2015 Mart Annelerinin bebeklerinin isimleri:))

Slm kızlar bizim ikizlerimiz olcak inş allahın izniyle iki erkek çok kararsızim kaan ve Kayra olsun diyorum ama karar veremedik eşim Kayrayi beğenmedi sizler ne önerirsiniz

Egemen ismi çok güzel . Bizde onu düşünüyoruz
egemen çok güzel bencede
Slm kızlar bizim ikizlerimiz olcak inş allahın izniyle iki erkek çok kararsızim kaan ve Kayra olsun diyorum ama karar veremedik eşim Kayrayi beğenmedi sizler ne önerirsiniz
kayrayı okumuştum nedenini hatırlamıyorum ama koyulmmaması gereken isimler arasındaydı
İsimler çok güzel
çok teşekkür ederim

Bence Almula koyun kızınızın ismini. ANlamı da çok güzeldir. Çok güzel yüzlü türk savaşçı prensesine verilen isimdir Almula. Almila diye kibarlaştıranlar da vardır, siz aldanmayın :)

Bizim de bir oğlumuz doğacak Allah nasip ederse.. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz bir türlü. Onda derin bir Türk tarihi sevgisi var.

Kılıçarslan
Alparslan
Gündüz Alp
Korkut Ata
Balamir
Bumin
Atabey
Göktürk

gibi isimler istiyor. Arasını bulamıyoruz bir türlü

Taylan ismini önerdim, bana mısın demiyor :)

offf benimde oğlum olucak ama isim bulamadık hala değişik isimler arıyoruz gökmen olsun istiyorum ama daha değişik isimlerde arıyorum :)

merhaba kızlar ben daha bebeğimın cinsiyetini bilmiyorum ama içime erkek olacakmiş gibime geliyor... adını kendi kendime Cem Polat diye düşündüm dedemin adı cemal polat da kızlık soyadım babamın 3 kızı var dedemın de 3 kızı var hani ilk torun erkek ya zaten soyadı babasının olacak :) kaynanam kayınbabanın adını koy dıyorda onun 3 oglu var ayrıca kaynımın ıkı kızı var hıc bırı kaynanamın adı degıl neyse böyle düşündüm işte... kız olursa da şimdiden bakıyorum teelfonuma uygulama indirdim yavaş yavaş bakıyorum işte...

offf benimde oğlum olucak ama isim bulamadık hala değişik isimler arıyoruz gökmen olsun istiyorum ama daha değişik isimlerde arıyorum :)
benimde allahın izniyle bir oğlum olcak ama Bende hala bir isim bulamadım oğluşuma canım yaaa:-(

Kerem ve Kerim ikisde çok güzel anlamlarında çok güzel düşün derim canım :)

biz de bir türlü karar veremeyenlerdeniz. altan, asaf, acar, aras, batu,emir,meriç bu isimleri seviyoruz ama hangisi ? kızlar fikir verin

Taylan ismi bence de güzel...

Merhabalar nasipse kızımız olacak aradığımız ismin başında yada sonunda "dem"li isim düşündük ama pek verimli bişi bulamadık. Mira adını ailece beğeniyoruz onunda şu sıralar çok fazla konulmus olma ihtimali yüksek bu yüzden hala kararsiziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…