- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi ladynoname
-
inşallah çabuk toparlarlar, Allah yardımcınız olsun...Kizlar merhaba, Nasilsiniz? 35 haftalik dogum yaptim. Bebeklerimin solunum problemi oldugu ichin shu an yogun bakimdalar. Dualarinizi eksik etmeyin.
Her kese saglikli dogumlar.
Sag ol. 2600 ve 2300 dogdular. Sancilarim oldugu ichin planli sezeryan oldu. InshallahGozun aydin hayirli olsun bebeklerin...Kisa zamanda normale donerler insallah... kac kilo dogdular? ve sancilaniptami gittin?
Evet canimBir de ciğer geliştirici olmuş muydun
Canım şu an annem yanımda ama sonrasında memlekete gidecekler. Ben tek bakacağım...bu arada tek başına mı bakıyorsun canım? yardımcın falan var mı?
Canım geçmiş olsun, acil şifalar versin Allah bebişlerine. Her zaman diyorum Allah evlatlarımızla sınamasın inşallah bizi...Kizlar merhaba, Nasilsiniz? 35 haftalik dogum yaptim. Bebeklerimin solunum problemi oldugu ichin shu an yogun bakimdalar. Dualarinizi eksik etmeyin.
Allah yardımcın olsun canım. ben burada forumlarda rastladım tek başına üstesinden gelen birkaç kişiye sisteme oturtunca hallediyorsun diyorlardı. inşallah sizin de öyle olur rahat edersin...Canım şu an annem yanımda ama sonrasında memlekete gidecekler. Ben tek bakacağım...
Canım çift yumurta benimkiler. Biri sadece bir gün küvezde kaldı, hastaneden taburcu olurken hepimiz çıktık şükür...Papatyalp tekrardan geçmiş olsun ve gözün aydın bebeklerine sagliklica kavuşmuşsun. Hatta 13 gun olmus masallah size.Küveze girdiler mmi.benim de haftaya olcak sanirim. doktor beklemek istemiyor ani bir durum olursa yenidogan ve küvez ayarli olsun istiyor o yüzden haftaiçi gün verecek .küveze girerler diyor. Bir de seninkiler tek yumurta miydi kiloları farklı o yüzden sordum.
Candanote çok tatlısın sen de benim favorimsin :)) bu arada 18.5 kilo vermişim. Şükürler olsun bebişlerimden düşük kilolu olan da 2.570 olmuş. Canım demek seninle aynı durumdayız. Benim oğlum 23 mayısta 6 yaşına girecek, bu sene ikisi de 1. Sınıfa başlayacak o zaman. Gerçi sen yurt dışındaydın, işimiz zor bu yıl...Supersin canim yaaa gerek hamileliginle gerek anneliginle hep favorim oldun :) simdide oyle guzel ve kolay bir durum gibi anlatmissinki hem moral hemde umut oluyorsun ilerisi icin bana...masallah bebislerine kiloda almislar sende baya vermissin harikasin harikaaaa :)) masallah canim arkadasim...bu arada soylrmismiydim benimkilerde erkek ,biliyorsun oglum vardi birde 5.5 yasinda ayniyiz yani :))
canimcim oncelikle iyi olmana bebislerin kilo almasina sevindim :) masallah onlara...Candanote çok tatlısın sen de benim favorimsin :)) bu arada 18.5 kilo vermişim. Şükürler olsun bebişlerimden düşük kilolu olan da 2.570 olmuş. Canım demek seninle aynı durumdayız. Benim oğlum 23 mayısta 6 yaşına girecek, bu sene ikisi de 1. Sınıfa başlayacak o zaman. Gerçi sen yurt dışındaydın, işimiz zor bu yıl...
sorma canim benimde bu ay canim hep gereksiz seyler istedi yedimde yedim ve bende bu ay feci kilo almisim...sirf bu son iki ay 6 kilo almisim neyseki oncesinde bulanti ve kusmalar engel olmustu....dikkat etmek lazim artik...simfilik bendede catlak yok insallahta olmaz her sabah bakiyorum artik birde karnimda bir aci hissedersem....Candanote benim de akşamları davul derisi gibi gergin ve sert oluyor.
Şimdilik çatlak yok. Bol bol sürüyorum bisiler.
Sabahları daha yumuşak ve kucuk.
Bu ay bende birden cok kilo aldım hiç olmayacak faydasiz seyler istiyor canım çikolata börek makarna gibi..
Oysa bunları normalde yemezdim ben. Toplam 7 kilo oldu.
