2015 Mart veya Nisan'da Dogum Yapacak İkiz Anneleri

Masallah ya, helal olsun size. Yasamayi seven, civil civil biri olarak dusunuyorum sizi. Ne güzel. Rabbim yasama hevesinizi, canliliginizi daim eylesin.
O tarihlerde annemler de memlekete, koye gidiyorlar. Yani evde kimse olmuyor.

Masallah ya, helal olsun size. Yasamayi seven, civil civil biri olarak dusunuyorum sizi. Ne güzel. Rabbim yasama hevesinizi, canliliginizi daim eylesin.
O tarihlerde annemler de memlekete, koye gidiyorlar. Yani evde kimse olmuyor.
çok teşekkür ederim, ehh birazcık öyle biz ona gezmeyi seven dersek daha doğru olur aa ayıp ettin şekerim buyur bana gel, annendeki rahatı bulamazsın belki ama çocuklardan yana sıkılmazsın en azından bende aynıları var ne de olsa

Evde 2+2 bir de benim buyuk kiz. Sizin var mi baska cocugunuz. Yoksa evde 5 cocuk. Oldukca rahat ederiz. Rabbim saglik versin hepsine. Ayri bi guzel ikiz bebekler.

Evde 2+2 bir de benim buyuk kiz. Sizin var mi baska cocugunuz. Yoksa evde 5 cocuk. Oldukca rahat ederiz. Rabbim saglik versin hepsine. Ayri bi guzel ikiz bebekler.
4 yaşında bi kızım daha var ohhh miss bak hepsine bi eş var evde kesinlikle rahat ederiz :) amin bencede çok apayrı bi güzelliği var ikizlerin

Bu topikte baska dogum yapan olmadi mi hanimlar.epeydir bakamamistim.yok mu baska nisan annesi:))
GULSUMADA ve neryukseldi nasil gidiyor taze annelik.umari. hersey yolundadir.benim de 1 oglum var.1+2 olucaz nasipse.
siz kasilmalari hissetmismiydiniz dogum oncesi.benim duzenli degil ama gun icinde oluyor.adalat basladi dr.hayirlisi bakalim artik.

Arkadasim ikiz bakimi zor ama ikiz annesi olmak guzel. Dun doktor kontrolumuz vardi, 1aylik oldular. Ben birini emzirmeye gittim, o sira sira gelmis, bizimkilet onden girmis, doktor hangisi demis bu. Busra mi kubra, bizimkiler karistirmis. Ben girince bana sordular bu kubra degil mi diye. Hayir dedim bu busra. Guldum ya. Baba bile karistiriyor. Guzel bu anilar. Ama tek bakmak zor.
Benim cok kasilmam yoktu. Abarti degildi. Nstde az sanci cikiyordu, son haftalarda asagi dogru basinc coktu, tasimakta zorlaniyordum. Ama adet sancisi gibi agrilarim hem siddetlendi hem de artmisti.
Rabbim dogum yapacak arkadaslara yardim etsin. Her ne kadar ikiz bakimi zor olsa da. Kendi bedenimize geri donmek guzel. Sagliklica kucaginiza alin bebislerinizi Insallah

Slm kizlar bende 36+3 kontrokle gider gitmez doguma alindim kizlarim 1 nisanda gelmek istedi kime desek doguma giriyorum diye saka sandi kizlarimdan birinin kalp atislari yavaslamis esim bile doguma yetisemedi ama sukerler olsun ikisinide kucagima aldim. Allahim herkesin yardimcisi olsun. Simdide gaz sıkıntimiz basladi uyku yok bize. Mutlaka yaninizda birinin size yardimci olması lazim en azindan 2 aylij olana kadar.

amin canım inş bizler de sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
aynen bende de aşağıya doğru basınç fazla.birisinin başı aşağıda çünkü.oldukça baskı yapıyor.
ikiz bakımının zorluğu malum.öyle düşünüyorum napıcam diye.şu an eşimden başka biri yok yardım edecek.
yrm günlüğüne de olsa birini bulmaya çalışıyorum ama denk gelmedi henüz.
kolay gelsin sana da .

Doğal yoldan mi hamile kaldiniz yada tedavi ise hangi yolla acaba

4 yaşında bi kızım daha var ohhh miss bak hepsine bi eş var evde kesinlikle rahat ederiz :) amin bencede çok apayrı bi güzelliği var ikizlerin
GULSUMADA supersin maşallah sana bebeklerin normal yolla mi oldu yoksa tedavi ile mi oldular ne güzel ya yaşlarına bile girmişler seni bu topikte hep takip ettim ama bi türlü yazamadım sana çok imrendim ikizleri normal doğum yapmak ne kadar güzel nerde ve hangi hastanede yaptınGüle güle büyüt kızlarını ne kadar zenginsin 3 kız annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…