• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

milka84 .!.:
bebegımın kalbı durmus yarın kurtaj olucagım.cok uzgunum lısteden benı de kaldırabılırsınız.
Ah canim benimm yaa Allah yar ve yardimcin olsun hic kolay bi durum degil.rabbim tez vakitte hayirli evlatlat sahibi olmani nasip etsin.ilk bebeginmiydi? Birde bebeginin kalbinin durmasi sende farkli bi durum olusturdu mu yani biseyler hisstmismiydin?

fatmaipecinsiyeti b: 36464250 .!.:
benim kızımda hep kız istiyordu bende niye diye sorunca erkekler yaramaz oluyor dedi.bende dedim ama kızlarda yazramaz olabilir dedim şimdi cinsiyet ayrımı yapmıyor hayırlısı diyor :D
Mrb canim senin cinsiyeti belli olmadi mi hala??

bebiş için erken doğum yapma ihtimali olduğundan premetüre hastane çıkışı ve 3tane zıbin 2biberon 1 alez aldım
Mrb canjm dr.mu dedi erken dogum ihtimali ni? Bende 5 ayi gecmeyr basladim henuz hicbirsey almadi, alamadim ne bileyim endise ediyor insan ama almaya baslamam lazim dimi?

Kızlar yumurtayı katı yemek gerekiyo ya uyabiliyo musunuz? Son zamanlarda canım hep yağda cıvık yumurta istiyo yapıyorum sarısı çok az pişmiş şekilde
yap bi şey olmaz canım.neden etin yumurtanın çok pişmiş olması gerekiyor eger bi hastalık mikrop varsa çok pişince ölüyor onun için.güvenilir yerden ye sorun olmaz inş.

Kızlar bilenler cevap yazabilir mi doktor hepatit b aşısı yaptırın dedi ama ben pek emin değilim siz ne dersiniz

aynen bendede öyle...penye badi vs giydiğimde direkt ortada göçüğüm:-)))

dün doktora gittim arkadaşlar..bebeğin kilosu 270 gram ,boyu yaklaşık 17 cm dedi doktor...cinsiyet içinde birkaç gün önce buraya ultrason fotomu atmıştım belki hatırlayanınız vardır, hafta içi gittiğim ilçedeki doktor büyük ihtimal erkek demişti,dün ise tam netleşti yüzde 100 erkek dedi doktorum...bir kızım vardı şimdi birde oğlum olacak çok mutluyum...rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

bu arada yeni yeni eski kıyafetler olmuyor dün tayt üzeri bir tunik aldım...şimdiden çok hızlı gidiyorum kilo konusunda ,bakalım sonu ne olacak...yavaş yavaş dikkat etmem gerekiyor bunun farkına vardım...zaten son 2 ay çok hızlı şişiyoruz bari şimdi azda olsa dikkat etmeli diyorum ben...
Gözün aydın masallah oglusuna

bence seninde erkek olacak değil mi yanlış hatirlamiyorum
Inşallah öyle canim kesimin 11 inde ayrıntılı ultrasonum var .cumartesi gitmiştim doktorum yine erkek dedi.ama en son ayrintiliyla kesinleşir insallah.henuz hiç kıyafet felan almadım ayrıntılıyi bekliyorum

Canım o seni kıskanmis. Ne acaip insanlar var gereksiz polemik. Çıkınca göreceğiz artık deseydin :KK53:
Evladın kızı erkeği hiç farketmez önemli olan hayırlı olanı. Oğlu olanın başı göğe mi eriyor. Senin 2 kızın vardı demi? Bunu da erkek istyordun Allah gönlüne göre verdi.
Ne olursa olsun hayırlı olan olsun. Her iki cinsten de tattirsin yüce Allahım.
Amin canim ne guzel dua etmissin oyle allah razi olsun :)

:(( bir pazar akşamı mızmızı da benim öfffff bitti tatil.. Neyse ki bu hafta bir gün daha tatiliz Çarşamba günü

Back
X