2015 Mayıs Sonu/Haziran Başı Doğum Yapacak Anneler:)

evrem_evrem11

♡♡♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
2.414
1.356
248
Mrb arkadaşlar.13+4 haftalık hamileyim.ilk bebeğimiz inşallahdoğum 7haziran görünüyor ama doktorum bu tarihten 2hafta önce yada sonra olabilir dedi.hayırlısı olsun inşallah.bu süreci beraber geçirelim istedim.benim 10.haftaya kadar bulantı kusmalarım vardı .geçen haftaki kontrolde 2li testten bahsetti doktorumuz ama kabul etmedik yaptırmadık.nasıl gidiyor hamilelik?dayanamayıp hazırlığa başlayanlar var mı?allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Merhaba haziran 17benim dogumda ama onceside olabilir.gecen hafta ikili test icin kan verdim yarin ins.sonucu ogrenicez.bulantilarim yeni yeni azaliyor 7kilo verdim.hazirlik icin erken bence ben.7-8aylikken baslicam:))

Merhaba haziran 17benim dogumda ama onceside olabilir.gecen hafta ikili test icin kan verdim yarin ins.sonucu ogrenicez.bulantilarim yeni yeni azaliyor 7kilo verdim.hazirlik icin erken bence ben.7-8aylikken baslicam:))
hayırlısı inşallah bizimde hazirann ilk haftası görünüyor ama 2hafta önce yada sonra olabilirmiş.kilo almaya başlarsın artık benmde bulantılar bitti 10.haftada iştahm açıldı:)ikili test yaptırmadk 3 lü yaptırcz inşallah.hazırlıklara 5-6 aylıkken başlıcam gibi şimdiden dayanamıyorum:)ama çook kararsızlıklar var bakalım eşyaları konusunda

Merhaba hanımlar.benimde doğum tarihim Haziran I'n ilk haftası görünüyor.hamilelik sürecim ise hala çok sıkıntılı.hazımsızlık,şişkinlik ve bundan kaynaklanan bulantı ve kusmalarım hala devam ediyor.doktorum bu yüzden Demir ilacını erteledi ama bu ay verecek kesin.kullanmaya korkuyorum şikayetlerimi arttıracak diye.benim gibi kabızlık hazımsızlık ve miğdeyi problemleri yaşayanlar varmı((

geçmiş olsun.ilk zamanlar yaşıyordum öyle.şimdi ara ara midem yanıyor gibi ağız tadım ekşimsi gibi garip bişeyler oluyor.kabızlık için kesinlikle kuru kayısı erik suyu tavsiye ediyorum namı değer hoşaf.özellikle aç karnına içmeyi dene.sabahlarıda aç karnına salatalık ye.yürüyüş yap.bulantı için maden suyu iyi gelir yazıyor internette ama ben normalde de içemediğim için bulantı dönemindede içememiştim.kusmayıda durduramıyorsun maalesf kusup o günü kurtarmaya bakıyordum günde 2kere falan oluyordu benm..geçmeyecek gibiydi ama 10.haftamda bir an kesildi ve korktum hastaneye gittim biranda kesilirmi bebeğim iyimi diye:)

2li testim cikti persembe gunu.sonuclar cok iyi.cumada rahim agzi dikildi bulanti devam benim.ocagin 6sinda randevum 3lu test yapicakmis yapsin bakalim.cok agrim oldu ama operasyon cikisi gerci bugun ikinci gunu ama azicik azicik koyu renk kan var.offf unutmusum ben ilkidemi boyle olmustu simdi bi kizlara sorcam.uzerinden 5yil gecti tabi hatirlamiyorumki.ins sag salim dogururuz

Benim 15 haftada ama halen geçmedi.bağırsaklar çalışmıyo sanırım.buda hazımsızlık ve bulantı yapıyor.ah keşke birden bire kesilse benimde:)ilk hamileliğim çok rahattı bu defa çektiriyor.hayırlısı olsun bugünleride atlatırız inşallah...

geçmiş olsun.rahim ağzı neden dikildi??bulantılar 4.aya kadar devam edebiliyormuş.siz tecrübeliymişiniz allah bağışlasın evlatlarıinşallah sağlıkla dünyaya gelirler

ayh ne güzel oğlunuz varmış sanırım..cinsiyeti belli mi 2.nin:)hiç geçmeyecek gibiydi ama bir anda geçti.yalnızım eşim gece geliyordu yapabildiği kadar yardımcı oluyordu işten bulduğu vakitlerde.ailelerde burda değil yanımada gelemediler.artık dua ediyordum hep yalnızım yemek yemeye halim yok güç ver allahım diye..allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun

geçmiş olsun.rahim ağzı neden dikildi??bulantılar 4.aya kadar devam edebiliyormuş.siz tecrübeliymişiniz allah bağışlasın evlatlarıinşallah sağlıkla dünyaya gelirler

Merhaba.ilk bebegimi normal dogumla kaybettim.5ay bir haftalikti bi sabah uyandim azicik bi kan bide dok.gittimki rahim agzi acilmis kese cikmis agrisiz sancisiz tabi bunlar.suni sanciyla normal doguma girdim o zaman rahim agzi yetmezligi tanisi koyuldu.ikinci de kiz sezeryan oldu.bu uc allah kismet ederse bakalim.

allah şifanızı versin evlatlarınıza bağışlasın..benmde 6ay önce bi düşük yaptım kürtaj oldum bu 2.hamileliğim .hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin minikleri.bende idrar yolu enfeksiynu çıktı ama rahatsz etmiyr çok fazla.ara ara sıkıntı oluyor.onn için kontrol zamanımız gelmeden bi hastaneye gittim kendi doktorumz o gün yokmuş.%80 kız dedi bakalım kendi doktorumuza 1 hafta sonra gitcez inşallah o ne diyecek bakalım.ben birde 2li test yaptırmak istememiştim şimdi 3lü test yaptırcam sanırım

Çok geçmiş olsun üzüldüm.herşeyin hayırlısı.sonrası iyi olmuş ama.:))Allah herkesin evladını bağışlasın

Geçecek tabi inşallah da biraz sıkıntılı geçecek:))ewet oğlum var.7 yaşında.bu Babil'in cinsiyeti belli değil henüz bu ayın 25 inde belli olacak inşallah.burdan paylaşıcam sizlerle.

Geçecek tabi inşallah da biraz sıkıntılı geçecek:))ewet oğlum var.7 yaşında.bu Babil'in cinsiyeti belli değil henüz bu ayın 25 inde belli olacak inşallah.burdan paylaşıcam sizlerle.
Babil ne ya bebiş :)))

babil:)bizim babil inde o aralar kesinleşecek şuan %20 lik kısmını bekliyoruz:)paylaşalıım süreçte beraberr:)

Kizlar ne olursa olsun pozitif dusunmek istiyorum ins.4aydan sonra tum hamileler cok iyi olacak tum sorunlari gececek.boyle diyelim dusunelim dikis bulanti ne varsa gitsin bitsin

Kizlar ne olursa olsun pozitif dusunmek istiyorum ins.4aydan sonra tum hamileler cok iyi olacak tum sorunlari gececek.boyle diyelim dusunelim dikis bulanti ne varsa gitsin bitsin
İnşallahh tek ümidim 4.ayın sonrası Böyle devam ederse yandım yoksa:))Allah hepimize yardım etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…