- 23 Eylül 2014
- 1.417
- 1.902
- 178
- 44
- Konu Sahibi ladynoname
-
Kızlar bende de 12. Haftada ilişki sonrası kanama olmuştu birdaha olmadı çok şükür.ogünden beri haftada bir proluton depot iğne yaptırıyorum ben.dün kontrolüm vardı 20. Hafta bitti bugün ama doktor doğuma kadar devam edelim çok madum ama hayat kurtarıcı bir ilaç bu dedi.doktorunuza danışın gerçekten mucizevi bir iğne.çok çok geçmiş olsun..
Kızlar bende de 12. Haftada ilişki sonrası kanama olmuştu birdaha olmadı çok şükür.ogünden beri haftada bir proluton depot iğne yaptırıyorum ben.dün kontrolüm vardı 20. Hafta bitti bugün ama doktor doğuma kadar devam edelim çok madum ama hayat kurtarıcı bir ilaç bu dedi.doktorunuza danışın gerçekten mucizevi bir iğne.çok çok geçmiş olsun..
teşekkürler hepimiz sağlıkla kucağımıa alalım inşallah.benim biri kız biri erkek.sizin cinsiyet ne?Maşallah. minnoşlar çok sağlıklı bi şekilde dogsun inşallah. Sizinkelerin cinsiyetleri ne?
merhaba sevgili ikiz anneleri
bende 8.tüp bebek denemesiyle ikiz hamileyim benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor 13+0 olduğumuz gün çok yoğun bir kanama yaşadım 1 gün hastanede kaldım 13+5 olduğumda serklaj yapıldı ilk kanamanın olduğu günden beri kanamam devam ediyorALLAH C.C kimseye yaşatmasın inşaALLAH hepimiz 35. haftaları ve sonrasını görüp sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız
sağol canımCok gecmis olsun
Merhaba ben de 16+5gunluk ikizlerime hamileyim. Tup bebek benim de. Simdiye kadar herhangi bir sikibtim olmadi ilk 3ay crinone jel kullandim, simdi progestan kullaniyorum.
teşekkürler hepimiz sağlıkla kucağımıa alalım inşallah.benim biri kız biri erkek.sizin cinsiyet ne?
Merhaba ben de 16+5gunluk ikizlerime hamileyim. Tup bebek benim de. Simdiye kadar herhangi bir sikibtim olmadi ilk 3ay crinone jel kullandim, simdi progestan kullaniyorum.
merhaba sevgili ikiz anneleri
bende 8.tüp bebek denemesiyle ikiz hamileyim benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor 13+0 olduğumuz gün çok yoğun bir kanama yaşadım 1 gün hastanede kaldım 13+5 olduğumda serklaj yapıldı ilk kanamanın olduğu günden beri kanamam devam ediyorALLAH C.C kimseye yaşatmasın inşaALLAH hepimiz 35. haftaları ve sonrasını görüp sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız
canımmm çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun beni çok rahatlattınSevgili arkadaşım kalbimsesin, Allah sana geç de olsa nasip etmiş ne kadar guzel birşey. Ben de tüp bebekle ikizlerime hamileyim. Kimi insan beşinci veya altıncı denemeye kadar sabredebiliyor. Bu iş hem maddi hem de manevi açıdan insana ağır geliyor. Bir sure sonra maddiyatı çok kafaya takmıyosun yeterki bi evladım olsun diyosun. ama her denemede bi heyecanla başlayıp merakla sabırsızlıkla tutacak mı tutmayacak mı diye beklemek insanı bi muddet sonra yoruyor. Maşallah sen yılmamışsın. Allah sana nasip etmiş.
Benimde 9. haftamda kanamam oldu ve kocaman bir kan pıhtısı düştü. ben o sırada bebeklerim düştü sandım. eşimle hastaneye giderken bebekleri kaybettik bari kanamayı kesmek için bi şey yapsınlar diye gittik. Hiç moralini bozma. Serklaj yapılmasında sonrada kanama olabiliyoruş doktorun bu konuda kaç gun kanama gelebilir diye uayardı? Rahim uzunlugun ne kadardı? Sen yine de moralini hiç bozma. Stres, sıkıntı, üzüntü, ve karamsarlık inan hem senin hem de bebeklerin için zararlı.
