- 18 Haziran 2009
- 925
- 1.243
- 313
- Konu Sahibi basbelasiyim
Ben varım canım ağlamaktan ölüyorum
noldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım ağlamaktan ölüyorum
ne oldu bacımBen varım canım ağlamaktan ölüyorum
ya nerden bılıon 3 tane olgunmuşş belkı onlar transfer edılecekPcosum çok sayıda yumurta elde etmeyi beklerken önden büyüyen bir yumurta herşeyi mahfetti. 30 tane yumurtam var fakat 3 ü olgun şaNsım çok Az o yüzden çarşamba opu olucak kaliteli olursa dondurulacak 2 ay sonra yine yumurta takibi yapılıcak ondan da 3 5 yumurta alınıp o da dondurulucak böylelikle çok sayıda embriyo biriktirmiş olucak doktorla bugün bu kararı aldık. Benim transferim eylül ekime kaldı yani
5. Güne giden embriyolar istiyoruz 2 tane olunca ne yazık ki 3. Günde transfer ediyorlarya nerden bılıon 3 tane olgunmuşş belkı onlar transfer edılecek
alla alla ...3.günü düşünmüyormusun peki???5. Güne giden embriyolar istiyoruz 2 tane olunca ne yazık ki 3. Günde transfer ediyorlar![]()
anladım canm benmDüşünmüyorum canım 5. Güne gidenlerde tutması daha yüksek
Canım ona dr karar veriyor kalitesine göre ve sayısına göre yeterli sayı oluca 5. Güne gidiyorlar ama 2 yumurta varsa riske atmamak için hemen anne rahmine koyuyorlar. 6 tane var senin 5. Güne giderken 2 tanesi gidemeyip bozulsa eline 4 tane yumurta kalıyor ama 2 de öyle bir şans yok beklerler ve embriyo bozulursa transfer olamayak diye apar topar koluyorlarkızlar aklıma bişey takıldı..benm doktorum bana hiç 3.gün 5.gün demedi.....6 tane dondurulmuşlarım war ve 3.gün mü 5.gün mü bilmiorm napmalıyım???
benmı demelıyım doktora 3e r3 er iki tüpe koydular...Canım ona dr karar veriyor kalitesine göre ve sayısına göre yeterli sayı oluca 5. Güne gidiyorlar ama 2 yumurta varsa riske atmamak için hemen anne rahmine koyuyorlar. 6 tane var senin 5. Güne giderken 2 tanesi gidemeyip bozulsa eline 4 tane yumurta kalıyor ama 2 de öyle bir şans yok beklerler ve embriyo bozulursa transfer olamayak diye apar topar koluyorlar
Pcosum çok sayıda yumurta elde etmeyi beklerken önden büyüyen bir yumurta herşeyi mahfetti. 30 tane yumurtam var fakat 3 ü olgun şaNsım çok Az o yüzden çarşamba opu olucak kaliteli olursa dondurulacak 2 ay sonra yine yumurta takibi yapılıcak ondan da 3 5 yumurta alınıp o da dondurulucak böylelikle çok sayıda embriyo biriktirmiş olucak doktorla bugün bu kararı aldık. Benim transferim eylül ekime kaldı yani
Ah canım bi yapabilsemOlsun canım. Yumurtan varsa ümit var demektir. Geç olsun güç olmasın. güzel bir yaz geçir. stresten uzak. Bu endişeleri eylül e bırak.
gerizekalı doktorumun bana dedıgı tek şey çok sağlıklı bebeklern war dedı...ama düşükle sonçlandıııı..gdnce soracam bakalım bu bebekler kaç gnlkkkYok canım gidebilicek olsa 5. Güne doktorun sana sormadan götürüyor zaten ama içinde kalmasın kaçıncı gün embriyosu transfer edilicek de
Canım benimki de aynı yöntem işte embriyo havuzu yöntemi deniyor buna yumurta toplanıyor embriyo haline getirilip donduruluyor sonra bir ay ara sonra yine yumurta toplama sonra yine bir ay ara ve yine yumurta toplama bu 3 ayın embriyosu genetik taramaya gidiyor sağlıklı olan transfer oluyor buda eylül ekimi buluyor benimle aynı durumdaymışsın canım geçmiş olsun. olsun da bir kaç ay sonra olsun napalımPcosum çok sayıda yumurta elde etmeyi beklerken önden büyüyen bir yumurta herşeyi mahfetti. 30 tane yumurtam var fakat 3 ü olgun şaNsım çok Az o yüzden çarşamba opu olucak kaliteli olursa dondurulacak 2 ay sonra yine yumurta takibi yapılıcak ondan da 3 5 yumurta alınıp o da dondurulucak böylelikle çok sayıda embriyo biriktirmiş olucak doktorla bugün bu kararı aldık. Benim transferim eylül ekime kaldı yani
Pekii bu şekilde şansımız yüksekmiymiş canım bi bilgin var mı ? Bugün şoktan doktorumla detaylı konuşamadım pazartesi gidicem ama pazartesiye kadar da deliricem galibaCanım benimki de aynı yöntem işte embriyo havuzu yöntemi deniyor buna yumurta toplanıyor embriyo haline getirilip donduruluyor sonra bir ay ara sonra yine yumurta toplama sonra yine bir ay ara ve yine yumurta toplama bu 3 ayın embriyosu genetik taramaya gidiyor sağlıklı olan transfer oluyor buda eylül ekimi buluyor benimle aynı durumdaymışsın canım geçmiş olsun. olsun da bir kaç ay sonra olsun napalım![]()
Tabikii normal tüp bebeğe göre şansın daha fazla artıyor 3 kez tüp bebek yaptırmış gibi düşün 3 ayın yumurtasıyla embriyo elde ediliyor ve sağlıklı embriyo sayısı arttıkça gebelik şansı da artırıyorrPekii bu şekilde şansımız yüksekmiymiş canım bi bilgin var mı ? Bugün şoktan doktorumla detaylı konuşamadım pazartesi gidicem ama pazartesiye kadar da deliricem galibasinirsel galiba sürekli istifra ediyorum