2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Kızlar doktorum beni delirticek! Mükemmel bir doktora sahibim ama ısrarla tahlil yapmıyor bana gerek görmüyorum diyo en son artık baskıma dayanamayıp fsh ye bakıcak kan aldı ama ben prolaktin ve tiroit hormonumada bakılsın istiyorum sürekli soru işaretlerim var hormon tahlillerimin hepsi yapılsa içim rahat edicek

Amiin canım inşallah. Senin sorun neydi? Kaçıncı denemen ?
Benim tupler tamamen kapali canim 2013 haziranda evlendim hic korunmadim ve tuplerin tikali opdugunu subatta ogrendim laparskopi ustemedim direk tupe baslamak istedim nisan ayinda prolaktin yuksek cikti mayis 5 te rgl olmam gerek simdi onu bekliyorum malatya fethiye ersanda basladim tedaviye iyi olur insallah senin hikayen nedir canim :)

Canim doktorun istemesede yaptur benimde prolaktin normal diye hic yapilmiyordu bu ay yaptik ve 46 cikti doktorum stres hersyi degiatirebilir diyor

Canim doktorun istemesede yaptur benimde prolaktin normal diye hic yapilmiyordu bu ay yaptik ve 46 cikti doktorum stres hersyi degiatirebilir diyor
Yarın e2 tahlilim var onu yaptırıcam gitmişken

Yarın e2 tahlilim var onu yaptırmaya gidicem gitmişken de prolaktinİde yaptırayım bari peki aç tok farkediyor mu ya da adetin 3. Günü diye bir şart var mı canım ?

Canim naptin gorustunmu

evet o gun tedaviye baslandi.hersey normal olunca.ignenin 7.gini bugun.dun kontrolum vardi.2yumos onden gidiyor sagda.solu gormekte zorlaniyor.ben dis gebelik ameliyati olmustum.geriye yapismis gibi dedi.cok zorluyor o tarafi gormek icin.geriden yumurta gelebilir ama bu sekilde olursa asilamaya donebiliriz dedi.moralim bozuldu biraz.cetrotide verdi 3 tane.2 gundur onu da vuruluyorum.insallah geriden gelenler igmeye cevap verir.112.5 3 gun vuruldum.150 2 gun vuruldum.dun ve bugun 187.5 vuruldum.gecen sene boyle gonalf ile tedavim olmustu.ayni boyle cetrotide filn vurulmustum.4 5 yumurtam olmustu.umuyorum ki yarin geriden gelenler olcak allahin izniyle

Canim prolaktin hormonun normalse incir kuru cok iyi geliyor
Doktor süt salgılama hormonu yüksek demişti sanırım prolaktin oluyor incir kürünü yapmadım ama inciri ortadan ayırıp zeytinyağındada 1 gece bekletip sabah aç karnına yiyorum.. pazartesi günü de tedaviye başlıyoruz hayırlısıyla birde doktorun yanındaki hemşire her gün 1 bardak sade kefir iç dedi yumurta sayısını ve kalitesini artırmak için problemi benimle aynı olanlar için söyleyeyim..

Canım benim hiç korkma tüplerin kapalı olması ne olucak neler okuyoruz burda. Ben 3buçuk senelik evliyim ilk ay hamile kaldım 6 haftalık düşük oldu sonra 1 sene kadar istemedim korunmayı bıraktım yine hamile kaldım 6 hafta mol gebelik yani tümör e hamile kaldım :)) 1 sene kesinlikle bebek yok dendi korunduk 1 buçuk sene sonra dr a gittim artık yasağım kalktı diye aaa bi baktık pcosum. 1 negatif aşılamam 1 negatif tüp bebeğim var

kizlar sizlerin tedavileri ne asamada?ilerden giden ben miyim?

benim de 2 gunde 1 kontrolum var.sabah gidip kan veriyorum aksam muayene oluyorum

slm kızlar ben sızden cvp almak ısıtorm kafam çook karışık...ilk tüp bebeğim tüp bebişti düşük olmuştu kürtaj oldum mart ta sonra histereskopi oldum doktor bı sıkıntı yok dedı 2.ci adetınde dondurulmuşları transfer edelım dedı..sizce erken mı acıl cvp wermenz lazım...çunku adetm yaklaşıo adetın 2.ci günü karar werrsem tedavıye başlanacak????

kizlar sizlerin tedavileri ne asamada?ilerden giden ben miyim?

benim de 2 gunde 1 kontrolum var.sabah gidip kan veriyorum aksam muayene oluyorum
slm kızlar ben sızden cvp almak ısıtorm kafam çook karışık...ilk tüp bebeğim tüp bebişti düşük olmuştu kürtaj oldum mart ta sonra histereskopi oldum doktor bı sıkıntı yok dedı 2.ci adetınde dondurulmuşları transfer edelım dedı..sizce erken mı acıl cvp wermenz lazım...çunku adetm yaklaşıo adetın 2.ci günü karar werrsem tedavıye başlanacak????

Canım benim doktorum da eğer bu bebeği gerçekten istiyorsan ara vermeyelim dedi doğru olanda buymuş canım. Ben başladım bu ay benimde mart ayında negatifim oldu aynı zamanda olduk demek

doktorun ne derse onu yap bence.basima gelmedigi icin birsey diyemiyorum

Canım ben de 3. İğnemi oldum bugün. Yarın e2 var

hayirlisi hakkimizda.sorun neydi sende?ben pkoluyum

Canım benim doktorum da eğer bu bebeği gerçekten istiyorsan ara vermeyelim dedi doğru olanda buymuş canım. Ben başladım bu ay benimde mart ayında negatifim oldu aynı zamanda olduk demek
acaba doktorun ne demek ıstedı????hemen başlayalım derken

Ben de pcoyum senin kaçıncı deneme canım benim 2.

benim ilk.aralikta dis gebelik yasadim.o zaman femera ile yumurta takibi yapiyordu doktorum,ic kanama gecirdim sol tupum alindi.aslinda ameliyat esnasinda pkolular icin tedavi sekli olan overian drilling yapildi.daha sonuclarini gormeden tup bebek karari aldim ben.cok yoruldum cunku 2.5 sene oldu

Canım ağır ilaçlar kullanıyoruz vücudumuz bu ilaçları bir kere aldı alışmışken 2. Yi heöen denemek daha iyiymiş benim yaşım 28 onun içinde zaman kaybetmek istemiyoruz 30 dan sonra yavaşlıyo yumurtalar biliyorsun. Bence de 2. Bir an önce yap hem şanslısın doktorlar düşük olduğunda bu bize yol gösteriyor en azından hamile kalabiliryorsun diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…