- 18 Ekim 2014
- 68
- 26
- 18
- Konu Sahibi ladynoname
-
merhaba bende ikiz annesiyim 16 / 2 günlük benimde mart olack aslında nisan başı ama erken dogma ihtimali var benimkilerde erkek hepinize hayırlı dogumlar
Canım ya benim de 16+4 birinin cinsiyeti göründü ama diğeri kesin değil. Şimdilik bi oğluşum var.
Evet erken doğum olmazsa benim de aynı mart sonu nisan başı dedi doktor
Slm guzel annisler ve mis kokulu bebisleri herkes iyidir ins bu bel agrilari beni deli etti sizde durum ne ogluslarimin hareketlrrini hissedince herseyi unutuuorum cok sukur rabbime allahim meleklerimizi korusun ins
merhaba haticcc, malesef bende de durum aynı. bel agrılarım oluyor bazen kalktıgımda belim kitleniyormuş gibi oluyor, adım atarken bile belimi tutuyorum. ne guzel sen bebişlerin hareketlerini hissediyorsun. ne zaman hissetmeye başladın? Maşallah çok guzel. Allah hepimize sağlıkla bebişleirmize kucagımıza almayı nasip etsin
Slm laydnoname 18.haftada hissetmeye basladim bebeislerimin hareketlerini rabbim korusun hepsini ins. Ama muhtesem bir his rabbim isteyen herkese nasip etsin biz 8 yil bekledik cok sukur rabbime saglikla hayirla kucagimiza da aliriz ins.seninkilerin cinsiyeti ne alisverise basladin mi
slm haticcc, bizim bebek işleri de biraz meşakatli oldu ama çok şükür. beklemişsiniz ama Allah sağ sağlim bebeklerinizi kucagına almayı nasip eder inşallah. Ben 16. haftada doktora gittim biri erkek dedi ama diğerine çok uğraştı ama kesin olmasa da kız diyebilirim ama yine de biraz daha buyuyunce tekrar bakarız dedi. Cinseyetleri öğrendikten sonra başlıcam alışverişe inşallah.
Senin minnoşların cinsiyeti ne?[/Q slm aarkadasim amin ins.hepimiz saglikla kucacagimiza alalim bebislerimizi benim bebislerim oglus birkac tulum zibin aldim cok guzel seyler var hepsini alasim var yaaa
Kızlar merhaba.benimde bugün 29 haftam bitti 20 ye girdim çok şükür.nasipse iki oğlum olucak.ben eşimle birlikte çalışıyorum o yüzden bi gün çalışıyorum bi gün evdeyim hatta bazen öğlen kaçtığım da oluyor.yani oturuyorum korkuyorum,ayakta kalıyorum korkuyorum.doktor herşey yolunda normal yaşa ama ikiz olduğunuda unutma diyor.napmak kazım çık otufmak ya da ayakta kalmak sıkıntı mı
Telefpndan girdiğim için yanlış yazmışım19. Hafta bitti:) benim de bir kürtajım var gelişmediği içinsanırım o yüzden daha hassasız.sağol canım yazdıkların için
selam arkadaşlar bende 22 haftalık ikizlere hamileyim.
Herkese merhabalar, ben de 14 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim , ikisi de erkek benimkilerin. Ancak geçen pazar kanamam oldu ve 4gündür hastanedeydim. Geçen sene şubat ayında bi düşük yaşamıştım şimdi bu kanama beni çok üzdü. Doktor bu sabah çıkarmadan baktı ultrasonda bebeklerim sağlıklıymış çok şükür. İnşallah başka sorun yaşamadan bebeklerimi kucağıma alır ve sağlıkla büyütürüm.(hepimiz inşallah) nolur dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?