2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba kızımı uyuttum dinlenme saatim ama cok uykusuzluk cekiyorum sizde öyle misiniz gündüzleri cok kısa uyuyor ve benim yatıp dinlenmeye vaktim olmuyor , uyurken diğer işleri yapıyorum tabi Zaman kalmıyor kendimi yorgun hissediyorum hep o yüzden , kilo vermek istiyorum diyet yapmaya çalışıyorum yapıyorum diyemem tam dinlenmemiş bir vücut ile cok zor . Diş çıkarıyor ve zaten uyanıkken neredeyse odadan dışarı çıkamıyorum hep peşimde buda tehlikeli oluyor tabi girmediği delik kalmıyor :)))

Cok gecmis olsun canim insan cok uzuluyor Allah bir an once sifa versin ama hic merak etme buyudukce gececektir bizim bir arkadasin oglunun sut alerjisi vardi bebegi gorseniz yanik gibiydi kucaginiza alamiyorsunuz kiyafet bile giydiriken cekiniyorlardi simdi buyudu cok cok saglikli sutte icebiliyor

Geckis olsun ne desem bilmiyorum... Halin varsa pompayla cek emmesi gerektigi saatlerde sutun azalmasin, onu kasikla vermeye dene. Durum devam ederse hastaneye gitmekte fayda olabilir yavrun susuz kalmasin olmadi bir serum verirler donersiniz
Sag ol canim oglum o gun hastaneye gitti dedigin gibi serum vermisler ve benim sutum o kadar azaldiki soktayim hemen bir iki gunde sut azalir mi simdi hasta oldugu icin baska seyde yemek istemiyor ama sut yok iki gogsu sagiyorum 40 cc ancak cikiyor

Gunaydinlar. Kizlar antibiyotik mi alerji yapti kizamik mi bilmiyoruz ama oglumun her yeri kipkirmizi hafta sonu nobetci cocuk doktoru var hastanede ikiside olabilir antibiyotigi kesin dedi nasil anlamiyor doktor alerjiyle kizamigi. Ama annem kayinvalidem kizamiga cok benzetti. Asi 1 yasinda simdi kizamik olur mu ki hem artik kizamik nadir goruluyormus ama biz olmayi basardik galiba hem onceki belirtiler ates halsizlik kuru oksuruk hepsi kizamik belirtisinde de var

Kanguru kullananlar ? Markası fiyatı ve kaç kg a kadar ?
Cnm bizimki ergo baby sirt ve bel ağrısı Yapmiyo avrupa ödüllü. Bildigim kadariyla 20 kg a kadar tasiyo. Biz gittigidiyor dan aldik kargo ile 165 tlye geldi. Ama cok memnunum hem ben rahatim hem o

Cnm bizim de kipkirmizi oluyo yüzü ama alerji olayi bunyeden bunyeye degisiyo bizimki bi saate kadar geçen bi kizariklik ama sag yanaginda demissin ya yanik gibi diye oyle sivilce gibi toplanıyor

Bu arada cok gecmis olsun kis geldi bütün bebiciklerimiz hasta

Insallah gecer cnm ben ömürlük olmasindan korkuyorum ömürlük olmayan en gec bes yasinda atlatiliyormus bakalim hayirlisi. Cok sukur sadece yuzunde oluyo.

kızlar gunaydın... bebeğinde alerji egzama olanlara şunu soyleyebilirim doktorumuz dove sabunu onerdi duşlarda beyaz sade olanını sonrasında yuzunu nemlendirioruz linola ile ...

arkadaşlar merhaba. chicco marka sterilizatör var elimde. ücretsiz vereceğim. ankarada olanlar mesaj atsınlar. ayrıca da kızımın küçülenlerini satıyorum. 9 12 ay 80 cm kız bebek astronot uyku tulumları var. kanz, slumbersac vs. ihtiyacınız varsa özelden mesaj atın.

Arkadaslar dogum sonrası bende abartı unutkanlık başladı ve hala ameliyat yerimın sag tarafı uyusuk + hala regl olmadım
bende aynı cnm çok uyusukluğum yok ama unutkanlık hat safhada ve bende adet olmadım ve dört gözle olmayı bekliyorum

bende aynı düşüncelerle vermemiştim ama tahlilde kansızlık çıktı mecbur veriyorum gece yatmadan önce. ve doktor kan ilacının üstünde çok durdu beyin gelişimi için çok önemli ihmal etme dedi

Cnm bizimki ergo baby sirt ve bel ağrısı Yapmiyo avrupa ödüllü. Bildigim kadariyla 20 kg a kadar tasiyo. Biz gittigidiyor dan aldik kargo ile 165 tlye geldi. Ama cok memnunum hem ben rahatim hem o
Momfort baby olanı sipariş verdim 155 tl kargo dahil anne lütfen .com dan artık eşimle iyice yılan hikayesiyse dönüştü sıkıldım netten devamlı bakmaktan bu da ergi nun özellikleri var gri renkli olanı sipariş verdim inş pişman olmam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…