2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

yaaa benım yemeyle sorunum yokkk bende almışımdır zaten 4 aylık gıbı karnım var tartılmaya korkuyorummm

KIZLAR BENDE 54 KG İLE HAMILE KALDIM.... OMRUM BOYUNCA 55 IN USTUNE CIKMADIM COK MERAK EDIYORUM TARTIDA EN SON KAÇI GORCEM....

ayy kızlar ben 42 kilo ile hamile kaldım ve şu an 40,5 verdim bakalım ne olacak inşallah kilocukları alırım ve bi 52 yada 53 kalırım bu arada boy 1,59

benim de pantolonlar dar gelmeye başladı bile abur cubur bişey de yemiyorum aslında ama şimdiden göbek şişti bel kalınlaştı değişik bişey oldum

ayy kızlar ben 42 kilo ile hamile kaldım ve şu an 40,5 verdim bakalım ne olacak inşallah kilocukları alırım ve bi 52 yada 53 kalırım bu arada boy 1,59
vaayy supermıss valla senın cıtı pıtı hamıle kalmışsın cıtı pıtı dogurcan ben 54 kg hamıle kaldım... bakalım ınsallh tartıda 70 i falan görmem...

Selam kızlar. .Boyum 163 . 67 ile hamile kaldım. Azıcık iri kemikliyim. Bende bu kiloya rağmen bel ince göbek sıfır. Çatlama olacak mı onu merak ediyorum.. Hala 67yim.

bende 169 boyla 62 kilo hamile kaldım inşallah fazla alıpta tombiş kalmam :)

Benim boyum 1.78 59 kilo ile hamile kaldim 1 kg aldim simdiden ve zayiflar cok kilo alir diyorlar simdiden korkuyorum kilo hic ama hic sevmedigim bisey:/...

slm kızlarr bende yeni katıldım
boy 1.55
kilo 56

Benim boyum 1.78 59 kilo ile hamile kaldim 1 kg aldim simdiden ve zayiflar cok kilo alir diyorlar simdiden korkuyorum kilo hic ama hic sevmedigim bisey:/...
Yok canım senin yapinla yediginle ilgili o ben 170 boya 53 ile baslayip 65 ile bitirmistim kızım da dogumumun yaklastigina inanmiyorlardi

Boy : 163
Kilo : 72.5

Daha yolun başı oysa ki.. Dokuz ay on gün sonra 100 olurum herhalde. Yani olursam şaşırmayacağım :)

Boy: 1.58
Kilo: 53
Ins 10 kiloyu asmaz diye umud ediyorum:)

VALLAHİ bende şiimdiden kilo aldım. ama benimki tatilden dolayı. 3 kilocuk aldım. acık büfeyi görünce ay sunuda yiyim bunuda derken giti kilolar. arada istifra ettimde fazla kilo alımımı durdrdm en azından. herhalde 30 kilo ile tamamlayacağım ( diyetisyene gitmek şart oldu

boy 1.70 kilo 76 ,5 inşallah fazla kilo almam

bende şuan 5+4 üm boy:1,70 kilo:59
normalde hep 53-55 seyrederdim ama ramazanda bi aldım bidaha veremeden hamile kaldım, ama şu sıralar iştahsızlık ve tiksinti var. bebeklerimiz sağlıklı olsun da kiloyu nasıl olsa veririz bence.

hanımlar bende 168 boy 62 kılo ıle basladım aslında 59 dum bırden 62 cıkım neyse 62yle baslamıs oldumm

selam kızlar bende Mayıs annesi olacağım inşallah aranıza katıldım :) boy: 165 kilo: 55 evde 1 yaşında oğlum var çok süpriz oldu bu minnak inşallah sağlıklı sihhatlı olsunlar hayırlısıyla kucağımıza alalım meleklerimizi inşallah

Merhaba arkadaşlar kilonuzu son reglinizin birinci gününe göre mi yazıyorsunuz... Ben yazın dukanı bırakıp yemekten kilo aldım bebekten değil sanırım :) Eğer son regl ise boyum 1.60 kilom 27 temmuzda 48.9'du. En son da sanırım 26 eylülde tartıldım ve 50.7 çıktım. İstifa edip evde oturmaya başladığımdan çılgınca yiyorum o yüzden daha da tartılmaya korktum açıkçası Annem toplamda 6 kilo almış. Doktor sporuna istediğin gibi devam et, yoga pilates yapıyorsan onları da yap dedi ama evden bile çıkmıyorum tembelliğimden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…