Hem moralini yüksek tut etrafında felaket tellalı gibi dolaşıp kötü şeylerden bahsedenlere kulağını da kapını da kapat. Sürekli çocukların dogdugunda ne yapacaksın bunları dusun. dogum yaptıgında çocuklarını ilk kucagına alışını, onları ilk görüşünü, onlarla eve gelişini hayal et. hatta şöyle 2 veya 3 yaşındaki hallarini konuşmlarını paytak paytak yğrğyğşlerini yarım yamalak konuşmalarını yuzlerindeki masumiyeti ve şirinlği kafanda canlandır. İnşallah Rabbim dualarımızın karşılıgında bize evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip eder.
lol_86 ooooo sen işin zor kısmını atlatmışsın inşallah. Ben de 18+3deyim hala crinone ve progestan igne kullanıyorum. Bir kanamam olmuştu 9. haftada doktor alttan muayne yaptıgında rahim duvarında incelme var demişti. 16+4de gittiğimde ilaçlar işe yaramış rahim duvarı kalınlaşmış dedi içim rahatladı.
Sen yine de kendini çok yormamaya, agır kaldırmamaya, fiziksel aktiviterle kendini zorlamamaya çalış. Biliyosun bu ikiz bebelerin çocunlugunda erken dogum oluyor.
İnşallah hepimiz evlatlarımızı sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız
Amin canim insallah saglikli bir sekilde dogsun minnoslarimiz. Ben ogretmenim, bebeklerin ikuz oldugunu ogrendigim gun isi biraktim. Evdeyim su an. Olabildigince dikkat ediyorum kendime ama hayatimi da kisitlamiyorum cok fazla. Doktorum da zaten oyle olmasi gerektigini soyluyor. Hamileyken evde olmak gercekten cok iyi oluyormus. Okulda olsam butun gun ayakta olacaktim, beslenmeme bu kadar dikkat edemeyecektim.
Sen crinone ve progestan i ayni anda mi kullaniyorsun
Canım ben de senin gibi öğretmenim ve özel kolejde çalışıyordum ama senin dediğin gibi çalışmaktan vazgeçtim. zaten sonrasında da kanamam olunca ben de evde istirahatteyim. Crinone sabah ve akşam gunde iki defa. progestan igne de gunde bi tane hala devam ediyorum. 20. haftada genel ultrasona giricem. bu ultrasonda da erken dogum riski var mı veya rahimde kasılmalar var mı vs. gibi şeylerle ilgili bilgi de veriliyormuş. şimdi 18+3deyim.
İnşallah herşey hepimiz içinn cok guzel olur ve o minik bebeklerimizi kucagımıza alıp doya doya koklarız
merhaba canım bende 15+5 haftalık ikiz hamileyim tüp bebek yöntemiyle ayrı yumurta ikizi hayırlı olsun vaktinde kucağına (kucağımıza)alırız inşaALLAHMerhaba ikiz anne adaylari. Bende 15+5 ikizlerime hamileyim. Dogumum inshallah Nisan ayinda olacak. Benim tek yumurta ikizleri. Iciinizde tek yumurta ikizleri olan varmi? Henuz cinsiyyetleri belli deyil. Inshallah hepimiz bebeklerimize sag salim kovushuruz. Amin
Evet 20. Haftalarda detaylı ultrason yapılıyor.benim doktorum kendisi bakıyor ama başka arkadaşları perinatoloğa yollamış doktorları.bu sanırım doktorun cihazının kalitesi ve tecrübesiyle ilgili ki bizimki bu konuda çok iyi.benim bebeklerim erkek:)ve ikisi de çok iyiler çok şükür.küçük kalplerine bakılıyo,eller ayaklar,tüm iç organları,kemikleri.keyifli bişi onları görmek.ama 4 boyutlu resim alamıyoruz birtürlü.ikizlerde genel olarak zormuş.çünkü birinin gölgesi diğerinin yüzüne vuruyo ve karmakarışık bişi çıkıyo ortaya:) ben 19. Hafta içinde çok net hissetmeye başladım hareketlerini.sizde durum ne?bi sağımda oynuyo bi solumda arada dönüyolar:)Allahım herkese yaşatsın inlallah..Merhaba Cesurarya, maşallah 20. haftaya gelmişsin. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Benim doktorum 20 haftada genel ultrasondan bahsetti. Sen bu ultrasona girdin mi? Doktorum bebeklerin tum iç oranlarına bakıldıgını ayrıca erken dogum riski vs varmı bunlarında incelendiğini söyledi. o yuzden çok merak ediyorum.
Bu arada senin bebişlerin cinsiyeti nedir?
canım hiç telaşlanma benim doktorum da ayda bi çağırıyo ve gayet sakinSon kontrolüm perşembeydi sonrakini 1 ay sonraya verdi doktorum aç gel şeker yüklemesi olucak dedi.bana ara çok uzun geldi.siz ne sıklıkla gidiyodunuz doktora.
Erken doğum için arada vajinal ultrasonla rahim ağzı uzunluğuna bakıyo sanırım o normalse normal diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?