Canım gerilme ve kaşıntı olduğu zamanlarda vakit kaybetmeden çatlak yağı sür bol bol. Özellikle karnının altına da sür, oralar görünmediği için farketmezsin. Gerçekten iki çocuk çok zor, bir de ilk çocuklarımız okula başlayacaklar. Benim gözler inanır mısın kan çanağına döndü uykusuzluktan.canimcim oncelikle iyi olmana bebislerin kilo almasina sevindim :) masallah onlara...
canim benimde oglum ekimde 6 yasina girecek ve ilkokula baslayacak yandik valla :) iki bebekle ders calistirmak baya zor olacak sanirim....
bu arada ne cok kilo vermissin bayada hizli gidiyor bisey kalmamiski geriye :) masallah masallah....
bende bu ay cok kilo almisim yarin randevum var doktor kizmazsa iyi...bu aralar karnim baya buyudu ve cok geriliyor ,surekli yaglayip kremliyorum ama ozellikle aksamlari cok aci oluyor catliyacakmis hissi oluyor birde..seninde boyle olmusmuydu bu haftalarda? olduysa neler onerirsin bana mesela??
birde kacinci haftaya kadar devam ediyor bu gerilme hissi ve aci ? bulmusken soru yagmuruna tutayim seni :)
Canım aynı dertten muzdaribimCanım gerilme ve kaşıntı olduğu zamanlarda vakit kaybetmeden çatlak yağı sür bol bol. Özellikle karnının altına da sür, oralar görünmediği için farketmezsin. Gerçekten iki çocuk çok zor, bir de ilk çocuklarımız okula başlayacaklar. Benim gözler inanır mısın kan çanağına döndü uykusuzluktan.
haklisin canim ben zaten en basindan beri basima gelecekleri tahmin efebildigim icin hep stresteydim...simdi uyurken bugunlerin degerini bilmeliyim diyorum hep, eminim cok yorucudur..Allah kolaylik versin canim esin yardimci olamiyormu is yuzunden?Canım gerilme ve kaşıntı olduğu zamanlarda vakit kaybetmeden çatlak yağı sür bol bol. Özellikle karnının altına da sür, oralar görünmediği için farketmezsin. Gerçekten iki çocuk çok zor, bir de ilk çocuklarımız okula başlayacaklar. Benim gözler inanır mısın kan çanağına döndü uykusuzluktan.
Eşim yardımcı oluyor tabi ki. Bir bebeğe ben bakarken diğeriyle o ilgileniyor. Öğretmen olduğu için gündüzleri yok.haklisin canim ben zaten en basindan beri basima gelecekleri tahmin efebildigim icin hep stresteydim...simdi uyurken bugunlerin degerini bilmeliyim diyorum hep, eminim cok yorucudur..Allah kolaylik versin canim esin yardimci olamiyormu is yuzunden?
Gülsüm bugün 25 günlük olduk, gözlerim iyileşti :) gece 2 saatte bir kalkıyorum, ama emziği düşüyor bazen gaz sancıları oluyor farklı nedenlerden mesai yapabiliyoruz :) 4 saat uyku tabirini bile özlemişim :) seninle konuşamadık, doğumda neler oldu, bebişler kaçar kilo ve düzenleri nasil? Seninle konuşmak iyi gelecek bana...Canım aynı dertten muzdaribimvalla çok bişi istemiyorum sadece dört saat deliksiz uyku yetecektir bana :) nasıl bebeklerin canım, gece uykularınız nasıl gidiyor?
merhabalar hayirli olsun. Saglikla sihhatle buyusunler ins.Kizlar merhaba, Nasilsiniz? 35 haftalik dogum yaptim. Bebeklerimin solunum problemi oldugu ichin shu an yogun bakimdalar. Dualarinizi eksik etmeyin.
masallah saglikla buyutun minikleriniziGülsüm bugün 25 günlük olduk, gözlerim iyileşti :) gece 2 saatte bir kalkıyorum, ama emziği düşüyor bazen gaz sancıları oluyor farklı nedenlerden mesai yapabiliyoruz :) 4 saat uyku tabirini bile özlemişim :) seninle konuşamadık, doğumda neler oldu, bebişler kaçar kilo ve düzenleri nasil? Seninle konuşmak iyi gelecek bana...
Sağol canım, ilk hafta doğumdan sonra gözlerim enfeksiyon kaptı yorgunluk da olunca geç iyileşti. Şu an iyiyim şükür...merhabalar hayirli olsun. Saglikla sihhatle buyusunler ins.
ciger gelistiriciye ragmen neden kuvoz, solunum problemi.Sebep soyluyor mu dr.unuz.
masallah saglikla buyutun miniklerinizi
gulsumadayla konusup motive olmayan yok sanirim. Ikiz gebeligin bu yilki idolu oldu :))
masallah subhanallah.
Bu arada bastan okumadim kusura bakmayin. Gozlerinizde ne vardi gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?