2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

tamamda canm ama ben 4 buçuk haftalıktı kürtaj oldum...acaba bu kürtaj olayı olduğu için 2.ci adet erken mı kafayı yıcem ya((((bugün adetın 1.ci günü doktor yarın çağırıyor transfer için ilaç tedavısıne başlıcak(((((

Kıyamam inşallah pozitifi alırsın nedense içime öyle doğdu. Gör bak pozitif olucak sonuçta bir kere hamile kalabildin dış gebelik olsada

Canım kürtaj olduktan sonra 1 ay ilişki yasak dediler dimi sana ? Bana öyle demişlerdi sonrasında korunmayı bırakıp ilişkiye girebiliyorsun yani 2. Adetten sonra doğal yolla hamile kalabiliyorsun tüp bebekte aynı şey bence doktoruna güven

Slm arkadaşlar bende geldim hepimiz güzel haberler alırız inşallah benim de bir dıs gebeliğim var
sonrası tüp bebeğe karar verdik bakalm hayırlsıı ilk denemm olucak tecrübelerinizden yararlanmak isterim
sebepsiz infertilite her hangi bi sorunumz yok bu durumda da tutmama olasılıgı varmıs cok korkuyorum
5 sene biticek eviliğimde cocugm yok hala

sen ıkıncı adetten sonra dıosun..ben 2.adet kanamamda yanı 2.ci adetımın içindeyken yaptrcam..acaba kürtaj sonrası bebegın tutunduğu yerı kazıyorlar ya tekrar transfermde kürtajın yapıldığı yer tutunmayı engeller mı

Kıyamam inşallah pozitifi alırsın nedense içime öyle doğdu. Gör bak pozitif olucak sonuçta bir kere hamile kalabildin dış gebelik olsada

ami insallah.hepimizin emekleri bosa gitmesin.zor surecler.bankada calisiyorum ben.tedavim tamamen gizli.o yuzden muayene saatlerim hep 7de.allaha sukur boyle bir merkez bulabildim.tek slklntl e2 tahlilleri.onlari gunduz vermem gerekiyor.git gel yapiyorum 2 kere.olsun sonucu iyi olsun herseye raziyim.

senin ilki neden negtifti?kac yumurtan olmustu?

cnm sen baya stres yapiyorsun bu durumu anladigim kadariyla.bunun kararini bence sen ver.cunku sonucta manevi olarak da tedaviye hazir olmak onemli.surekli sorularla bu sureci asman zor olur.allah korusun tutmazsa keskelerle gecer zamanin.Allahtan hayirlisini iste ve ona gore kararini ver

e doktor yapalım dıo da histerskopi de yaptı skntı yok dedı bılmıom artk

ben pkoluyum.ama yumurtalar tedavilere cok ii cevap veriyordu.esimin testleri normaldi.ama hic hamile kalamiyordum.bizde sebepsiz infertilite diyorduk ama aralikta tup bebege hazirlanirken hamile oldugumu ogrendim.tabi yine ilac tedvisiyle.bence hamile kalabildiysek sebepsiz grubundan cikiyoruz gibime geliyor.

ya ben hıstereskopiden sonra tutma şansı daha fazlaymış bende transfere başlıcam karar werdm

Nasıl bir pcoluyum ben de anlamadım toplamda 14 ama 6 tanesi olgundu kalanları küçüktü 6 taneden 4 tanesi döllendi 2 tanesi bölünemedi kalan 2tane bölündü 2side 1. Kaliteydi 3 gün. Transferi oldu ama tutmadı

Canım inşallah tutar.ah o korkular rahat uyabildiğim tek bir gece yok her gece kabus ağlamak istemiyorum artık ben ((

Insallah canim iyi haberlerle istedigin gibi olur

Insallah kendiliginden bebisin gelir kucagina alirsin

inş. canım bu son olur umudunu kaybetme zamanı geldiyse olur inş..
Amin canim insallah sorun ne ve seni uzmezsem neden olmamis genetige falan baktilarmi

Canımm hadi inşallah bu son olur

inş. canım bu son olur umudunu kaybetme zamanı geldiyse olur inş..
Amin insallah arkadaslar benimde temellim bu.denememde yavrularima kavusmak insallah zamani gelmistir rabbim.ol demistir ...Ben size tedavi gecmisimi anlatayim 9 yillik evliyim ilgundennbelli cocuk istiyoruz fakat olmadi iki asilama denedim.negatip sonuc aldim ilk tup bebegim tam bir fiyaskoydu negatif oldu sonra 2 ara verdim tekrar baska yerde basladim cok sukur tuttu ikizlerime hamile kaldim dunyalar bizim.olmustu mutis bir sevincti rabbim.insallah yin. Yasatir neyse tam.basardik derken hersey yilunda giderken 5 ayimda suyum geldi kizimin kesesi delindi 15 yattim.hastanede malesef dogumu durduramadilar kayip gittiler benden kizim.olu dogdu oglum ise canlidi onunla teselli olurum.dedim.malesef ben dogum hanedennodama cikana kadar onunda kalbinin durdugunu soylediler tam.bir yikimdi o hastaneden eve hem.karnim.hem.kucagimin.bos olarak donmek tarifi anlatilamaz bir aciydi ...sonra iste biraz daha ara verdim ben.bu aciyi ancq tekrar hamile kalarak bir.nebzede olsa icimesu serperim dedim basladim dondurulmus tedavisine.basladim oda malesef kimyasal oldu sonra bir yil ara verdim yine basladim derken dr ayrildi hastaneden baska hastaneye gectim ilk deneme hersey yolunda ikitane.birinci.kalite yine negatif bir ay sonra histeroskopi ve laparoskopi oldum.3 ay sonra tekrar dondurulmu ikitane super embriyomu transfer etti cok.cok.umutluyduk yine hersey.mukemmeldi cok sevindik tuttu diye 11 gun 429 olan degerin.ikigun sonra dustu ve dusukl. Sonuclandi buda bizdeki sorunda sperm sayimiz dusuk harek problemi var bende ise pko var sag tupum.sivi doldugu icin alindi rahimde sekil bozuklugu vardi duzeltildi .ÇOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN MEVLA HEPIMIZIN EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN BU ARADA ALLAHTAN DR RUMN IYI BANI MOTIVE EDIYOR INSALLAH ALLAHIN.IZNIYLE BUKEZ BASARACAZ ....

Arkafaşlar bi bakın ltfen 19 mayısta adetle tüpe başlancak ama kistim var şuan ne yapabilirim geçmesi için geçmezse tüp ılnaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…