2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

Merhaba kızlar. Bende aranıza katıldım. Boy 1.58. Kilo 56. inşallah 10-12 ile tamamlarım bende.

Selam kizlar :) Ben hemen ilk aydan 3 kilo almisim en son 47 kiloydum Simdi ; Boy 1.62 Kilo 50

gercekten bu kadar fit bayanın içinde moralim bozuldu şimdiden:) heheh boy: 162 kilo:68 kilo alımı pek yok daha. (daha ne alim bunun üstüne:? :) ) göbek hep vardı zaten 3 aylık gibi.. o hala devam. rahat rahat bırakıyorum ama artık. içime çekmek zorunda kalmıyorum:)

Merhaba kızlar,ben de 1,55 boy 47 kiloyum şimdilik :)

meraba kızlar bende 172 boy kilo da 63 ...bende iştah yok canım bişey yemek istemiyor zorla yiyorum bel agrımda çok fazla gece döne döne bil hal oluyorum sizlerde nasıl

meraba kızlar bende 172 boy kilo da 63 ...bende iştah yok canım bişey yemek istemiyor zorla yiyorum bel agrımda çok fazla gece döne döne bil hal oluyorum sizlerde nasıl
bel,kasık ve göğüs ağrısı var bende.özellikle kasıklarıma sancı giriyor durmadan.

merhaba bende boy 1.66 kilom 63.5 du 7 haftam bitecek 65,8 oldum hiç de takmıyorum zaten iştahım açıktı şimdi bulantım yok kasık ağrım var

bende geldimmm boy 1.60 kilo 55.... hadi bakalım sonumuz ne olacak çok heycanlıı

Kızlar benimde boyum 168 kilo 62 herseyden yemeye çalışıyorum inş 10 kilo ile biter

selam kızlar bende varım boy 168 kilo 63 bakalım devamı nasıl gelcek kızım da 16 kilo almıştım ve 5 kilosu kalmıştı bakalım bunda nasıl olcak rabbim hayırlısını versin

İyi akşamlar kızlar bende geldim.Hepiniz manken gibisiniz maşallah.Benim boy 1.57 kilo 56 inşallah 10 yada 12 kilo alırım.İki çocuğumda da 15 kilo almıştım.

Boy 1.55 kilo 55

Mesajlarinizin altındaki " doğumuna şu kadar kaldi " imzasini nazil ekleyebiliriz?

Boyum 1.65 53,5 ile hamile kaldım. Şuan 55 kiloyum 1,5 kilo aldım bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…