2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Slm arkadaşlar öncelikle anneler gününüzü kutluyorum. Ben 29 yaşındayım sebepsiz infertilite ile mücadele içerisindeyiz 4 5 yıldır. 2. Tüp bebek denemem bu. 2 adet düşük Kalite 5. Gün embiryosu transfer edildi cuma günü. Bu gün 2. Günüm. Test tarihim 18 Mayıs .

Sperm ileri hiz orani cok dusuk. Sayi da cok iyi denemez ,sinirda. Sizin sorun nedir
Aynı şekilde eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay bekledik hiç bir değişiklik olmadı sonucunda daha sonra ilk tüp tedavisine 2013 te başladım hala devam genetik araştırma yapıldı oda normal çıktı Buda olmazsa ne Yapıcam bilmiyorum

ben de evdeyim. 1hafta rapor aldim. Carsamba isbasi yapcam artik. Ben de cok is yapmiyorum evde ama asiri derecede de yataga bagimli kalmiyorm. Bulasik fln yikiyorm yemek yapiyorm. Ama ben hic belirti hissetmiyorm:KK43: sadece progestan igneleri yuzunden kalcalarim cok agriyor. Test gunun ne zamn? Bnm 3.gun embriyosu ve test tarihm 18mayis.
Edecem INSALLAH hepimizE:))benim 5.gun embriyosuolacak bu arada progetana devam ediyomuyiz canim yaa ben sakat kaldim agridan yuruyemiyorum

Aynı şekilde eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay bekledik hiç bir değişiklik olmadı sonucunda daha sonra ilk tüp tedavisine 2013 te başladım hala devam genetik araştırma yapıldı oda normal çıktı Buda olmazsa ne Yapıcam bilmiyorum
Esime de 2dr varikosel var dedi. 2dr varikosel yok dedi. Ben de int.den arastirdim, dedgn gibi ameliyattan sonra da pek bi yukselme olmuyormus. Bir de bende surekli miyom cikiyor ve cok buyuyor,2kere miyom ameliyati oldum. Dr tekrar cikacak rahmin musait diyince hic beklemeden tupe gectik cnm. Ama bu nasip kismet meselesi. Maddi ve manevi gucum yettigince elimizden geleni yapcaz. Gerisi Allahin takdiri artik. Sen de hic umidini kaybetme cnm, kaderimizde anne olmak varsa eninde sonunda olcazz:)

Edecem INSALLAH hepimizE:))benim 5.gun embriyosuolacak bu arada progetana devam ediyomuyiz canim yaa ben sakat kaldim agridan yuruyemiyorum
Ben hala sabah aksam crinone jel kullaniyorm cnm. Ve gun asiri progestan ignem var. Gunasiri olmasina ragmen asiri agrim var bnm de. Bi saga bi sola yaptiriyorm da az olsun rahat oturabiliyorum:)

Esime de 2dr varikosel var dedi. 2dr varikosel yok dedi. Ben de int.den arastirdim, dedgn gibi ameliyattan sonra da pek bi yukselme olmuyormus. Bir de bende surekli miyom cikiyor ve cok buyuyor,2kere miyom ameliyati oldum. Dr tekrar cikacak rahmin musait diyince hic beklemeden tupe gectik cnm. Ama bu nasip kismet meselesi. Maddi ve manevi gucum yettigince elimizden geleni yapcaz. Gerisi Allahin takdiri artik. Sen de hic umidini kaybetme cnm, kaderimizde anne olmak varsa eninde sonunda olcazz:)
İnşeallah canım dilerim herşey çok güzel olur bizimde kucağımızda yavrumuz olur bir gün sen hiç evde test yaptınmı?

Benimde 5. Gün embriyosu 6 Mayıs transferim yapıldı 12 Mayıs'ta bir iğnem var 18 Mayıs testim pamuksekerii pamuksekerii ile pazar yaptırmayı düşünüyoruz malum işte kaldıramam sonucu
Ben bu doktorların çalışma şeklini anlamadım hepsi bi yolda devam ediyor işte 3.gün de 5.günde sonuç Rabbimin takdiri inşallah canım hepimiz güzel haberler alırız

Y yenibidunya cnm ben de 6sinda transfer oldum, benim 3. Gun embriyosu.
angelll16 angelll16 12 mayistaki ignen nedir cnm? Bnm yok da :110:bir de testten once progesteron hormonuna baktircak msn?
Progestan testini yumurtalıklar toplanmadan önce Yaptılar canım test sonucuna göre de ertesi gün toplandı bir daha yaptırmam gerektiği söylenmedi 12.gün proluton depot iğnem

Progestan testini yumurtalıklar toplanmadan önce Yaptılar canım test sonucuna göre de ertesi gün toplandı bir daha yaptırmam gerektiği söylenmedi 12.gün proluton depot iğnem
Hmmm her merkezde izlenen yol farkli demek ki. Peki bu igne ne icinmis, dusme ihtimalini azaltmak icin mi acaba? Bana neden verilmedi ki:(

Back
X