2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

Slm kizlar boy 165 cm kilo 60 umarim 10-12 kiloda Tamamlarız yürüyüşe de basladim

Slm kizlar boy 165 cm kilo 60 umarim 10-12 kiloda Tamamlarız yürüyüşe de basladim
bnde başlayacağım yürüyüşe yarın, umarım dediğin gibi olur 10 12 kiloda tamamlarız..ama ne kdr süreli yürümeli onu sormayı unuttum doktora.

30 dakika yeter ilk aylarda gayet yavas yuru dedi doktorum. Ilk uc aydan sonra sure veya tempo artirabilirsin dedi. Agri asiri yorgunlukta da dinlenerek birak dedi

Slm kızlar :) ben de geldiimm
Boy: 1.74
Kilo:56

Boy 175
Kilo 53..
Ben 15 kilo falan almak istiyorum insallah.. Azicik da kilolu olayim..:)

Boy 1.75
Kg 63 yada 64 :)

Boy 170 kilo 52
Kizimda 53 ile baslayip 65 le bitirmistim 12 kilo idealdi. Bunda o kadar alirmiyim bilmiyorum kızım çok hareketli maşallah. özel yuruyus yapmaya gerek kalmıyor

valla bu kadar formda bayanın arasında inan kilo yazmak içimden gelmedi
170 74 kilo

160 boy 50.2 kilo..kiloyu ben evde ölçtüm daha doktora gitmedim de :) 12 kilo almak istiyorum en fazla ama iki gündür evdeyim ve 1 kilo aldım sanki ..:)

Benim boy: 1.65
Kilom: 59
Oğlum 1 yaşında. 2 kilo fazlamla hamile kaldım oğlumda 72 kiloya çıktım.Şimdi ne olacak bilmiyorum

bende geldim :)
boy :172
kilo:61
bende en kilolu halimle hamile kaldım çok korkuyorum fazla kilo almaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…