2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

1 mayısta ıznım bıtıyor.
bakalım nasıl olacak rapor ızın ıslerım...zaman hızla gecıyor yaa..3 aylık olunca rotavırus asısı yapıcam dedı doktorumuz

Kızlar bu 1 aylık aşı tam 30 . gün mu yapılıyor bizim eve 40 cikinca gel dedi

Yine geceler
Benim bandı hastaneden çıkarken çıkardılar bi sprey sıktılar eve gidip ılık duş al dediler şişme bütününde var doğru bayağ zaman inmiyormuş o şişlik
ya çok can sıkıcı bişi o şişlik ne güzel 9. Güne kadar bişeyim yoktu ..

Uyurken hangi pozisyonda gazini alıyorsun?

İlk ay 1 kilo alması bekleniyormuş.

Gebelik lekelerinin solması 6 ayı buluyormuş. Bende de aynı sorun vardı doktoruma sordum beklemem gerektiğini söyledi.

gaz sancisi oldugunu soyleyince biogaina onerdi dr. Bu aksam kullandik 5 damla ve pespese kustu kızım. Cok korktum. Neden olabilir. Içinde bir yan etkisi yoktur yazıyor ama. Sizde de oldu mu
Yoo olmadı herhangi bir kusma falan niye oldu ki acaba

Benimde kanamam kotu kokmaya basladi yaa

Yara kuruyo ondan karatiyo

Gece iyi uyudugu surece gunduz bir sekilde geciyor bence, Allahima sukrediyorum ben. Kucukler daha cok kilo alirmis canim, seninki kac dogdu?

İdrarimi yapinca yanma oluyor.bu durumda olaniniz var mi?sezeryanla bi alakasi var mi ki,nasil gecicek acaba?

Gecmis olsun canim..

İdrarimi yapinca yanma oluyor.bu durumda olaniniz var mi?sezeryanla bi alakasi var mi ki,nasil gecicek acaba?
Yanma iltihaplanma belirtisidir canim, bence bir doktora gorun. Sezaryanda takilan sondadan dolayi da tahris olmus olabilir. Tedavisiz ileride daha buyuk sorunlara yol acabilir, aman dikkat...gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…