- Konu Sahibi basbelasiyim
Normal tüp bebekten de kat kat maliyetli embriyoyu dondurması, onu geri çözdürmesi, 3 kez opu, genetik tarama biraz masraflı ama şans daha yüksek Allah'ın izniyle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama 3 ünde yumurta toplandı 6 sında transfer edıldı ozaman benmkı 3.gün![]()
peki benm 3 .gün embrıyosuymş.2 gün daha beklesın desem dr.kabul eder miii(((2 tane ayrı ayrı tüpte 3 er tane dondurulmuş yumurtam war)))Birde bu genetik tarama bence çok güzel birşey embriyo sağlıklsızsa yani tutunamiycaksa bunu gemetik taramayla anlayabiliyorlar ve sağlıklı olanları seçip transfer ediyorlar
Aynen canım çok haklısın doktorada bu fikri ben söyledim zaten ne diyim Allah ikimizinde yardımcısı olsun göbüşler delil desik olucak desene :) çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin içinTabikii normal tüp bebeğe göre şansın daha fazla artıyor 3 kez tüp bebek yaptırmış gibi düşün 3 ayın yumurtasıyla embriyo elde ediliyor ve sağlıklı embriyo sayısı arttıkça gebelik şansı da artırıyorrkendini üzme canım uzun bir süreç ama 1 kez tüp bebek yaptırıp şansını 3 yumurtayla denemekten çok daha iyidir
![]()
Rica ederim canım ne demek birbirimize destek olmak için burdayızAynen canım çok haklısın doktorada bu fikri ben söyledim zaten ne diyim Allah ikimizinde yardımcısı olsun göbüşler delil desik olucak desene :) çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
peki benm 3 .gün embrıyosuymş.2 gün daha beklesın desem dr.kabul eder miii(((2 tane ayrı ayrı tüpte 3 er tane dondurulmuş yumurtam war)))
Allah yardomcın olsun canım üzülme birgün kaliteli yumurtayı bulacağız..herkese gunaydin.insalah bebeksiz son anneler gunumuz olur.
dun doktorla gorusmeye gittik.detayli anlatti iptal sebeplerini.spermleri dogal olarak yumurtanin cevresine birakip kendisinin dollemesini beklemisler cunku yumurta kalitesi dusukmus.eger mikroenjeksiyon yapsaydik yumurta kalitesi cok cok dusecekti belkide islevini kaybedecekti dedi.mecburi olarak ıvf yontemi kullanilmis.resimleri gosterdi bi de baska hastasina ait kaliteli cikan yumurtayo gosterdi.fark ortadaydi gercekten.benim yumurtamin kalitesiz oldugu apacik meydandaydi.haziran reglimle yeniden baslayabilirmisiz.ama o zamana kadar gebelik sansimizin devam etme olasiliginin yuksek oldugunu bos gecirmemizi soyledi:)
dolayisiyla bu sayfadan hamile ayrilmayi cok ama cok isteerdim.nasip degilmis.tedavi asamasindaki herkesin allah yardimcisi olsun.sonuc bekleyenlerin pozitifi gormesi dilegiyle
canim ben de carsamba gunu 6mayista transfer oldum. Beraber ogrencez demek ki sonuclarimizi :)) hadi hayirlisi.. neler yapiyorsun bu surecte canim?Selam arkadaşlar benimde Çarşamba transferim oldu bekliyorum hayırlısıyla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canim sen de bol bol dua et bu gece:) yarin icin hayirlisi olsunBu gecirdigimiz son anneler gunumuz olsun :))benim yarin transfer islemim var dua edin birbimize edilen dua makbuldur
Mustakbel annelerrrr, gununuz kutlu olsunn :))
canim ben de carsamba gunu 6mayista transfer oldum. Beraber ogrencez demek ki sonuclarimizi :)) hadi hayirlisi.. neler yapiyorsun bu surecte canim?
Hayırlısı olsun inşallah dinleniyorum iş Yapmıyorum bel ağrım oluyor adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor hep bu sabah test Yaptım ama hiç bir şey çıkmadı moralim bozuldu çok sen nasılsın ilk denememi senin
Aynen canım bende Çarşamba iş başı Yapıcam ev işi hiç Yapmıyorum eşim annem kardeşim idare ediyorlar ben Progestan hapını fitil şeklinde kullanıyorum günde üç kere 5.gün embriyosu göbeğimden cleaxene kullanıyorum birde estrofem kullanıyorum test günümüz aynı canımben de evdeyim. 1hafta rapor aldim. Carsamba isbasi yapcam artik. Ben de cok is yapmiyorum evde ama asiri derecede de yataga bagimli kalmiyorm. Bulasik fln yikiyorm yemek yapiyorm. Ama ben hic belirti hissetmiyormsadece progestan igneleri yuzunden kalcalarim cok agriyor. Test gunun ne zamn? Bnm 3.gun embriyosu ve test tarihm 18mayis.
Anladim cnm ben de estrofem kullaniyorum sabah 3tane. Bir de sabah aksam crinone jel kullaniyorym, gunasiri da progestan igne. Belki 17sinde de yaptirabilirimm testi cunku 18i ptsye geliyor ve isyerinde olmak istemiyorumAynen canım bende Çarşamba iş başı Yapıcam ev işi hiç Yapmıyorum eşim annem kardeşim idare ediyorlar ben Progestan hapını fitil şeklinde kullanıyorum günde üç kere 5.gün embriyosu göbeğimden cleaxene kullanıyorum birde estrofem kullanıyorum test günümüz aynı canım
. Doğru düşünmüşsün bende pazar yaptırsam iyi olur benim 4. Denemem sizin sorun nedir canımAnladim cnm ben de estrofem kullaniyorum sabah 3tane. Bir de sabah aksam crinone jel kullaniyorym, gunasiri da progestan igne. Belki 17sinde de yaptirabilirimm testi cunku 18i ptsye geliyor ve isyerinde olmak istemiyorumilkinde isyerinde ogrenmistim negatifii, aglaya aglaya bi hal olmustumm
bu bnm 2.denemem dondurulmusla.