- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt darısı diğer yarısınakızlar şaka maka yarıladık hamileliğimizi![]()
güle güke kullan canım bende baya hissetmeye başladım ne güzel vuruyo pat patIyi akşamlar herkese annisler 2 gündür eşimle süper vakit gecirdik bebegimiz de tekmeleriyle bize eslik etti esim bile elini koyunca vuruyor kuzum benimBugun bnde lcwdan bi tane elbise ve diz üstü etek aldım
![]()
merhbalar canımMrb güzel hamişler![]()
Ayy ya bizimde kesinleşse de bende alsam bişeyler. Kasim da daha ayrıntılıEvet elinde örüyor bitane daha ayrıyeten iki renk ip seçtik onlarıda örücek sağolsun çok düşünceliNazar değmesn
İki ay falan önceydi bu olay.. Şimdi bi daha o arkaaşın mesajından alıntı yapılmış.
Amin insallh..Günaydın bir buçuk günü olmayan bir iş haftası ne kadar güzel. Bu ülkeyi ve Ozgurlugumuz u bize armağan eden Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu sad olsun.3 ananin cigeri yandı yuksekovada Allah sabrini versin.ulkemizi bu duruma sokmaya çalışan tüm yerli yabancı güçlere Rabbim fırsat vermesin inşallah.
Günaydın Kızlar,
Bu akşam detaylı ultrasona gideceğim inşallah hiç bir problem yoktur, mutlu ayrılırım ultrasondan...
geçen hafta 2 gün bebek çok hareket etmiyordu seyrekti endişeleniyordum spnra baktım ki kasıkların orada değil daha yukarıda vuruyor ancak elimi koyunca anlayabildim, daha yağlı bölge oduğu için kasık kadar net anlaşılmıyo..
şimdi yine aradakasık çevresnden vuruyor...
baby23 senin de ultrason bugün değil mi? Fetus'ta nakite indirim falan gibi birşey var mı acaba? Bazı lab.larda oluyor, sen sordun mu hiç fiyatla ilgili birşey?
Gozun aydn canim. Damladan banada saglik ocagindan vermislerdi hamileker icin kullanilmamasi yaziyordu korkup kullanmadim doktorum bisey olmaz kullan dedi kararsiz kaldim