- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Cnm indirimli idi ama orda yazan fiyat sepete atinca düşüyordu. Ahsap bowlingimiz 35 iken 25.5 e düştü mesela. Yürüme arkadaşın hayirli olsun ben de istiyorum esim almiyo. Bultaki ben almistim iki hafta once fln sadece sokuyo :)Eki Görüntüle 1729609 Eki Görüntüle 1729609
Canim cok guzel urunlr secmissin guzel guzel oynar kerem insallah :) bowling setine bayildim... ben sansima kusuyorum cunku dun baska bir siteden oyuncak aldim :) ama benim aldiklariminda fiyati ebebekte pahaliymis onu gorunce rahatladim
Yurume arkadasi aldim bisiklet olabilen birde sekilli bultak
Keci sutu anne sutune en cok benzeyen. Icerse onu tavsiye ederim cnm pastorize var ama bu mevsimdeKızlar bana bi fikir verin.eskisi kadar sutum olmuyo artık.oglum devam sütü icmiyo.gece ek gıdada veremiyoruz.ne verebilirim biberonla.
Senmi yapiyosun yogurdu yoksa hazirmi acaba ondanmi.mesela yofurdu ben evde kendin yapiyorum.bi kere fazla bekletmistim.cok hafif eksiydi o hafta yemedi.tatli yogurt seviyo benimki
Canım dert etme unutsun bıraz bekle sonra denemeye devam et, cocuklara bellı olmuyor benım kızım bı haftadır yemeye basladı, daha once hıcbırsey yemezdı, bugun gene yemıyorAnneler bana bi tavsiye verin ya benim kizim meyve makarna basladıbdan baska hic bi sey yemiyor. Corba muballebi yogurt yumurta bunlari yediremiyorum mesela...
Cnm indirimli idi ama orda yazan fiyat sepete atinca düşüyordu. Ahsap bowlingimiz 35 iken 25.5 e düştü mesela. Yürüme arkadaşın hayirli olsun ben de istiyorum esim almiyo. Bultaki ben almistim iki hafta once fln sadece sokuyo :)
Bence aciktigindan kalkmiyordur artik. Bos memeyi bile alsa uyumaya devam edebilir. Bir de benim memeler ayak uyduruyor arz talep meselesi birkac gece cok uyaninca sonra normale dondugunde kivraniyorum meme dolulugumdan. Bir de alistirma bardagi deneyebilirsin biberon yerine. Cok boyutlu ceva p oldu :)Kızlar bana bi fikir verin.eskisi kadar sutum olmuyo artık.oglum devam sütü icmiyo.gece ek gıdada veremiyoruz.ne verebilirim biberonla.
Canım dert etme unutsun bıraz bekle sonra denemeye devam et, cocuklara bellı olmuyor benım kızım bı haftadır yemeye basladı, daha once hıcbırsey yemezdı, bugun gene yemıyor
İyice eziyormusun makarnayiMakarnayi haslayinca sademi veriyosun peki bi sos yapiyomusun
İyice eziyormusun makarnayi
Kızlar hemen deniyorum ben de. Benimkinin de burun tıkalı. Gece zor uyuyor.bende süt sıkıyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim :)
Aynı bende öyle yapıyorum :) ama giriş yapmam gerekiyorBen de tabletten giriyorum. Sekmeyi hic kapatmiyorum :) girince tekrar yukle butonuna dokunup yeni mesajlari yukluyor oldu bitti
Benim eski telde de oyleydi. Telefonumu fabrikaayarlarina ukleyonce duzelmisti ama o da cok sikintili. Benim tel degisecekti zaten.Yazmak için ger seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum ya :) beni hatırla dememe rağmen .. Tablet.. Sizde de böyle mi .. Çözümü ne ki .. Önceden böyle değildi ..
Evet cn dedim ya cok ise yariyo. Cok iyi geliyo. Cay kasigina suzup oyle damlatiyorum rahatliyo cocukKızlar hemen deniyorum ben de. Benimkinin de burun tıkalı. Gece zor uyuyor.
Bravo size Bebek'le börek yapmak bi mucizeKeremle borek yaptik :) hamur cok kere tirnaklandi :)
Bravo size Bebek'le börek yapmak bi mucize
Ne böreği yaptın canımIlk uc bezemde sknt yoktu cunku uyuyordu :) son uc beze kenarlarindan kopmalar yasadi zavalli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?