2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

benim ilk tüp denemem ve 3500 hastane+doktor ve 985 ilaçlar+80 ovitrelle+tüp öncesi erkek ve kadından istenen testler de toplam 500 tuttu yani totalde 5000 tlye ilk denememizi yaptık,Allah 2. yi denettirmesin inşallah...benim iğnelerim de hastanem de istanbul geneline göre oldukça uygundu,iğneler benimle alakalı tabi,hastane ise kavacık medistate.

Kizlar gece opudan mi ilaclardan mi cok kotu oldum ama cok sukur simdi iyiyim ama progestam ignelerinden dolayi sakat gibi yuruyorum INSALLAH bi iki guNe transfer olur bakalim hersye nmeleklerimiz icin katlaniyoz

Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inş.benimde prşembe transferim oldu bekliyorum

Bende bugün doktora gittim yumurta ilk muayenede 3-4 demişti şimdi 3 tanesi gelişmiş 4 diye çok sevinmiştim ama 3 müş hatta biri biraz küçük dedi

Transfer oldumu canım senın
Hayır canım yumurta takibi şuanda daha haftaya opu olcak ama benim tedavim farklı ebriyo havuzu yöntemi uygulanacak kısaca anlatayım 3 ay yumurta takibi yapıp yumurtalar toplanıp donduruluyor o 3 ayda elde edilen yumurtayla embriyo elde edilip sağlıklı olanlar transfer edilecek inşAllah.. Sorunumuz yumurta rezerv azlığı normal tüp bebek şansım düşük olduğu için bu yöntem uygulanacak inşAllah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız hepimiz :KK68:

Hayır canım yumurta takibi şuanda daha haftaya opu olcak ama benim tedavim farklı ebriyo havuzu yöntemi uygulanacak kısaca anlatayım 3 ay yumurta takibi yapıp yumurtalar toplanıp donduruluyor o 3 ayda elde edilen yumurtayla embriyo elde edilip sağlıklı olanlar transfer edilecek inşAllah.. Sorunumuz yumurta rezerv azlığı normal tüp bebek şansım düşük olduğu için bu yöntem uygulanacak inşAllah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız hepimiz :KK68:
Amin canım bu yöntemi ilk defa duydum inş olumlu sonuçlar alırsın

Bekleyeceğim süre biraz fazla ama napalım hayırlısıyla sağlıklı bi bebişimiz olsun da beklemeye razıyız :KK68::KK68::KK68::KK68:

Ben de varım 19 unu adeti bekliom ana bi taraftan da doğal yoldan çalışıoz ah bu ay bi olsa da tüpe gtmesem.... sen niye ağlıyosun cnm

Back
X