2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Merhaba kizlar bende dun tup bebek tedavisine basladim.dualarinizi eksik etmeyin ozellikle hamişlerimiz.çok stresli bi donem.allah hayirlisini nasip etsin

Kızlar bişey sorcam clexane iğne kullanan var mı hamile kaldıktan sonra nezsman bırakmıştınız

Kızlar bişey sorcam clexane iğne kullanan var mı hamile kaldıktan sonra nezsman bırakmıştınız
Canim bana o igneyi hic veermediler gerci hamislere demissinben o gruba giriyomuyum belli degil ama:)) progestan igne estrofem coraspin folik asit kullaniyorum.progestan igne icin kese gorunene kadar dedi doktorum ama benim degerler dusuk ya hic konusu gecmedi su zaman birak diye ama senin de kese kalp atisindan sonra bitirir diye dusunuyorum arkadasim oyle oldu cunku

Canım öyle düşünme sen hamilesin değerinde artar canım ben öyle hissediyorum bak görürsün İnş. Bilmiyorum ilaçları bitirmi bitirmez mi ya

Elos35 angelll16 kizlar bende dunden beri bi akinti seklinde camurumsu biseyler geliyor.tuvalet kagidina sizlerdede boyle biseyler oldumu acaba.doktoru aradim .kirmizi kanamaya donusmedikce problen yok diyo.egeŕ kanama olursa hem gelirsin dedi.cok sttstres yapti bana bu durum.

İzmirliyim ama evlendim kilise geldim canım sen nerelisin

Bende öyle bişey olmadı canım fitil kullanıyosan ondan olabilir fiye okumustum bir yerde telaş yapma dua et bol bol

canım sen gönlünü ferah tut bana da sadece progeston iğnesi folikasit ve jele devam dedi 10 gün sonra çağırdı bende de değerlerin yükselecek.

canım sen gönlünü ferah tut bana da sadece progeston iğnesi folikasit ve jele devam dedi 10 gün sonra çağırdı bende de değerlerin yükselecek.
Ayyy ne guzel konusuyosunuz siz yaa:))sizin dualariniz makbul olur dua edun hepimiz icin.ya ben de 19gundur igne kullaniyorum dun 4 kere batirdilar yer yok ilac gitmedi INSALLAH hayirlisiyla artar da bunlari unutturur bana melegimm:)

Selamlar. Benim de bugün transfer yapıldı. 2 adet orta kalite oldu. Şansım olur değil mi? Orta kalitede olsa.
INSALLAH olur tabi niye olmasin 1.KALite olup tutmayan kadar kalitesi dusuk oluo cok tutan var icini ferah tut hic dusunme boyle seyler.bu arada hayirli olsun INSALLAH guzel sonuclar alirsiN

Canım hiç stres yapma dinlen Çalışıyor musun bilmiyorum ama kendi yormamaya çalış korkma güzel olacak her şey hayırlısıyla Progestan kullanıyor musun fitil olarak kullanmak çok iyi geliyor bi doktorunla görüşsen

akinti pembe kanamaya dondu.zorla doktora kabul ettirip kendimi gittim.hemen .doktor bir rahat ddelirdim.olur boyle.bizim hastalarimizin yarisinda oluyor sikilma diyo.ultrasondan bakti hic bisey yok dedi
.arkadasim sonra dediki hadi bizim doktora gidelim.gittik.bakti iki tane kese var.ikizmis bebekler.tup bebek doktoru hep tek kese gosterdi bana.ama bebeklerin orda kanama gorundu.obur doktorada zar zor igne yazdirmistik.neyse o igneyle beraber bir de serum bagladilar.sagolsun yeliz hanim iicimi rahatlatti.ama kanaman olursa muhakkak geliyorsun gece falan deme dedi.cogalirsa dusuk riski oluyormus.o yuzden kizlar sakin ola doktorlara inanip kanamayi onemsememezlik yapmasin kimse .rabbim bebeklerimizi hepimizin bebegini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…