- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi ladynoname
-
hayırlı olsun çok sevindim küvezden çıkmalarına. umarım sarılıkları da ilerlemeden geçer... doktorlar hafif burnunu sıkın diyor uyandırmak için ama denediniz mi bilmiyorum...Kizlar merhaba Bu arada bebeklerim kuvezden cikti. Cok shukur sagkiklari yerinde, fakat sariliklari var. Bugun ilk banyolarini yaptilar, oyle uykuya daldilar ki, emzirmek ichin uyandiramiyorum. Aranizda boyle durumla karshilashan varmi?
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin. Bebekleriniz kaç gün kaldılar küvezde. Bebeğin ayakları gıdıklanıyor diye biliyorum.Kizlar merhaba Bu arada bebeklerim kuvezden cikti. Cok shukur sagkiklari yerinde, fakat sariliklari var. Bugun ilk banyolarini yaptilar, oyle uykuya daldilar ki, emzirmek ichin uyandiramiyorum. Aranizda boyle durumla karshilashan varmi?
Çok geçmiş olsun canım. Lütfen kendine suç bulma. Zamanla alışacaksın bebişlerine. Benim emzirme tecrübem olmadı ama biberona çabuk alışıyorlarmış. Bebişlerin tek yumurtaydı. Nasıl ayrılabiliyorlarmı? Bir tanıdığımın dördüzleri vardı. Onlar bebişleri için çetele tutuyorlardı. Kaç cc içtiklerini kaç defa içtiklerini. Kaç defa altları değiştiğini..Mrb. Benim bebeklerim de sarilik oldu değerler sinirda çıkınca hergün kan aldılar 5 gün ustuste. Çocuklar mahvo l du kan da cikmio c anları ne ki. Bir de ben emzirmeyi beceremedim Sanki siz nasıl yaptınız. Uyanmiolar bi de sarilik olunca korkumdan sag ip veriyorum.ne kadar ictikleri belli oluyor.sirayla mi emzircez emzirince doyuyorlar midir.
Bebislerime coktan alistim.birbirlerine çok benziyor lar biri daha zayıf sadece. Ben de deftere yazıyorum ictikleri miktarı.Çok geçmiş olsun canım. Lütfen kendine suç bulma. Zamanla alışacaksın bebişlerine. Benim emzirme tecrübem olmadı ama biberona çabuk alışıyorlarmış. Bebişlerin tek yumurtaydı. Nasıl ayrılabiliyorlarmı? Bir tanıdığımın dördüzleri vardı. Onlar bebişleri için çetele tutuyorlardı. Kaç cc içtiklerini kaç defa içtiklerini. Kaç defa altları değiştiğini..
Canım iyiye gitmenize sevindim. Gaz sıkıntısı bizde de var evet, biz artık biraz daha düzene girmeye başladık diyebiliriz. Gaz sıkıntımız olmaz ise eğer rahat geçiyor geceler. Uykuda biberon vermeye alıştırdım, saatleri gelince onlar kalkmadan ben veriyorum biberonu onlar hiç uyanmadan devam ediyorlar. Öylelikle rahat ettim biraz. Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum. Hak geçmesin diye de birine bi memeyi diğerine bi memeyi veriyorum bitirene kadar emiyorlar bitirince doymadıysalar mama verip tamamlıyorum. Çoğunlukla ikisini aynı anda emziriyorum. Bebişler de Rüya 3400 Ela 3200 doğdular. Doğumum çok çok kolay oldu zaten hiç bişi anlamadım. Dört saatte doğurdum bitti. Sizde durumlar nasılGülsüm bugün 25 günlük olduk, gözlerim iyileşti :) gece 2 saatte bir kalkıyorum, ama emziği düşüyor bazen gaz sancıları oluyor farklı nedenlerden mesai yapabiliyoruz :) 4 saat uyku tabirini bile özlemişim :) seninle konuşamadık, doğumda neler oldu, bebişler kaçar kilo ve düzenleri nasil? Seninle konuşmak iyi gelecek bana...
merhabalar hayirli olsun. Saglikla sihhatle buyusunler ins.
ciger gelistiriciye ragmen neden kuvoz, solunum problemi.Sebep soyluyor mu dr.unuz.
masallah saglikla buyutun miniklerinizi
gulsumadayla konusup motive olmayan yok sanirim. Ikiz gebeligin bu yilki idolu oldu :))
masallah subhanallah.
Bu arada bastan okumadim kusura bakmayin. Gozlerinizde ne vardi gecmis olsun.
gonulden amin :)vebahargeldi canımsın, çok teşekkür ederim... Aslında herşey bakışaçısında bitiyor bence. Ben hep pozitif bakmaya çalışan biriyim, hep bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum, ve birşeyi istediğim zaman çok çok gönülden istiyorum bahanesiz şartsız karşılıksız istiyorum çok şükür rabbim gönlüme göre veriyor, ikiz çocuğum olmasını çok isterdim şükür oldu, normal doğurmak istedim şükür onu da yaptım... Dilerim sizinde herşey gönlünüze göre olur...
