• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Kızlar herkese merhaba,Allah bebek bekleyen isteyen emek eden herkesi tez zamanda yavrularına kavuşturur inşallah,Biz eşimle 2 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır evlat özlemi çekiyoruz.Ocak ayında bir başarısız tüp bebek denememiz oldu.Doktorum Mustafa Bahçeci.İlk seferde 11 yumurtam gelişti ama 2 tanesi olgun çıktı tek embriyo 4.gün transferi tutmadı.Şimdi ise 3 yumurta gelişti olgunlaştırma üzerinde duruluyor.Havuz yöntemine gitmek istiyor doktorum ama ben 3 yumurtayla devam etmek istiyorum.Bu gece çatlatma iğnemi oldum hayırlısıyla pazar günü toplanacak bu defa Allahım evladıma kavuşturması dileğiyle herkes için hep dua ediyorum Allah herkesi hayvanları,tüm canlıları evlat yavru sahibi yapsın.Çok zor bir sınavdan geçiyoruz ama bu günlerde geçicek hayırlısıyla..

Kızlar herkese merhaba,Allah bebek bekleyen isteyen emek eden herkesi tez zamanda yavrularına kavuşturur inşallah,Biz eşimle 2 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır evlat özlemi çekiyoruz.Ocak ayında bir başarısız tüp bebek denememiz oldu.Doktorum Mustafa Bahçeci.İlk seferde 11 yumurtam gelişti ama 2 tanesi olgun çıktı tek embriyo 4.gün transferi tutmadı.Şimdi ise 3 yumurta gelişti olgunlaştırma üzerinde duruluyor.Havuz yöntemine gitmek istiyor doktorum ama ben 3 yumurtayla devam etmek istiyorum.Bu gece çatlatma iğnemi oldum hayırlısıyla pazar günü toplanacak bu defa Allahım evladıma kavuşturması dileğiyle herkes için hep dua ediyorum Allah herkesi hayvanları,tüm canlıları evlat yavru sahibi yapsın.Çok zor bir sınavdan geçiyoruz ama bu günlerde geçicek hayırlısıyla..
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bu son tedavim olur inşAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en hayırlı zamanda sorunun ne yumurtaların kalitesiz sanırım bende istanbulda tedaviye başlayacağım birkaç gün sonra yani adetimi bekliyorum.. Emviyo havuzu yöntemi uygulanacak. Embriyo havuzu iyi bir yöntem senin içinde iyi olur bence 3 yumurtayla olan şansla 8 yumurtayla olan şans çok farklı.. 3 yumurtayla yola devam etmek istiyorum demişsin yine negatif alırsan (Allah korusun ) tekrar tüp bebek yaptırcaksın ama havuz yöntemiyle 2 tüp bebek şansını bir kerede deniyceksin bu daha mantıklı bir yöntem..

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun bu son tedavim olur inşAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en hayırlı zamanda sorunun ne yumurtaların kalitesiz sanırım bende istanbulda tedaviye başlayacağım birkaç gün sonra yani adetimi bekliyorum.. Emviyo havuzu yöntemi uygulanacak. Embriyo havuzu iyi bir yöntem senin içinde iyi olur bence 3 yumurtayla olan şansla 8 yumurtayla olan şans çok farklı.. 3 yumurtayla yola devam etmek istiyorum demişsin yine negatif alırsan (Allah korusun ) tekrar tüp bebek yaptırcaksın ama havuz yöntemiyle 2 tüp bebek şansını bir kerede deniyceksin bu daha mantıklı bir yöntem..

Canım benim sorun belli değil.İlkinde olgunlaşmama problemi varsayımıyla ikincide ilaç dozunu azalttılar olgun yumurta çıksıb diye ama sayı çok azaldı bu defa.Çıkanlar çok kaliteli embriyo çok iyi gelişti ve iyi kaliteydi tutmadı.Benim yaşım 30 iki embriyo koymuyolar zaten oyüzden bitane olsun kaliteli olsun yeter bana.Geçen defa tsh sorunum vardı yükselmişti tutunmayı engellemiş olabilir dedi doktorum bu defa daha temkinli gidicek bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

Canım benim sorun belli değil.İlkinde olgunlaşmama problemi varsayımıyla ikincide ilaç dozunu azalttılar olgun yumurta çıksıb diye ama sayı çok azaldı bu defa.Çıkanlar çok kaliteli embriyo çok iyi gelişti ve iyi kaliteydi tutmadı.Benim yaşım 30 iki embriyo koymuyolar zaten oyüzden bitane olsun kaliteli olsun yeter bana.Geçen defa tsh sorunum vardı yükselmişti tutunmayı engellemiş olabilir dedi doktorum bu defa daha temkinli gidicek bakalım hepimizin hakkında hayırlısı
Hmm anladım canım hayırlısıyla olur inşAllah bepimizin için bir kaliteli yumurtayla kaliteli sperm yeter zaten inşAllah

Slm kızlar aranıza yeni katıldım.. 10 yillik evliyim 3 asilama 1 tüpbebek oldum sonuç olumsuz. Şimdi tekrar denemek istiyorum. Güvenilir merkez ve doktor bilmiyorum. Netten araştırma yaptım bir merkezi 5 kişi metediyorsa 4 kişi begenmiyor herkes başka birşey diyor...Istanbul anadolu yakasında arastiriyorum sizin bildiginiz tavsiye edebileceginiz merkez ve doktor varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim bi arkadaşım Kadıköy Şifada tedavi oluyor ama memnun ikinci denemesi.Ama doktordan çok memnun Engin Bey doktoru.

Merhabar. Ben suan dogum kontrol ilaci kullaniyorum. 11 mayista tedaviye basliyorum. Bu ilk denemem olacak. Ben de pco esimde de sperm problemi var.

Kızlar elimde 1 adet cetroitide var, haziran 2015 tarihli, tedavide olan birine ücretsiz vereceğim. Bursa da yaşıyorum.

kızlar inş.rabbim gönlünüze göre verir demekki zamanı gelmedi diyorum ben hep bakalım bende 3. denemem olacak inş mayıs 20 gibi baslıcaz...
İnşallah canım ağlamaktan bıktım olmıycak mı korkusu beni mahfediyor :( senin sorun ne ? Bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah bu son denemen olur canım

İnşallah canım ağlamaktan bıktım olmıycak mı korkusu beni mahfediyor :KK43: senin sorun ne ? Bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah bu son denemen olur canım
inş. canım zamanı geldiyse olur inş. benüm sorunum eşimden kaynaklı sayı azlığı bakalım hayırlısı ılsun

Merhaba arkadaşlar :KK54: Rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin bende mayıs başında tüp bebek tedavisine başlayacağm inşAllah.. sorunumuz rezerv azlığı yaklaşık 2 yıllık evliyim. 1 senedir bebiş düşünüyoruz. Benim gibi sorunu rezerv azlığı olan var mı ? Bu konuda doğal şeylerle yumurta kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz ?
Canim prolaktin hormonun normalse incir kuru cok iyi geliyor

Back
X