• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öğlen yemeğinden önce açken içiyorum yarım saat kala. şimdide yanında portakal mandalinada yemeye başladım. günde 1 tane içiyorum
seninki de sıvı değil mi? küçük şişeler halinde. mide bulantısı yapıyor mu? malum işe gidince sıkıntı olmasın. ben de öğlene doğru alırım o zaman. peki sabah kalkar kalkmaz aç karnına aldın mı hiç?

Biraz bulunduğun kiloya da bağlı sanırım
Bi arkadaşım 72 kilo ile hamile kaldı, vücudu şekillendi karında toplandı. 7.ayında ve 69 kiloda zayıfladı bile yani

Ben 54 le hamile kaldım şu an 61 kiloyum daha da yolumuz var :)

evet kılolu hamile kalanlar daha yavaş kılo alıyorlar.ben 70 kılo ile hamile kaldım.64 kıloya düştüm şu anda 67 kıloyum.en buyuk korkum çok şişman olup nefes alamam diyeydi.umarım çok fazla kılo almadan tamamlarım.

seninki de sıvı değil mi? küçük şişeler halinde. mide bulantısı yapıyor mu? malum işe gidince sıkıntı olmasın. ben de öğlene doğru alırım o zaman. peki sabah kalkar kalkmaz aç karnına aldın mı hiç?
eve şişede. ama ben hiç kalktığımda içmedim midem kötü olur diye. zaten hemen kahvaltı yapıyorum. şekerli su gibi çok kötü bişe değil. bazıları kan kokuyo falan diyoda bana öle gelmedi kırmızı bişe şurup gibi düşün

kızlar 5. ayı bitirdik 2 kilo alanlar var ben cok şaşırıyorum karnınızdamı büyümedi zaten cocuk 500gr yaklaştı. e bunun suyu vs var nerden baksan yine daha fazla kilo alınır gibi geliyo bana ne bileyim yani ben 4 kilo aldım şaşıyorum az alanlara yada hiç almayanlara

4 kılo normal bı kılo zaten senınkı yanı , bende 3 kilo aldım

kızlar 5. ayı bitirdik 2 kilo alanlar var ben cok şaşırıyorum karnınızdamı büyümedi zaten cocuk 500gr yaklaştı. e bunun suyu vs var nerden baksan yine daha fazla kilo alınır gibi geliyo bana ne bileyim yani ben 4 kilo aldım şaşıyorum az alanlara yada hiç almayanlara

ben 64 le başladım, 60 lara kadar düştüm şimdi yeni yeni 66 oldum çok mu az mı bilemedim şimdi:KK64:

Ben akşamları miden yanmasından korkuyorum bişey yiyemiyorum :KK43: ama yemesemde davul gibi çok gergin ve sert
mide yanması hamur işi ve ekmek yiynce oluyo. bunları kes. ben süt içtim üç yudumda soğuk süt içincede düzeliyor. doktora söledim daha cok erken mide yanmaları için dedi. renii yazdı ama hiç kullanmadım süt işimi gördü. ilaç almayayım geçmezse cok zorlarsa içerim dedim

En çok ben kilo almışım galiba
Ben ama hamur işi ağırlıklı besleniyorum, özellikle sabahları
Bi de tiroid hapı da kilo yaparmış
Bu yüzden sanırım
Hımm bi de abur cubura bayılıyorum tabi :oops:

kızlar merhaba işlerin yoğunluğundan uzun zamandır yazamıyorum hiç.bugün boğazım yanıyor yutkunurken çok zorlanıyorum birde sürekli hapşırıyorum ne yiyip içsem faydası olur

En çok ben kilo almışım galiba
Ben ama hamur işi ağırlıklı besleniyorum, özellikle sabahları
Bi de tiroid hapı da kilo yaparmış
Bu yüzden sanırım
Hımm bi de abur cubura bayılıyorum tabi :oops:
sen şu abur cuburları ne zaman bırakcaksın doğumdan sonramı :KK48:

ben 64 le başladım, 60 lara kadar düştüm şimdi yeni yeni 66 oldum çok mu az mı bilemedim şimdi:KK64:

bende 64 ile kaldım 67 oldum , mıde bulantısı ıle verılen kılolar hızla alınıyormus ama gerı kendı kılona gelmek kolay yanı , sen 64 ten sonrasını say bosver ;)

hamile kaldığımda 50 idim ne mide bulantısı ne aşerme yaşadım o yüzden paso yedim hala da yiyorum en son kontrole gittiğimde 56 idim perşembe ayrıntılım var bakalım kaç oldum ama sanırım 2 kilo daha almışımdır

Back
X