2015 Mayıs Anneleri Hastane ve Doktor Takipleri

Teşekkür ederim bilgi için. Şeker yüklemeniz nasıl geçti? Ben de yarın yaptıracağım :/

Ethica incirli normal doğum 2000, epidural +650 sezeryan 3000. Doktorum Erkan akan. Şeker yüklemesi 50 mg yapıldı.

Ethica incirli normal doğum 2000, epidural +650 sezeryan 3000. Doktorum Erkan akan. Şeker yüklemesi 50 mg yapıldı.

Bilgi için teşekkürler. Aynı fiyatı bana da vermişlerdi. Ben şeker yüklemesini devlet hastanesinde yaptırdım. 75 mg yapıldı. Sonuçlar bugün çıktı ama gidemedim, yarın gideceğim hastaneye.

Bilgi için teşekkürler. Aynı fiyatı bana da vermişlerdi. Ben şeker yüklemesini devlet hastanesinde yaptırdım. 75 mg yapıldı. Sonuçlar bugün çıktı ama gidemedim, yarın gideceğim hastaneye.

Mrb hastane konusunda haberleşelim lütfen. 2000 hadi bi yere kadar da 3000 çok ya illa normal doğuracam diye de bi garantim de yok. Bakınıyorum ben de artık. Geçmiş olsun.

Mrb hastane konusunda haberleşelim lütfen. 2000 hadi bi yere kadar da 3000 çok ya illa normal doğuracam diye de bi garantim de yok. Bakınıyorum ben de artık. Geçmiş olsun.

Tamamdır, başka bir hastaneye gidersem hemen size yazacağım. Ben şimdilik devlet hastanesine ve ayda 1 kez perinatolog a gidiyorum. Haberleşiriz buradan :)

merhaba arkadaşlar. ben anadolu yakası kozyatağı acıbadem hastanesinde bulunan cem öncüloğlu ile doğumumu yaptırmak istiyorum. aranızda doktoru tanıyan giden veya memnun kalan var mıdır ?

Geç gördüm konuyu ama yine de yazmak istedim. İki arkadaşım özel gop hastanesinde doğum yaptılar. Aynı doktordu ama adını hatırlamıyorum isterseniZ öğrenir yazarım. İkisi de çok memnun kaldılar deneyebilirsiniz hala vir hastanede karar kılamadıysanız.

Ben gebeliğimin başından beri medipole gidiyorum. İlk günseli hanıma gitmiştim sonra bi gün tesadüfen selcen hanıma girdim ve onla devam ediyoruz hala. Hastane uzak olduğu için bezmialemi düşündüm bir ara hatta şeker yüklememi de orda yaptırdım ama yok bana göre değil bezmialem. Kalabalık gürültü bi yandan işlerin yavaş yürğmesi bi yandan hastanenin yeterince temiz olmaması derken vazgeçtim döndüm yine medipole. O fiyata çok çok iyi bir hastane. Normal uzman doktor muayene 35ti yılbaşında 45 Olmuş. Doğum da normal 900 sezaryan 1900 dü ona da zam gelmiştir herhalde yeni yılda. Allah kısmet ederse doğumu orda düşünüyorum. Ayrıca hastane perinatologu sebahat hanımı çok çok beğeniyorum ve çok güveniyorum. İkili testle ayrıntılı usgye kendisi bakıyor. Ücreti 300-350 liraydı geçen sene.

Ben tokat medikaparka gidiyorum. İldeki tek ozel hastane. Doktorumun insan ilişkileri iyi değil ama tıbbi bilgisi çok iyi. Hastanenin hastası olduğumuz için normal doğum 750 tl, sezeryan 850 tl, ayrıca epidural istenirse normal doğuma 400 tl sezeryane 50 tl ekleniyormuş. Dışarıdan gelen hasta için 2000 tl den başlıyormuş fiyatlar. Büyük şehirde olup doktor hastane seçmek isterdim.

ben ilk baştan beri haznedarda Vital hospitale Dalga beye gidiyorum,çok iyi bir doktor,kendisinden çok memnunum,normal dogum fiyati 750 tl,sezaryen 1250tl.

Merhaba arkadaşlar Ankarada doktor arayanlara kesinlikle Serdar Oral i öneririm. Ben iki hamileligimde de ona gittim. Doğumum dün oldu. Hamileligim de doğumumda çok kolay geçti. Darısı dogumunu bekleyen arkadaslarin başına.

Istanbul Maltepe'de bulunan Fâtih üniversite si hastanesi hem konforlu hem süper ozellikle ebeleri bi harika dr.Melek uzun tam bir normal doğum uzmanı gerçi ben sezeryan oldum ama gebelik zehirlenmesi ni doğru tespitleri ile bularak beni ve bebigimi kurtardı tavsiye ederim

Aynı zamanda istanbul avrupa yakasında Zeytinburnu Avrasya hastanesi Nurcan dalan var o da süper çok ilgili güleryüzlü insanı rahatlatiyor

Erkan Akan ya da Ali Paşa'ya yakın zamanda giden var mııııı? Fiyat bilgisi verebilecek olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…