Canım maşallah ne güzel kiloları bebişlerin nazar değmesin. Bak ne güzel doğumun da kolay geçmiş. Bizimkiler de düzene girdi gibi. Gece mamasını verdikten sonra yataklarında gazlarını çıkartıyorsun değil mi? Ben de gece mama veriyorum. Gündüzleri önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Mama olarak ne kullanıyorsunCanım iyiye gitmenize sevindim. Gaz sıkıntısı bizde de var evet, biz artık biraz daha düzene girmeye başladık diyebiliriz. Gaz sıkıntımız olmaz ise eğer rahat geçiyor geceler. Uykuda biberon vermeye alıştırdım, saatleri gelince onlar kalkmadan ben veriyorum biberonu onlar hiç uyanmadan devam ediyorlar. Öylelikle rahat ettim biraz. Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum. Hak geçmesin diye de birine bi memeyi diğerine bi memeyi veriyorum bitirene kadar emiyorlar bitirince doymadıysalar mama verip tamamlıyorum. Çoğunlukla ikisini aynı anda emziriyorum. Bebişler de Rüya 3400 Ela 3200 doğdular. Doğumum çok çok kolay oldu zaten hiç bişi anlamadım. Dört saatte doğurdum bitti. Sizde durumlar nasıl
Sizinde düzene girmenize çok sevindim canım, gece mamadan sonra eğer hareketliyseler gazını çıkarıyorum ama derin uykudaysa hiç ellemiyorum sorunda olmuyor. Ben mama olarak similac kullanıyordum çocuk doktorumuz onu vermişti. Fakat Rüyanın tuvalet sorunu çıkınca onun mamasını değiştirdim hipp vermeye başladım, eğer iyi gelmezse yine değişcem, yani mühim olan çocuğa iyi gelmesi her mama her çocuğa iyi gelmeyebiliyor.Canım maşallah ne güzel kiloları bebişlerin nazar değmesin. Bak ne güzel doğumun da kolay geçmiş. Bizimkiler de düzene girdi gibi. Gece mamasını verdikten sonra yataklarında gazlarını çıkartıyorsun değil mi? Ben de gece mama veriyorum. Gündüzleri önce emziriyorum sonra mama veriyorum. Mama olarak ne kullanıyorsun
sana yardım eden biri var mı tek başına mı bakıyorsun?Canım iyiye gitmenize sevindim. Gaz sıkıntısı bizde de var evet, biz artık biraz daha düzene girmeye başladık diyebiliriz. Gaz sıkıntımız olmaz ise eğer rahat geçiyor geceler. Uykuda biberon vermeye alıştırdım, saatleri gelince onlar kalkmadan ben veriyorum biberonu onlar hiç uyanmadan devam ediyorlar. Öylelikle rahat ettim biraz. Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum. Hak geçmesin diye de birine bi memeyi diğerine bi memeyi veriyorum bitirene kadar emiyorlar bitirince doymadıysalar mama verip tamamlıyorum. Çoğunlukla ikisini aynı anda emziriyorum. Bebişler de Rüya 3400 Ela 3200 doğdular. Doğumum çok çok kolay oldu zaten hiç bişi anlamadım. Dört saatte doğurdum bitti. Sizde durumlar nasıl
Var canım, yatılı yardımcım var. Ama ona rağmen çok zor ona hazırlıklı olun. Yapabilenin elinden öperim ama bence ilk altı ay yanlız bakılmaz ikizler...sana yardım eden biri var mı tek başına mı bakıyorsun?
Katılıyorum iki kişi bile bazen yetmiyor gerçekten...Benm bebisler gunduzleri guzel uyuyor, aksam saatlerinde uyutmak da sorun oluyor. Uyumuyorlar. Ben de mama takviyesi yapiyorum. Gece emziriyorum ama uykuya dalmazlarsa mama da veriyorum. Gaz problemi oluyor arada sirada. Simdilik iyiler ama buyuyunce daha
Zorlayacaklar. Tekk basina bakmak zor olur. Benim yanimda kayinvalidem var iki kisi bile bazen yetisemiyoruz.
Gulsumada sen cekmekoyun neresinde oturuyorsunKatılıyorum iki kişi bile bazen yetmiyor gerçekten...
Metro gardenın yakınında oturuyorum...Gulsumada sen cekmekoyun neresinde oturuyorsun
anladım canım. benim de var ama çok memnun değilim mümkün olduğu anda tek başıma bakmak istiyorum da ondan sordum...Var canım, yatılı yardımcım var. Ama ona rağmen çok zor ona hazırlıklı olun. Yapabilenin elinden öperim ama bence ilk altı ay yanlız bakılmaz ikizler...
Anladım canım, benim yardımcım teyzem olduğu için çok şükür rahatım, gönlüm rahat, gözüm arkada kalmıyor.anladım canım. benim de var ama çok memnun değilim mümkün olduğu anda tek başıma bakmak istiyorum da ondan sordum...
Ben karabukteyim ama cekmekoyde buyudum. Annemlerin evi de ilce emniyetin orada. Yazlari orada oluyordum amA bu sene nasil olur bilmiyorum, 3 cocukla.Metro gardenın yakınında oturuyorum...
Ben yeni taşındım 17 ağustosda daha önce avrupa yakasında çağlayanda oturuyordum, henüz tam olarak öğrenemedim buraları da, üç çocukla hiiç korkmayın. Ne kadar cesaretli olursanız o kadar iyi olur sizin için. Hele de annenize gelecekmişsiniz daha ne olsun. Benimkiler altı aylarını geçsinler ben üç çocukla amerikaya gitmeyi düşünüyorum. Gözü kara olun, çocuklusunuz diye kendinizi eve kapatmayın...Ben karabukteyim ama cekmekoyde buyudum. Annemlerin evi de ilce emniyetin orada. Yazlari orada oluyordum amA bu sene nasil olur bilmiyorum, 3 cocukla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?