Çok şanslısın. Bizim baba korkuyor ağlar da susturamazsam diye. Halbuki hiç zor bi çocuk değil.bnmki de çok yardımcı çook şükür :) ben okuldayken baba bakıyo zaten
Senin için üzülüyorum Canım. Gece Nasıl yapıyorsun? Bırakınca hemen mi uyanıyor? Yaren'in bi kilosuyla uğraştın bi uykusuyla. Allah başka dert vermesinİlerisi için beşikte sallayıp uyutmak mı iyidir ayakta mı ? Beşik dar gelmeye başlayınca ayakta mı sallamam gerekecek ki. Ayakta sallamaya alıştırsam mı ki ! O zaman da ben hiç yerimden kalkamam ki uyudu diye yerine bıraktığımda uyanır şimdi bile devamlı beşik sallıyorum !!!
Bende başladım veriyorum. Demir'i eksik çıktı tahlilde çünkü. Kakası yeşil seninkinin de öyle miKizlar demir damlasina ben yeniden basladim 1 haftadir veriyorum daha onceki yan etkileri yapmadi isterseniz siz de bir deneyin artik buyuduler ek gida da aliyorlar bunye alisti heralde.
Ben de burda bir iki kisinin eksik cikti demesiyle basladim evet yesil kakasi cokta sert ama o ek gidadan mi damladan mi bilmiyorumBende başladım veriyorum. Demir'i eksik çıktı tahlilde çünkü. Kakası yeşil seninkinin de öyle mi
Canim yaa cok gecmis olsun bu kis aylarinda ya anneler hasta ya bebekler ve anne olduktan sonra hastaliklar 10 kat zorlasiyorBebegim hala hastadoktor grip bolisey yok dedi ama dunden beri oksuruk vasladi gece 4 saat zor uyudu yemiyor da sabah zorla 150 cc icirdim oksururken bor ogurtu basladi hepsini kustu simdi uyuyor uyansin doktora gidicez yine su tatil bi bitmedi ' (
Ben de veriyorum. Bazen unutuyorum ama vermeye niyetliyim. Kizim siseyi gorunce agizini acip dilini cikariyor oyle tatli ki sirf o halini gormek icin bile vermeye deger. Tadini cok seviyor nedense...Kizlar demir damlasina ben yeniden basladim 1 haftadir veriyorum daha onceki yan etkileri yapmadi isterseniz siz de bir deneyin artik buyuduler ek gida da aliyorlar bunye alisti heralde.
Cok sert ise daha cok suya ihtiyaci var. ek gida da damla da kabiz yapabilir.Ben de burda bir iki kisinin eksik cikti demesiyle basladim evet yesil kakasi cokta sert ama o ek gidadan mi damladan mi bilmiyorum
Ayy benimki de aynisini yapiyor o yuzden siseden direkt agzina damlatiyorum bir de sonlandirinca kizip agliyor damlaya olan istahi yemeklerede olsa yaBen de veriyorum. Bazen unutuyorum ama vermeye niyetliyim. Kizim siseyi gorunce agizini acip dilini cikariyor oyle tatli ki sirf o halini gormek icin bile vermeye deger. Tadini cok seviyor nedense...
Yaa bunu bilmiyordum kabiz degil ama bayagi sert demek su ihtiyacindan. Suyu artiralim o zamanCok sert ise daha cok suya ihtiyaci var. ek gida da damla da kabiz yapabilir.
