- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
ben de veriyorum alerji yapmazsa verilebilirben veriyorum önada zararlı demeyin ya
Sağol canımÇok geçmiş olsun Canım dualarımız sizinle Allah şifa versin
Ben artık herşeyden veriyorum severse yiyor sevmezse vermiyorum sonraki Zaman'larda yine deniyorum yemediğini.bizimkinin Demir depoları boş çıktı onun için ferrum şurup içiyor az mandalina sıkıyorum içinde şurubu koyuyorum zar zor içiyor yoksa kesinlikle şurup içmiyor,hastayken antibiyotiklerden tiksindi onlarıda çok zor içirdimben de veriyorum alerji yapmazsa verilebilir
Canim aldigin eczaneye telefonla sor bence. Internette emini numarasi vardirCok tesekkur ederim canim senin yazmani bekliyordum ben de. Evet ben alamayinca oglumda cok huzursuz oluyor ben de boyle caresiz oturunca cok kotu oluyorum. Sizin hemen fayda etmis miydi antibiyotik augamentin diye bir antibiyotik verdi bize olcu olarak 5 ml veriyoruz bana cok geliyor bir de ne eczaneye ne doktora kendim gidemedim korkuyorum ya yanlis anlasildiysa diye
Geckis olsunAyrica memeyi agzina bile almiyor en son dun gece 1 bucukta emmisti nerdeyse 24 saat olacak tum gun sadece 3 nohut buyuklugunde corbaya batirilmis ekmek yedi verdigimiz yiyeceklerin azicik ucundan tadiyor ama yemiyor heralde bogaz agrisindan sevinmistim gunduz ilaclar fayda etti diye acliktan agliyor belkide bilmiyorum
Hih!!! Cekilin fena kaynana geliyooo...imza: kiz anasi :). Vermem oğlumu kimselere kızları yolarım vallahi :)
Gecmis olsun canim insallah cabucak atlatirsiniz.Amin canim Allah razı olsun. Sistoskopi yapacaklar böbrek reflüsu var çok tedirginim
cok gecmiş olsun cnm insALLAH KOLAYLIKLA ATLATIR MELEGİNSağol canım
as cnmSelamlar kizlar
bizim de boş cıkacakBen artık herşeyden veriyorum severse yiyor sevmezse vermiyorum sonraki Zaman'larda yine deniyorum yemediğini.bizimkinin Demir depoları boş çıktı onun için ferrum şurup içiyor az mandalina sıkıyorum içinde şurubu koyuyorum zar zor içiyor yoksa kesinlikle şurup içmiyor,hastayken antibiyotiklerden tiksindi onlarıda çok zor içirdim
BİZ YAPTIRDIK 1 AY ÖNCE KANSIZLIK ÇIKTI ŞURUP KULLANIYORUZKan tahlili yaptirdinizmi yada ne zaman yaptiracaksiniZ
Oy oy kuzum yaren buyumus sallanmayi birakmis gozun aydin canim. Sana da gecmis olsun ama bak herseyde bir hayir vardirEvet kızımın bünyesi bu aslında çünkü onun yendiğini başka Bebek yese eminim daha çok kilo alır .. Sabah bi kase devam sütünün içine hazırlanmış mama öncesinde bazen 6 gibi Kalkarsa devam sütü.. Öğlen sebze yada çorba yanında yoğurt bunlsr yine 1 er kase .. Akşam üstü meyve 8/9 gibi kaşık maması yine akşam meyve de verdiğim oluyor gece 11/12 gibi eğer uykusu kaçarsa az devam sütü yaptığım oluyor bizimle otururken yemek suyu varsa onun yiyebileceğ
Ekmeğe bandırıp veriyorum .. Ee daha ne yesin ki bu kız .. Bu kadar alıyor ya da ben mi yanlış besliyorum ..
Brn verdim dun. Mandalinanin kabugunu soydum lop lop yuttu.KIZLAR BEBEKLERE PORTAKAL MANDALİNA VERİYOR MUSUNUZ?
Gecmis olsun kani nerden aliyolarBİZ YAPTIRDIK 1 AY ÖNCE KANSIZLIK ÇIKTI ŞURUP KULLANIYORUZ
Çok sağol canımGecmis olsun canim insallah cabucak atlatirsiniz.
İnşallah canımcok gecmiş olsun cnm insALLAH KOLAYLIKLA ATLATIR MELEGİN
Canım çıtçıtlı uzun kollu bady 60 gr geliyor.Bizim burda Suriyeli vatandaslar var ama saglik ocagi asidan bahsetmedi izlem yapti yarin arayip bi sorayim .Birde saglik ocagi kiloyu kiyafetlerle olcuyor sizdede oylemi ne kadar duauyorlar bizimki 100gr etmez dedi ama bence eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?