2015 Mayıs Sonu/Haziran Başı Doğum Yapacak Anneler:)

Iyiye teşekkr.sen nasılsın....
bu migren oldurecek beni.ilacta almaya cesaret edemiyorumbiraz daha buyuse artik bebegim ..yemek yemek istemiyorum besleyemiyrm diye korkuyorum.yediklerm kuruyemis kahvalti meyve ve kalsiyum urunleri.pff cok zormus surec

bu migren oldurecek beni.ilacta almaya cesaret edemiyorumbiraz daha buyuse artik bebegim ..yemek yemek istemiyorum besleyemiyrm diye korkuyorum.yediklerm kuruyemis kahvalti meyve ve kalsiyum urunleri.pff cok zormus surec
Geçecek hepsi biraz yavaş ilerliyor haklısın ama geçecek inşallah.bebişler büyüyüp kucağımıza alayacağız inşallah,minicik şeylerin bize ettiğine bak dimi

KiZlar bende Haziran bası annesiyim su an 19 haftalik hamileyim ama gecen Hafta kontrole gittiğimde bebegimde koroid pleksus kisti görüldü beyninde de gecer dedi 2 li testim iyi oldugu icin ama bnm icim icimi yiyor bu durumla karşılasan duyan yaşayan kimse var mı

canım ben de aynı durumu yaşadım nisan sonu benim doğumum nasipse 21 haftalık hamileyken öğrendim ben de biri 9mm biri 4 mm iki tane koroid pleksus kisti var dedi doktor, endişelenecek bişi yok kaybolur zamanla dedi ama anne yüreği işte dünyam başıma yıkıldı diyebilirim. günlerce ağladım ya bişi olursa diye sonra detaylı ultrason çektirdim. çeken doktor artık çoğu çocukta görüldüğünü doğuma kadar kaybolacağını hatta doğumdan sonra bile kaybolabildiğini söyledi. diğer herşey normaldi çocukta.içim rahatladı 25. hafta kontrolünde de doktor küçüldüğünü söyledi. içini ferah tut.

merhaba arkadaşlar . bende 25 haftalık hamileyim . mayısın 30 u görünüyor doğumum nasipse. inş hepimize nasip eder allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı .

merhaba arkadaşlar
bende 16+5 haftalık hamileyim.Dün kontrole gittiğimde bebeğimde korid pleksus kisti gördüğünü söyledi..Ayrıntılı ultrasonda net belli olur dedi.Ne boyutunu ölçtü ne başka bişey kist var dedi çıktı işin içinden.Endişe edecek birşey yok dedi,ama benim içim içimi yiyor.İnternetten de araştırıyorum genelde hep kayboluyomuş bu kist.Ayrıntılı ultrasono 20 martta giricem o zamana kadar zaman benim için nasıl geçicek bilmiyorum.Bir yandan kendimi strese sokmamaya çalışıyorum,bir yandan da kendime söylediğim telkinler yetmiyo beni tatmin etmiyor.Çok korkuyorum bebeğime bişey olacak allah korusun onu kaybedeceğim diye.Başına böyle bişey gelen anneler varsa benimle paylaşırmısınız?iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var .
tüm hamile annelerimize hayırlı sağlıklı olarak bebeklerimiz kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Doktor endişeye gerek yok demişse kötü şeyler düşünmeyin.olabilecek birşeymiş bende duymuştum bir arkadaşımdan.içinizi ferah tutun lütfen.allah bütün bebeklere sağlık versin.

Merhaba sinaz
Cok tesekkur ederim boyle umut dolu telkinlere ihtiyacim var gercekten.
insallah hic bisey cikmaz
ben evham yaptigimla kalirim
allah hepimizin bebeklerini bir aavazda saglikla kucagina almamizi nasib etsin

Mrb yagmur bu olayı bende yasadım bebegim 16 haftalıkken ultrasonda Dr bakarken koroid pleksus kisti war bebegin beyninde dedi dünyam yıkıldı çünkü o zamana kadar böle bisi hic duymamıştım aglamaktan dru dinlemedim bile o cok konuştu benle yüzde 90 gecicek ben kac tane hastamda gördüm dedi tabi ben dinlermiyim hemen İnternette araştırmalar ama bı yandnda ağlıyorum esim bile benim halime perişan oldu sonra başka 3 Dr a. Daha gittim hic biri onemsemedi olur 20- 22 haftalıkken gecer dediler sonra 20 haftalıkken ayrintiliya girdim küçükmüştü 3,9 dan 2,8 olmuştu 24 haftalik kontrolümde ise tamamen yokolmustu su an bebegim 26 haftalik biraz uzun oldu ama icini ferah tut gecicek bana inan

Sekerim85 inan cok rahatladim.bende duydugumda yikildim hala da ayniyim.doktoru o kadar dinlememisimki kistin adini bile sormak o an aklima gelmedi .dr a telefon actim bi daha sordum.kadin yine dedi endise etme hic onemli bisey degil.ama annelik tamda burda basliyo dimi.icim yaniyo aklim cikiyo bebegime bisey olcak diye.ben kistin boyutunu bile bilmiyorum.insallah benim bebegiminde seninki gibi tez zamanda kaybolur gider.benimle bu bilGiyi paylatigin icin cok tesekkur ederim.gercekten insanin bi nebzede olsa gonlu ferahliyor☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…