İsimler çok güzelbizimde oğluşumuz olacak kıvanç çınar kerim toprak ve deniz favorilerimiz bakalım
İsimler çok güzelbizimde oğluşumuz olacak kıvanç çınar kerim toprak ve deniz favorilerimiz bakalım
Egemen ismi çok güzel . Bizde onu düşünüyoruzBizim de bi oğlumuz olacak inşallah
Şimdilik aklımızda iki isim var
Eymen
ve
Egemen
Sizce???
egemen çok güzel bencedeEgemen ismi çok güzel . Bizde onu düşünüyoruz
kayrayı okumuştum nedenini hatırlamıyorum ama koyulmmaması gereken isimler arasındaydıSlm kızlar bizim ikizlerimiz olcak inş allahın izniyle iki erkek çok kararsızim kaan ve Kayra olsun diyorum ama karar veremedik eşim Kayrayi beğenmedi sizler ne önerirsiniz
çok teşekkür ederimİsimler çok güzel
bende ahmet eren ve ahmet efe arasında kaldımAhmet Emre Ahmet Emir süper olur bence.
bende ahmet eren ve ahmet efe arasında kaldım
Ahmet Eren ve Ahmet Efe de çok hoş isimler...bende ahmet eren ve ahmet efe arasında kaldım
Bence Almula koyun kızınızın ismini. ANlamı da çok güzeldir. Çok güzel yüzlü türk savaşçı prensesine verilen isimdir Almula. Almila diye kibarlaştıranlar da vardır, siz aldanmayın :)Ada
Mina
Alisa
Almina
Almira
Alya
Genelde bu tarz isimleri beğeniyorum ben ama henüz karar kılamadık, sizin de varsa önerilerinize açığım....
ALİSA da asil demekmiş anlamı güzel ama eşimin adı ali, SAbancı sponsorlu çocuk yapmış gibi olcak AliSA koyarsak:) bi de çok estetik de gelmiyo zaten kulağa
benimde allahın izniyle bir oğlum olcak ama Bende hala bir isim bulamadım oğluşuma canım yaaa:-(offf benimde oğlum olucak ama isim bulamadık hala değişik isimler arıyoruz gökmen olsun istiyorum ama daha değişik isimlerde arıyorum :)
Kerem ve Kerim ikisde çok güzel anlamlarında çok güzel düşün derim canım :)Slm kızlar bizim ikizlerimiz olcak inş allahın izniyle iki erkek çok kararsızim kaan ve Kayra olsun diyorum ama karar veremedik eşim Kayrayi beğenmedi sizler ne önerirsiniz
Bizim de bir oğlumuz doğacak Allah nasip ederse.. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz bir türlü. Onda derin bir Türk tarihi sevgisi var.
Kılıçarslan
Alparslan
Gündüz Alp
Korkut Ata
Balamir
Bumin
Atabey
Göktürk
gibi isimler istiyor. Arasını bulamıyoruz bir türlü
Taylan ismini önerdim, bana mısın demiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?