- 4 Aralık 2014
- 38
- 81
- 288
- Konu Sahibi photofemme
-
Merhabalar. Çok faydalı bir konu olmuş. Ben hastane ve doktor seçimi konusunda kararsızım çok. İstanbul, avrupa yakası doktor ve hastane tavsiyeleri, test, muayene, doğum vs ücretleri hakkında bilgi rica ediyorum herkesten. Teşekkürler..
Öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum ben 15 mayıs 2014 tarihinde normal doğum yaptım şimdi 7 aylık kızım var. Ben doğumu yenibosna nisa hastanesinde necla ülker e yaptım muayene ücreti 40 tl (sgklı) doğum için 600 tl ödedim sezeryan 1200 tl di sanırım. Doktorum daha önce meltem hastanesinde olduğu için testlerimi orda yaptırmıştım onun için bu hastanedeki test ücretlerini bilöiyorum. Ben 2li 3lü testlerimi de yaptırmadım zaten ayrıca dr güleryüzlü her aşamayı açıklayıcı konuşuyor insanın içini rahatlatıyor ilk doğumumdu benimdemerhaba, bende suan gittigim hastaneyi ucretlerinden oturu degistirmek istiyorum. istanbul avrupa yakasinda doguma kendi giren iyi bir doktor ve hastane tavsiyeniz varsa paylasabilir misiniz? ilk gebeligim ve doktor bulma konusuda cok gerildim lutfen yardim
Yorgun veya stres altındaysanız da hissetmekte zorlanabilirsini uzanın sırt üstü dinlenin ve yeniden takip edin bebeğinizi eğer endişe duyuyorsanız mutlaka dr gidin yatarken sol tarafınıza da yatarsanız bebeğiniz daha iyi beslenecektir. yorulduğum zaman bendede oluyordu dinlenince hissediyordum yineKızlar ben 20 haftalık hamileyim 1 haftadır bebeği cok net hissediyordum bugun pek hissedemedim ve panik oluyorum sizinde arada böyle olduğu oldu mu
tesekkur ederim, yalniz ben semt belirtmemisim benim hatam. yenibosna bana cok uzak. kagithane veya sultangazi cevresi, gop, bayrampasa civai olabilir. aslinda cok hastane var ancak deneyimlemeyince insan guvenemiyor.. guzel bilgiler icin herkese tesekkur ederim.Öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum ben 15 mayıs 2014 tarihinde normal doğum yaptım şimdi 7 aylık kızım var. Ben doğumu yenibosna nisa hastanesinde necla ülker e yaptım muayene ücreti 40 tl (sgklı) doğum için 600 tl ödedim sezeryan 1200 tl di sanırım. Doktorum daha önce meltem hastanesinde olduğu için testlerimi orda yaptırmıştım onun için bu hastanedeki test ücretlerini bilöiyorum. Ben 2li 3lü testlerimi de yaptırmadım zaten ayrıca dr güleryüzlü her aşamayı açıklayıcı konuşuyor insanın içini rahatlatıyor ilk doğumumdu benimde
Bugun hissettim şükür ya daha cok yeni hissettiğim icin anca düzene gircek heralde teşekkür ederim cevabınız içinYorgun veya stres altındaysanız da hissetmekte zorlanabilirsini uzanın sırt üstü dinlenin ve yeniden takip edin bebeğinizi eğer endişe duyuyorsanız mutlaka dr gidin yatarken sol tarafınıza da yatarsanız bebeğiniz daha iyi beslenecektir. yorulduğum zaman bendede oluyordu dinlenince hissediyordum yine
İyi olmanıza sevindim eğer mümkünse bol bol dinlenin uyuyun hem sakinlik bebeğiniz için iyi olacaktır hemde bebek olunca uykusuz geceler başlıyoBugun hissettim şükür ya daha cok yeni hissettiğim icin anca düzene gircek heralde teşekkür ederim cevabınız için
Merhaba kızlar. Ben 25 haftalık gebeyim. İlk haftalardan itibaren İncirli Ethica Hastanesi'ne gittim. Doktorum Erkan Akan. Muayene ücreti 75 TL. Doğum fiyatları 2.000 TL den başlıyormuş. Doktorumdan memnunum ancak hastaneyi sevmiyorum. Randevu almama rağmen 1 saat bekletiyorlar, devlet hastanesinden farkı kalmıyor. Bu nedenle bende doktor ve hastane arayışına gireceğim sanırım.[/
Nisa Hastanesi Doktorum Derya KANZA GÜL, muayene ücreti 50TL, doğumda çok daha uygun. ben çok memnunum
Merhaba kızlar. Ben 25 haftalık gebeyim. İlk haftalardan itibaren İncirli Ethica Hastanesi'ne gittim. Doktorum Erkan Akan. Muayene ücreti 75 TL. Doğum fiyatları 2.000 TL den başlıyormuş. Doktorumdan memnunum ancak hastaneyi sevmiyorum. Randevu almama rağmen 1 saat bekletiyorlar, devlet hastanesinden farkı kalmıyor. Bu nedenle bende doktor ve hastane arayışına gireceğim sanırım.
Mrb doğumumuz yakın ben de erkan beyden çok memnunum. Doğum fiyatını görüşmedim henüz ama normal doğum 1500 diye söylemişti biri, arkadaşı doğum yapmış. Ben çok beklemedim hiç en fazla 20 dk. Ama erkan beyi bırakamam heralde. Ben çok pimpirikliyim. Sakin sakin beni çok rahatlatıyo.
Ben doktordan memnunum ama hastane içime sinmedi. Hala kararsızım senin anlayacağın. Ben doğum ücretini sormuştum Ocak ayında bu fiyatı söylediler. Sizde sorun dilerseniz muhasebe bbölümüne sorun bakalım size ne diyecekler :) aynı dönemde doğum yapacağız inş. Hayırlı olsun şimdiden.
Yarın şeker yüklemem var beklerken sorayım da aklımdan çıksın :))
Mrb erkan bey bu hafta yokmuş. Haberiniz olsun.TamamdırYazarsanız sevinirim. Ben de Cuma günü yaptıracağım şeker yüklemesini. Benim ayda bir perinatolog kontrolümde oluyor. O nedenle biraz rahat davranıyorum kontrollerin sıklığı konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?