2015 Mayıs Anneleri Hastane ve Doktor Takipleri

photofemme

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
38
81
288
Merhaba Mayıs anneleri, bu konuyu gebelik takibi yaptırdığınız hastane ve doktor bilgilerini paylaşmak ve bu sayede diğer hastane ve doktorlar hakkında bilgi sahibi olmak adına açmak istedim.

Madem ben açtım ilk ben anlatayım. Ben Şişli Memorial hastanesi Dr. Fatma Figen Taşer'e gidiyorum. Hamilelik öncesi rutin kontrollerimde de ona gidiyordum. Çok sakin ve olumlu bir doktor. Normal doğum taraftarı olduğunu öğrendiğim için onu tercih ettim. Şimdilik memnunum.

Merhabalar. Çok faydalı bir konu olmuş. Ben hastane ve doktor seçimi konusunda kararsızım çok. İstanbul, avrupa yakası doktor ve hastane tavsiyeleri, test, muayene, doğum vs ücretleri hakkında bilgi rica ediyorum herkesten. Teşekkürler..

benim dokturumun özel muayenehanesi var ve anlaşmalı olduğu hastanelerin birinde doğumumu yapmak istiyorum,bencede çok iyi olmuş ama bu konuya cevap veren pek olmamış

Ben Ankara Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesine gidiyorum. Tanıdık olduğu için randevu almadan gidiyorum,ayrıntılı inceliyor doktorum, gayet memnunum. Doğumuda orada yapacağım inşaallah.

Ben ilk kontrollerimi ve testlerini devlet hastanesinde yaptırdım. Daha sonrasında Haliç hospitala Güren beye gitmeye başladım. Muayene ücreti 40tl(sgklı). İlki 2'li test içindi. 100 tl test ücretiydi. 2. randevum da (dün) afp testi için kan verdim 36 tl ücreti. 3'lü ve 4'lü testlere gerek olmadığını söyledi. Doğum ücretleri vs. hakkında daha bilgi almadım. Hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi varmış. Halen kararsızım. Sizden de tecrübe ve bilgilerinizi hastane doktor konusunda bekliyorum. Hepinize sağlıklı ,mutlu hamilelikler diliyorum

merhaba kızlar,

ben medipole gidiyorum. doktorum tuba nadide yılmaz. ıkılı testı 14.haftada prof yaptı. 20. haftamda üst düzey ultrason taraması için tekrardan gideceğim. tuba hanımın ücreti 35 tl, prof ucretı 325-350 tl yaptırdıgınız teste gore değişiyor. kısmet olursa dogumuda medıpolde yapmak istiyorum. gerçi evime coook uzak ama olsun :)

merhaba, bende suan gittigim hastaneyi ucretlerinden oturu degistirmek istiyorum. istanbul avrupa yakasinda doguma kendi giren iyi bir doktor ve hastane tavsiyeniz varsa paylasabilir misiniz? ilk gebeligim ve doktor bulma konusuda cok gerildim lutfen yardim

Kızlar ben 20 haftalık hamileyim 1 haftadır bebeği cok net hissediyordum bugun pek hissedemedim ve panik oluyorum sizinde arada böyle olduğu oldu mu

Öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum ben 15 mayıs 2014 tarihinde normal doğum yaptım şimdi 7 aylık kızım var. Ben doğumu yenibosna nisa hastanesinde necla ülker e yaptım muayene ücreti 40 tl (sgklı) doğum için 600 tl ödedim sezeryan 1200 tl di sanırım. Doktorum daha önce meltem hastanesinde olduğu için testlerimi orda yaptırmıştım onun için bu hastanedeki test ücretlerini bilöiyorum. Ben 2li 3lü testlerimi de yaptırmadım zaten ayrıca dr güleryüzlü her aşamayı açıklayıcı konuşuyor insanın içini rahatlatıyor ilk doğumumdu benimde

Kızlar ben 20 haftalık hamileyim 1 haftadır bebeği cok net hissediyordum bugun pek hissedemedim ve panik oluyorum sizinde arada böyle olduğu oldu mu
Yorgun veya stres altındaysanız da hissetmekte zorlanabilirsini uzanın sırt üstü dinlenin ve yeniden takip edin bebeğinizi eğer endişe duyuyorsanız mutlaka dr gidin yatarken sol tarafınıza da yatarsanız bebeğiniz daha iyi beslenecektir. yorulduğum zaman bendede oluyordu dinlenince hissediyordum yine

tesekkur ederim, yalniz ben semt belirtmemisim benim hatam. yenibosna bana cok uzak. kagithane veya sultangazi cevresi, gop, bayrampasa civai olabilir. aslinda cok hastane var ancak deneyimlemeyince insan guvenemiyor.. guzel bilgiler icin herkese tesekkur ederim.

Bugun hissettim şükür ya daha cok yeni hissettiğim icin anca düzene gircek heralde teşekkür ederim cevabınız için

Bugun hissettim şükür ya daha cok yeni hissettiğim icin anca düzene gircek heralde teşekkür ederim cevabınız için
İyi olmanıza sevindim eğer mümkünse bol bol dinlenin uyuyun hem sakinlik bebeğiniz için iyi olacaktır hemde bebek olunca uykusuz geceler başlıyo

Merhaba kızlar. Ben 25 haftalık gebeyim. İlk haftalardan itibaren İncirli Ethica Hastanesi'ne gittim. Doktorum Erkan Akan. Muayene ücreti 75 TL. Doğum fiyatları 2.000 TL den başlıyormuş. Doktorumdan memnunum ancak hastaneyi sevmiyorum. Randevu almama rağmen 1 saat bekletiyorlar, devlet hastanesinden farkı kalmıyor. Bu nedenle bende doktor ve hastane arayışına gireceğim sanırım.

Mrb doğumumuz yakın ben de erkan beyden çok memnunum. Doğum fiyatını görüşmedim henüz ama normal doğum 1500 diye söylemişti biri, arkadaşı doğum yapmış. Ben çok beklemedim hiç en fazla 20 dk. Ama erkan beyi bırakamam heralde. Ben çok pimpirikliyim. Sakin sakin beni çok rahatlatıyo.

Ben doktordan memnunum ama hastane içime sinmedi. Hala kararsızım senin anlayacağın. Ben doğum ücretini sormuştum Ocak ayında bu fiyatı söylediler. Sizde sorun dilerseniz muhasebe bbölümüne sorun bakalım size ne diyecekler :) aynı dönemde doğum yapacağız inş. Hayırlı olsun şimdiden.

Yarın şeker yüklemem var beklerken sorayım da aklımdan çıksın :))

Yarın şeker yüklemem var beklerken sorayım da aklımdan çıksın :))

Tamamdır Yazarsanız sevinirim. Ben de Cuma günü yaptıracağım şeker yüklemesini. Benim ayda bir perinatolog kontrolümde oluyor. O nedenle biraz rahat davranıyorum kontrollerin sıklığı konusunda.

Tamamdır Yazarsanız sevinirim. Ben de Cuma günü yaptıracağım şeker yüklemesini. Benim ayda bir perinatolog kontrolümde oluyor. O nedenle biraz rahat davranıyorum kontrollerin sıklığı konusunda.
Mrb erkan bey bu hafta yokmuş. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…