Bende çok emek harcadım ama gittikçe dahada bi odun oluyor yani olmayınca olmuyor.bizde oğlumu cok aradık ama banyo dışında çok ilgilenir şimdi hakkını yemeyim.bide benimkinin işi çok yorucuCok sukur bende yontulmus model var...cok emek harcadim cook
Canım sağol Fikirlerin için de benim bu kız sallanma delisi geçen park yatağına koydum uyusun diye allahım 1,5 gün beni de kendini de mahvetti sallanan beşiğinde bile yatmadı benim psikoloji yarım günde çöktü ondan kendi kendine uyumaz bu kız ayakta sallasam da uyudu diye yerine koyunca yine uyanır offff Nasıl bir çıkmaz içindeyim bi bilsen tek de olunca şaşkınımAyakta sallamaya hic alıştırma canım çok zor.bende önce beşiğinde salliyodum orda rahat edemedi küçük gelmeye başladı 3 aydan sonra park yatağa geçtik.tabi ayakta salladim.sallayıp koyuyorum yerine bazen uyuyo bazen uyanio ama ben çok yoruluyorum.bacaklarim ağrıyo bazen.yanı ben pismanim başka çare bulamadım o zaman.sen biraz daha dusun
Eksik cikinca artiriliyor mu damla sayisi yani yine de 9. Ayda test yaptirilmali mi? Sen kac damla veriyorsun simdiBen de veriyorum. Bazen unutuyorum ama vermeye niyetliyim. Kizim siseyi gorunce agizini acip dilini cikariyor oyle tatli ki sirf o halini gormek icin bile vermeye deger. Tadini cok seviyor nedense...
Uyku yemesinden daha zor geldi bana ... Gece ilk beşikte sallayarak uyutuyorum ( 11 gibi başlıyorum sallamaya taaa ki ilk meme ye kader yanıma alıyorum emzirirken yatakta uyumaya devam ediyor memede gece yarısına kadar mızıkladığında bi sağ meme bi sol meme eğer uyanırsa tamamen beşik uyanmazsa böyle devam sabaha kadar .. Tabi gecenin yarısında o beşik sallama zor geliyor .. 5/10 kere emmesine razıyım uyanmasın yeterki gece .. Öyle işteSenin için üzülüyorum Canım. Gece Nasıl yapıyorsun? Bırakınca hemen mi uyanıyor? Yaren'in bi kilosuyla uğraştın bi uykusuyla. Allah başka dert vermesin
Tabii yillar gectikce rahata sariyorlar o yuzden. Arada ayar cekmek lazimBende çok emek harcadım ama gittikçe dahada bi odun oluyor yani olmayınca olmuyor.bizde oğlumu cok aradık ama banyo dışında çok ilgilenir şimdi hakkını yemeyim.bide benimkinin işi çok yorucu
Kiyamam canim ya. Yakinimda olsan inan atlar gelirdim yardimci olmaya calismak icin. Belki bu isin bir uzmanini bulursun yasadigin yerde. Belki baska annenin destigini alirsin. Sakin, agirbasli biri lazim yaninda bir hafta bile durumu duzeltebilir bence.Canım sağol Fikirlerin için de benim bu kız sallanma delisi geçen park yatağına koydum uyusun diye allahım 1,5 gün beni de kendini de mahvetti sallanan beşiğinde bile yatmadı benim psikoloji yarım günde çöktü ondan kendi kendine uyumaz bu kız ayakta sallasam da uyudu diye yerine koyunca yine uyanır offff Nasıl bir çıkmaz içindeyim bi bilsen tek de olunca şaşkınım
Bize doktorumuz kilo basina bir damla demisti o yuzden o sekilde arttirdim ben. Kan testini bilmiyorum ben de, burdan 9. Ay kontrolunde okudum bakalim..Eksik cikinca artiriliyor mu damla sayisi yani yine de 9. Ayda test yaptirilmali mi? Sen kac damla veriyorsun simdi
Slm cnm seni en iyi ben anlayabilirim dogdugundan beri ayagimda salkiyorum ancak surekli sallarsam uyuyor sallamayi kessem hemen uyaniyor hicbir is yapamadigim gbi tuvalete bile gidemiyorum sirf uyusun diye.Birde gecen ay hastalandi ondan sonra memede uyumaya alisti cok zor durumdayim gunduz sallanmak gece emmerken uyumak istiyor bu hafta belim yan bosluklarim ciddi sekilde agriyor sanirim dr gitmeden gecmeyecek cok zor boyle gercekten.Canım sağol Fikirlerin için de benim bu kız sallanma delisi geçen park yatağına koydum uyusun diye allahım 1,5 gün beni de kendini de mahvetti sallanan beşiğinde bile yatmadı benim psikoloji yarım günde çöktü ondan kendi kendine uyumaz bu kız ayakta sallasam da uyudu diye yerine koyunca yine uyanır offff Nasıl bir çıkmaz içindeyim bi bilsen tek de olunca şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?