- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.241
Ayy maşallahCanim hayırlıyla biz kesemizi gorsun darisi tum bekleyenlerin basina .sen gittinmi canim .haberler nasil .beni hafta ya carsâmba tekrar cagirdilar daha net goruruz hemde yolk kesesinede bakatiz dedi. Kalp atislarinida insallah duyariz dedi doktor.hayirlisi insallah.tek kesemiz var.rabbim burdaki butun bebek isteyen arakadaslarada en kisa zamanda nasip etsin insallah .amiiiin
Senden de güzel haberler bekliyoruz inşCanimm ne yaptin test yaptirdinmi merak ediyom INSALLH seninki kat kat fazla cikar
Canimmgittin mi doktora
Ayy maşallahÇok sevindim inş kalp atışlarınıda duyarsın amin bugün kaçıncı günün senin beni 19.günde çağırdı bende görürmüyüm diyorum
Hadi inşallah yaBenide 19. Gun cagirdi canim.bugun 19. Gundu gorursun insallah .bizim gorundu sanirim sende gorursun
Canım yeni az kanamanda olmu üzüldüm ama geçmiştir umuyorum dr ne dedi ilaçları hala kullanacakmısın metal ettimBenide 19. Gun cagirdi canim.bugun 19. Gundu gorursun insallah .bizim gorundu sanirim sende gorursun
Hayırlısı plsun canım geç tutunmuş olabilir kötü düşünme ok inş artacak o değer hiçç merak etmeKizlar 14.gun degerim 25 olmus iki kati arartmis ama hala dusuk degerim tup bebek merkezi olumlu konistu cuma tekrar test istedi sizce benimki gec mi tutundu yoksa kimyasal gebelikmi yasiyorum
Hadi ya ben olsam tamam iptal edelim derdim canim benim ne kadar guclu ve gayretlisin kendimden utandim simdi,saol canim moral oldun bana allah im kucagini saglikla doldursun allah razi olsunSağol canım rabbim herkese nasip etsin inşallah stres yapma her seferinde kötü olcak diye bir şey yok. Evet 15.gün toplandı benim yumlar bende öok stresli günler yaşadım çatlatma îğnesini vurulcağım gün kan değerim 2000 den 1400 e düştü dr istersen iptal edilm dedi yum toplamayı ben istemedim zaten ogün son yum ipnesini vuruncaktım dozunu artırtı dr brn hiç olcak gözüyle bakmıyordum ama rabbim nasip etti iyikide iptal etmemişim diyorum şimdi
B bebegimolsunistiyorum canımm bizde kesemizi gördük çok şükür rabbime2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı tek kesemiz var, tek olsun sağlıklı olsun inşeallah dilerim kalp atışını da duyarız
Bende inanamadım valla nasıl iptal etmedim diye allah işte dilimi bağladı sanki sende çok inan kendine canım allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsinHadi ya ben olsam tamam iptal edelim derdim canim benim ne kadar guclu ve gayretlisin kendimden utandim simdi,saol canim moral oldun bana allah im kucagini saglikla doldursun allah razi olsun
Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş bende cuma gitcem kese görmeye ama korkuyorum arada agrım da oluyo inş bişey olmazB bebegimolsunistiyorum canımm bizde kesemizi gördük çok şükür rabbime2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı tek kesemiz var, tek olsun sağlıklı olsun inşeallah dilerim kalp atışını da duyarız
Canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim allah sabır versin inşallah en yakın zamanda yine olur üzülme senKızlar merhaba. Bugün bhcg değerim 78,8 e düşmüş. Doktorum gebeliğin problemli olduğunu ve sonlandırmamız gerektiğini söyledi. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah biz de tez zamanda evlat sahibi oluruz. Şimdi doktoruma gidiyorum gebeliği sonlandıracak
Kızlar merhaba. Bugün bhcg değerim 78,8 e düşmüş. Doktorum gebeliğin problemli olduğunu ve sonlandırmamız gerektiğini söyledi. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah biz de tez zamanda evlat sahibi oluruz. Şimdi doktoruma gidiyorum gebeliği sonlandıracak
Sağol canım âmin inşeallah kalp atışımızı da duysak hayırlısıyla ağrılar hep oluyor ben hep Tereddüt içindeydim değerlerim az katlıyordu hala daha ağrım var dün çok ağlamıştım sen içini ferah tut Rabbim yardımcın olurTebrik ederim canım allah tamamına erdirsin inş bende cuma gitcem kese görmeye ama korkuyorum arada agrım da oluyo inş bişey olmaz
Sanırım bunlar güzel bekleyişler Rabbim hep devam ettirsin inşeallah dokuz ayın sonunda mucizemize kavuşalımInsallah canim gozun aydin .tabiki bir tane olsun saglikli hayirli evlat olsun .kalp atisini bekleyecegiz simdide. :) hep boyle beklemekle gececek galiba canim :)
Sağol canım ya içim rahatladı valla inş. Kalp atışınıda duyarsın canım rabbim herkese göstersinSağol canım âmin inşeallah kalp atışımızı da duysak hayırlısıyla ağrılar hep oluyor ben hep Tereddüt içindeydim değerlerim az katlıyordu hala daha ağrım var dün çok ağlamıştım sen içini ferah tut Rabbim yardımcın olur
amin tatlımSağol canım ya içim rahatladı valla inş. Kalp atışınıda duyarsın canım rabbim herkese göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?