• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beğendim evet medical park hastanesininki gibi neredeyse çok temiz. Ben sadece hastanenin yerini begenmiyorum çarşı içinde karanlık ama dr ve odalar iyi. Zam gelmeden önce sordum bana epidural sezaryen 1400 lira dedi. Oysa bundan 1.5 yıl önce medical park hastanesine 4900 lira vermiştim ama benim dr proftu. Sadece epidural için o zaman 900 lira fark ödemesi yaptım. Burda 400 lira fark alıyor
Detaylı ultrasonu da ekin hanim yapacak cv ne bakmıştım aynı zamanda radyolog

medipolde de sezaryan 2850 +750 epidural istersen...

ama doğum fiyatına bakılarak da hastane seçilir mi diyorum (yani çok abartı olmadıkça)
sanırım erdem de 1500 falandır

ilk defa hastanede kalıcam o yüzden hastane diyince içim kararıyo kabus gibi geliyo içim sıkılıyo
medipol biraz daha ferah gibi gelio ama orda da bi doktora tutunamadım

Kizlar doktor magnezyum yazdi insallah bacaklarimdaki kramplardan kurtulucam oglusunda kocaman olmus 500 gram dedi doktor :) kıpır kıpırdı ama ben cok hissetmiyorum iki gundur kuvvetli vuramiyor heralde

maşallah dobiş olmuş bebeişin...
500 gram olsun diye bekliyorum ben de sanki yarım kilo olunca bi eşik geçmiş oluyormuş gibi:)
benimki de dünden beri pek kıpırdamıyo yaa.. sadece sabah serviste oynuyodu bugün, insnaın aklı ister istemez orda oluyo

hadi gobeklerımızın yenı hallerınıde paylasalım =) ılk resım benden olsun ;)
2014-10-24 15.33.59.webp

<p>
medipolde de sezaryan 2850 +750 epidural istersen...</p><p><br /></p><p>ama doğum fiyatına bakılarak da hastane seçilir mi diyorum (yani çok abartı olmadıkça)</p><p>sanırım erdem de 1500 falandır</p><p><br /></p><p>ilk defa hastanede kalıcam o yüzden hastane diyince içim kararıyo kabus gibi geliyo içim sıkılıyo</p><p>medipol biraz daha ferah gibi gelio ama orda da bi doktora tutunamadım
</p><p><br /></p>

medipolde de sezaryan 2850 +750 epidural istersen...

ama doğum fiyatına bakılarak da hastane seçilir mi diyorum (yani çok abartı olmadıkça)
sanırım erdem de 1500 falandır

ilk defa hastanede kalıcam o yüzden hastane diyince içim kararıyo kabus gibi geliyo içim sıkılıyo
medipol biraz daha ferah gibi gelio ama orda da bi doktora tutunamadım

Hastanede çok kalmiyorsun hatta benim dr ertesi gün çıkış bile verdi. Ev ortamı gibisi olmaz diye hastalık kapma açısından demişti.
Uzakta olsa gittiğin dr devam et. Benim oğlum küçük olmasa ben ilk dr bulur anlaştığı bir hastanede yaptirirdim. Ama oğlum dan ayrı kalmak istemiyorum. Gün içersinde görme şansım olacağı için

Back
X