2015 Mart veya Nisan'da Dogum Yapacak İkiz Anneleri

Kizlar merhaba, Nasilsiniz? 35 haftalik dogum yaptim. Bebeklerimin solunum problemi oldugu ichin shu an yogun bakimdalar. Dualarinizi eksik etmeyin.
Her kese saglikli dogumlar.
Canım geçmiş olsun, acil şifalar versin Allah bebişlerine. Her zaman diyorum Allah evlatlarımızla sınamasın inşallah bizi...

Canım şu an annem yanımda ama sonrasında memlekete gidecekler. Ben tek bakacağım...
Allah yardımcın olsun canım. ben burada forumlarda rastladım tek başına üstesinden gelen birkaç kişiye sisteme oturtunca hallediyorsun diyorlardı. inşallah sizin de öyle olur rahat edersin...

Canım çift yumurta benimkiler. Biri sadece bir gün küvezde kaldı, hastaneden taburcu olurken hepimiz çıktık şükür...

Candanote çok tatlısın sen de benim favorimsin :)) bu arada 18.5 kilo vermişim. Şükürler olsun bebişlerimden düşük kilolu olan da 2.570 olmuş. Canım demek seninle aynı durumdayız. Benim oğlum 23 mayısta 6 yaşına girecek, bu sene ikisi de 1. Sınıfa başlayacak o zaman. Gerçi sen yurt dışındaydın, işimiz zor bu yıl...

canimcim oncelikle iyi olmana bebislerin kilo almasina sevindim :) masallah onlara...
canim benimde oglum ekimde 6 yasina girecek ve ilkokula baslayacak yandik valla :) iki bebekle ders calistirmak baya zor olacak sanirim....
bu arada ne cok kilo vermissin bayada hizli gidiyor bisey kalmamiski geriye :) masallah masallah....
bende bu ay cok kilo almisim yarin randevum var doktor kizmazsa iyi...bu aralar karnim baya buyudu ve cok geriliyor ,surekli yaglayip kremliyorum ama ozellikle aksamlari cok aci oluyor catliyacakmis hissi oluyor birde..seninde boyle olmusmuydu bu haftalarda? olduysa neler onerirsin bana mesela??
birde kacinci haftaya kadar devam ediyor bu gerilme hissi ve aci ? bulmusken soru yagmuruna tutayim seni :)

Candanote benim de akşamları davul derisi gibi gergin ve sert oluyor.
Şimdilik çatlak yok. Bol bol sürüyorum bisiler.
Sabahları daha yumuşak ve kucuk.
Bu ay bende birden cok kilo aldım hiç olmayacak faydasiz seyler istiyor canım çikolata börek makarna gibi..
Oysa bunları normalde yemezdim ben. Toplam 7 kilo oldu.

sorma canim benimde bu ay canim hep gereksiz seyler istedi yedimde yedim ve bende bu ay feci kilo almisim...sirf bu son iki ay 6 kilo almisim neyseki oncesinde bulanti ve kusmalar engel olmustu....dikkat etmek lazim artik...simfilik bendede catlak yok insallahta olmaz her sabah bakiyorum artik birde karnimda bir aci hissedersem....

Canım gerilme ve kaşıntı olduğu zamanlarda vakit kaybetmeden çatlak yağı sür bol bol. Özellikle karnının altına da sür, oralar görünmediği için farketmezsin. Gerçekten iki çocuk çok zor, bir de ilk çocuklarımız okula başlayacaklar. Benim gözler inanır mısın kan çanağına döndü uykusuzluktan.

Canım aynı dertten muzdaribim valla çok bişi istemiyorum sadece dört saat deliksiz uyku yetecektir bana :) nasıl bebeklerin canım, gece uykularınız nasıl gidiyor?

haklisin canim ben zaten en basindan beri basima gelecekleri tahmin efebildigim icin hep stresteydim...simdi uyurken bugunlerin degerini bilmeliyim diyorum hep, eminim cok yorucudur..Allah kolaylik versin canim esin yardimci olamiyormu is yuzunden?

Oh ne güzel uzaktan takip ediyorum da yavaş yavaş bebisler dogmaya başlamış.bizde 32arti 1 olduk hayirli dogumlar olsun herkese

haklisin canim ben zaten en basindan beri basima gelecekleri tahmin efebildigim icin hep stresteydim...simdi uyurken bugunlerin degerini bilmeliyim diyorum hep, eminim cok yorucudur..Allah kolaylik versin canim esin yardimci olamiyormu is yuzunden?
Eşim yardımcı oluyor tabi ki. Bir bebeğe ben bakarken diğeriyle o ilgileniyor. Öğretmen olduğu için gündüzleri yok.

Canım aynı dertten muzdaribim valla çok bişi istemiyorum sadece dört saat deliksiz uyku yetecektir bana :) nasıl bebeklerin canım, gece uykularınız nasıl gidiyor?
Gülsüm bugün 25 günlük olduk, gözlerim iyileşti :) gece 2 saatte bir kalkıyorum, ama emziği düşüyor bazen gaz sancıları oluyor farklı nedenlerden mesai yapabiliyoruz :) 4 saat uyku tabirini bile özlemişim :) seninle konuşamadık, doğumda neler oldu, bebişler kaçar kilo ve düzenleri nasil? Seninle konuşmak iyi gelecek bana...

Kizlar merhaba, Nasilsiniz? 35 haftalik dogum yaptim. Bebeklerimin solunum problemi oldugu ichin shu an yogun bakimdalar. Dualarinizi eksik etmeyin.
Her kese saglikli dogumlar.
merhabalar hayirli olsun. Saglikla sihhatle buyusunler ins.
ciger gelistiriciye ragmen neden kuvoz, solunum problemi.Sebep soyluyor mu dr.unuz.

masallah saglikla buyutun miniklerinizi
gulsumadayla konusup motive olmayan yok sanirim. Ikiz gebeligin bu yilki idolu oldu :))
masallah subhanallah.
Bu arada bastan okumadim kusura bakmayin. Gozlerinizde ne vardi gecmis olsun.

Sağol canım, ilk hafta doğumdan sonra gözlerim enfeksiyon kaptı yorgunluk da olunca geç iyileşti. Şu an iyiyim şükür...

Kizlar merhaba Bu arada bebeklerim kuvezden cikti. Cok shukur sagkiklari yerinde, fakat sariliklari var. Bugun ilk banyolarini yaptilar, oyle uykuya daldilar ki, emzirmek ichin uyandiramiyorum. Aranizda boyle durumla karshilashan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…