- 31 Mart 2015
- 415
- 226
- 33
- 38
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Canımm hadi inşallah bu son olurMerhabalar bende kismet olursa 6 ci denememi ya agustos yada kasimda deniycem.insallah rabbim hepimizin kucagini doldurur
Benim tupler tamamen kapali canim 2013 haziranda evlendim hic korunmadim ve tuplerin tikali opdugunu subatta ogrendimAmiin canım inşallah. Senin sorun neydi? Kaçıncı denemen ?
inş. canım bu son olur umudunu kaybetme zamanı geldiyse olur inş..Merhabalar bende kismet olursa 6 ci denememi ya agustos yada kasimda deniycem.insallah rabbim hepimizin kucagini doldurur
Canim doktorun istemesede yaptur benimde prolaktin normal diye hic yapilmiyordu bu ay yaptik ve 46 cikti doktorum stres hersyi degiatirebilir diyorKızlar doktorum beni delirticek! Mükemmel bir doktora sahibim ama ısrarla tahlil yapmıyor bana gerek görmüyorum diyoen son artık baskıma dayanamayıp fsh ye bakıcak kan aldı ama ben prolaktin ve tiroit hormonumada bakılsın istiyorum sürekli soru işaretlerim var hormon tahlillerimin hepsi yapılsa içim rahat edicek
Yarın e2 tahlilim var onu yaptırıcam gitmişkenCanim doktorun istemesede yaptur benimde prolaktin normal diye hic yapilmiyordu bu ay yaptik ve 46 cikti doktorum stres hersyi degiatirebilir diyor
Canim doktorun istemesede yaptur benimde prolaktin normal diye hic yapilmiyordu bu ay yaptik ve 46 cikti doktorum stres hersyi degiatirebilir diyor
Canim naptin gorustunmu
Doktor süt salgılama hormonu yüksek demişti sanırım prolaktin oluyor incir kürünü yapmadım ama inciri ortadan ayırıp zeytinyağındada 1 gece bekletip sabah aç karnına yiyorum.. pazartesi günü de tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla birde doktorun yanındaki hemşire her gün 1 bardak sade kefir iç dedi yumurta sayısını ve kalitesini artırmak için problemi benimle aynı olanlar için söyleyeyim..Canim prolaktin hormonun normalse incir kuru cok iyi geliyor
Canım benim hiç korkma tüplerin kapalı olması ne olucak neler okuyoruz burda. Ben 3buçuk senelik evliyim ilk ay hamile kaldım 6 haftalık düşük oldu sonra 1 sene kadar istemedim korunmayı bıraktım yine hamile kaldım 6 hafta mol gebelik yani tümör e hamile kaldım :)) 1 sene kesinlikle bebek yok dendi korunduk 1 buçuk sene sonra dr a gittim artık yasağım kalktı diye aaa bi baktık pcosum. 1 negatif aşılamam 1 negatif tüp bebeğim varBenim tupler tamamen kapali canim 2013 haziranda evlendim hic korunmadim ve tuplerin tikali opdugunu subatta ogrendimlaparskopi ustemedim direk tupe baslamak istedim nisan ayinda prolaktin yuksek cikti mayis 5 te rgl olmam gerek simdi onu bekliyorum malatya fethiye ersanda basladim tedaviye iyi olur insallah senin hikayen nedir canim :)
slm kızlar ben sızden cvp almak ısıtorm kafam çook karışık...ilk tüp bebeğim tüp bebişti düşük olmuştu kürtaj oldum mart ta sonra histereskopi oldum doktor bı sıkıntı yok dedı 2.ci adetınde dondurulmuşları transfer edelım dedı..sizce erken mı acıl cvp wermenz lazım...çunku adetm yaklaşıo adetın 2.ci günü karar werrsem tedavıye başlanacak????kizlar sizlerin tedavileri ne asamada?ilerden giden ben miyim?
benim de 2 gunde 1 kontrolum var.sabah gidip kan veriyorum aksam muayene oluyorum
Canım ben de 3. İğnemi oldum bugün. Yarın e2 varkizlar sizlerin tedavileri ne asamada?ilerden giden ben miyim?
benim de 2 gunde 1 kontrolum var.sabah gidip kan veriyorum aksam muayene oluyorum
Canım benim doktorum da eğer bu bebeği gerçekten istiyorsan ara vermeyelim dedi doğru olanda buymuş canım. Ben başladım bu ay benimde mart ayında negatifim oldu aynı zamanda olduk demekslm kızlar ben sızden cvp almak ısıtorm kafam çook karışık...ilk tüp bebeğim tüp bebişti düşük olmuştu kürtaj oldum mart ta sonra histereskopi oldum doktor bı sıkıntı yok dedı 2.ci adetınde dondurulmuşları transfer edelım dedı..sizce erken mı acıl cvp wermenz lazım...çunku adetm yaklaşıo adetın 2.ci günü karar werrsem tedavıye başlanacak????
slm kızlar ben sızden cvp almak ısıtorm kafam çook karışık...ilk tüp bebeğim tüp bebişti düşük olmuştu kürtaj oldum mart ta sonra histereskopi oldum doktor bı sıkıntı yok dedı 2.ci adetınde dondurulmuşları transfer edelım dedı..sizce erken mı acıl cvp wermenz lazım...çunku adetm yaklaşıo adetın 2.ci günü karar werrsem tedavıye başlanacak????
Canım ben de 3. İğnemi oldum bugün. Yarın e2 var
Ben de pcoyumdoktorun ne derse onu yap bence.basima gelmedigi icin birsey diyemiyorum
hayirlisi hakkimizda.sorun neydi sende?ben pkoluyum
acaba doktorun ne demek ıstedı????hemen başlayalım derkenCanım benim doktorum da eğer bu bebeği gerçekten istiyorsan ara vermeyelim dedi doğru olanda buymuş canım. Ben başladım bu ay benimde mart ayında negatifim oldu aynı zamanda olduk demek
Ben de pcoyumsenin kaçıncı deneme canım benim 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?