2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Senin için üzülüyorum Canım. Gece Nasıl yapıyorsun? Bırakınca hemen mi uyanıyor? Yaren'in bi kilosuyla uğraştın bi uykusuyla. Allah başka dert vermesin

Kizlar demir damlasina ben yeniden basladim 1 haftadir veriyorum daha onceki yan etkileri yapmadi isterseniz siz de bir deneyin artik buyuduler ek gida da aliyorlar bunye alisti heralde.

Milupa organik kavnoz mamasi aldigimi soylemistim dun disari cikmistik orda yedirdim 200 gr lik kavanozun yarisi yedi umarim bundan sonra da yer. Oglum daha once cok guzel yumurta sarisi yiyordu artik yemiyor. Hala ek gidayi yarim caybardagindan az verebiliyorum muz haric tabi oglum kucuk bir maymun karni patliycak gibi oluyor ama muza asla hayir demiyor

Kizlar demir damlasina ben yeniden basladim 1 haftadir veriyorum daha onceki yan etkileri yapmadi isterseniz siz de bir deneyin artik buyuduler ek gida da aliyorlar bunye alisti heralde.
Bende başladım veriyorum. Demir'i eksik çıktı tahlilde çünkü. Kakası yeşil seninkinin de öyle mi

Bebegim hala hasta doktor grip bolisey yok dedi ama dunden beri oksuruk vasladi gece 4 saat zor uyudu yemiyor da sabah zorla 150 cc icirdim oksururken bor ogurtu basladi hepsini kustu simdi uyuyor uyansin doktora gidicez yine su tatil bi bitmedi'(

Bende başladım veriyorum. Demir'i eksik çıktı tahlilde çünkü. Kakası yeşil seninkinin de öyle mi
Ben de burda bir iki kisinin eksik cikti demesiyle basladim evet yesil kakasi cokta sert ama o ek gidadan mi damladan mi bilmiyorum

Bebegim hala hasta doktor grip bolisey yok dedi ama dunden beri oksuruk vasladi gece 4 saat zor uyudu yemiyor da sabah zorla 150 cc icirdim oksururken bor ogurtu basladi hepsini kustu simdi uyuyor uyansin doktora gidicez yine su tatil bi bitmedi'(
Canim yaa cok gecmis olsun bu kis aylarinda ya anneler hasta ya bebekler ve anne olduktan sonra hastaliklar 10 kat zorlasiyor

Ben de veriyorum. Bazen unutuyorum ama vermeye niyetliyim. Kizim siseyi gorunce agizini acip dilini cikariyor oyle tatli ki sirf o halini gormek icin bile vermeye deger. Tadini cok seviyor nedense...

Ben de veriyorum. Bazen unutuyorum ama vermeye niyetliyim. Kizim siseyi gorunce agizini acip dilini cikariyor oyle tatli ki sirf o halini gormek icin bile vermeye deger. Tadini cok seviyor nedense...
Ayy benimki de aynisini yapiyor o yuzden siseden direkt agzina damlatiyorum bir de sonlandirinca kizip agliyor damlaya olan istahi yemeklerede olsa ya

Canım sağol Fikirlerin için de benim bu kız sallanma delisi geçen park yatağına koydum uyusun diye allahım 1,5 gün beni de kendini de mahvetti sallanan beşiğinde bile yatmadı benim psikoloji yarım günde çöktü ondan kendi kendine uyumaz bu kız ayakta sallasam da uyudu diye yerine koyunca yine uyanır offff Nasıl bir çıkmaz içindeyim bi bilsen tek de olunca şaşkınım

Eksik cikinca artiriliyor mu damla sayisi yani yine de 9. Ayda test yaptirilmali mi? Sen kac damla veriyorsun simdi

Senin için üzülüyorum Canım. Gece Nasıl yapıyorsun? Bırakınca hemen mi uyanıyor? Yaren'in bi kilosuyla uğraştın bi uykusuyla. Allah başka dert vermesin
Uyku yemesinden daha zor geldi bana ... Gece ilk beşikte sallayarak uyutuyorum ( 11 gibi başlıyorum sallamaya taaa ki ilk meme ye kader yanıma alıyorum emzirirken yatakta uyumaya devam ediyor memede gece yarısına kadar mızıkladığında bi sağ meme bi sol meme eğer uyanırsa tamamen beşik uyanmazsa böyle devam sabaha kadar .. Tabi gecenin yarısında o beşik sallama zor geliyor .. 5/10 kere emmesine razıyım uyanmasın yeterki gece .. Öyle işte

Bende çok emek harcadım ama gittikçe dahada bi odun oluyor yani olmayınca olmuyor.bizde oğlumu cok aradık ama banyo dışında çok ilgilenir şimdi hakkını yemeyim.bide benimkinin işi çok yorucu
Tabii yillar gectikce rahata sariyorlar o yuzden. Arada ayar cekmek lazim ne guzel ama buyuk kizin yardimci oluyor, yoksa yanlis mi anladim. Senin sirtin yere gelmez masallah ailene.

Kiyamam canim ya. Yakinimda olsan inan atlar gelirdim yardimci olmaya calismak icin. Belki bu isin bir uzmanini bulursun yasadigin yerde. Belki baska annenin destigini alirsin. Sakin, agirbasli biri lazim yaninda bir hafta bile durumu duzeltebilir bence.

Eksik cikinca artiriliyor mu damla sayisi yani yine de 9. Ayda test yaptirilmali mi? Sen kac damla veriyorsun simdi
Bize doktorumuz kilo basina bir damla demisti o yuzden o sekilde arttirdim ben. Kan testini bilmiyorum ben de, burdan 9. Ay kontrolunde okudum bakalim..

Slm cnm seni en iyi ben anlayabilirim dogdugundan beri ayagimda salkiyorum ancak surekli sallarsam uyuyor sallamayi kessem hemen uyaniyor hicbir is yapamadigim gbi tuvalete bile gidemiyorum sirf uyusun diye.Birde gecen ay hastalandi ondan sonra memede uyumaya alisti cok zor durumdayim gunduz sallanmak gece emmerken uyumak istiyor bu hafta belim yan bosluklarim ciddi sekilde agriyor sanirim dr gitmeden gecmeyecek cok zor boyle gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…