2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Merhaba,
Benimde transferimin 10. günü bugün allah hepimizi bebeklerimize kavustursun.Önce göbeklerimiz sonra kucaklarimiz dolsun inşallah:anneadayı:Yarın tahlil günüm ve ben çok tedirginim.
İNŞALLAH pozitif sonuç alırsın canım yarın bekliyoruz haber ver inşallah güzel haberle gel

gelsede tedavıye başlasam sinir oldummm..adetımın gelmesı için ne içmeliyım???
Ay benimde senin gibi oldu canim calisiyorum heyet aldik cok korktum adetim gecikirde raporum dan giderse diye ama raporumun 3.gunu adet oldum o sira arastirmistim civan percemi demislerdi ama once test yaptir bence

Ay benimde senin gibi oldu canim calisiyorum heyet aldik cok korktum adetim gecikirde raporum dan giderse diye ama raporumun 3.gunu adet oldum o sira arastirmistim civan percemi demislerdi ama once test yaptir bence
yok kız ben kan testı yaptrmayı aklımın ucundan bıle geçrmıorm ımkanzızzzzzzzzzzzzzz kendiliğiden hamıle kalmam ewde civan perçemi var içecwm

Bu arada ben vajinusmustum yendim vajinal muayenede olabiliyorum ama transferi kestiremiyorum nasil birsey anlarirmisiniz

. Erken davrandım çok keşke yapmasaydım :KK43: benim belim ağrıyor birde kasıkla

kesinlikle bizi zehirleyen zihnimiz canım Sağol desteğin için benim 3.denemem de 3 kesem oluşmuştu kanamam başladı bir gece kalp atışları olmadığından Kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum olacaksa hayırlısıyla sonuna kadar gitsin ki kucağımıza alalım artık psikolojikmen çok yoruldum ve bittim
Yirulma biz guclu olmasak sinavimiz zor olmazdi yinede bugunumuze hamdu senalar olsun rabbim vermeyecegin seyin hayalini kurdirmaz insallah Allahin izniyke olumlu haberlerle kucagimiza alacagiz evlatlarimizi

Canim tup bebek icin heyet raporu vwriyorlarmi birde devlettenmi alnak gerek
Normalde vermiyolar ama ben ogrencilerim magdiur olmasin diye heyet raporunu cok zor olsa da aldimki yerime ucretli gelebilsin.ama atla karayi sectirdiler bana verene kadar

Back
X