2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

ben de veriyorum alerji yapmazsa verilebilir
Ben artık herşeyden veriyorum severse yiyor sevmezse vermiyorum sonraki Zaman'larda yine deniyorum yemediğini.bizimkinin Demir depoları boş çıktı onun için ferrum şurup içiyor az mandalina sıkıyorum içinde şurubu koyuyorum zar zor içiyor yoksa kesinlikle şurup içmiyor,hastayken antibiyotiklerden tiksindi onlarıda çok zor içirdim

Canim aldigin eczaneye telefonla sor bence. Internette emini numarasi vardir

Geckis olsun ne desem bilmiyorum... Halin varsa pompayla cek emmesi gerektigi saatlerde sutun azalmasin, onu kasikla vermeye dene. Durum devam ederse hastaneye gitmekte fayda olabilir yavrun susuz kalmasin olmadi bir serum verirler donersiniz

bizim de boş cıkacak cünkü ben vermiyorum yanagı sivilce gibi kabarıyo sonra yara oluyo ne yapcam bilmiyorum ya

Oy oy kuzum yaren buyumus sallanmayi birakmis gozun aydin canim. Sana da gecmis olsun ama bak herseyde bir hayir vardir

Bizim burda Suriyeli vatandaslar var ama saglik ocagi asidan bahsetmedi izlem yapti yarin arayip bi sorayim .Birde saglik ocagi kiloyu kiyafetlerle olcuyor sizdede oylemi ne kadar duauyorlar bizimki 100gr etmez dedi ama bence eder
Canım çıtçıtlı uzun kollu bady 60 gr geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…