiyorum erkek olduğunu öğrenirsem bi anda tepkim nolur bilmiyorum :) sağlıklı olsunda gerçi hiç farketmez

benım esımde ole ya kızım kızım dıye sevıyor kızlar babasına duskun olur benı daha cok sevecek dıyıp duruyor =)))

slm kızlar ayrıntılı usg mizi yaptırdık herşey normal allaha şükür oğluşum dr.u hiç yormadı her yerini rahatça gösterdi.daha ilk usg yi koyduğunda erkek bebiş dedi.artık değişmez heralde .yanliz göbek yağlı olunca 4 boyutlu resim almada zorlandı yinede yakaladı bir kaç poz.kilosuda 390 gr olmuş.
Eki Görüntüle 1269883

maşallah canım ya, Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin:Dresmi görünce sabırsızlık arttı bende:KK45:

Doğum konusunda da normalden korkuyorum, sezeryan düşünüyorum ama normal daha sağlıklı diyorlar

normalde de risk daha yüksek gibi geliyor, bi de karnımız kesilmesin diye normal yapıcaz bu sefer vajina girişini kesiyorlarmış, sürpriz bi anda gitmek ve saatlerce sancı çekmek de cabası.. Normal istiyorum alsında da bu sebeplerden dolayı sezaryan yapıcam sanırım bi aksilik olmazsa... onda da süt gelmiyomuş falan o sinirbozucu:(

Back
X