- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.681
Canım bu yumurta ve sperm kalitesine bağlı bir olay inş tutar hiç kafana takma orta kalitede olan bile tutuyoKızlar merhaba,canim cok sıkkın ne olur bi fikir verin.cuma gunu yumurtalarim toplandi 13 tane toplamislar.bugun aradilar yarin transfer icin gelin diye sdc 2tane dollenmiş.oda cok iyi değilmiş.ya 13taneden sdc ve sdc 2si. Delirmek üzereyim bide çok iyi değilmiş
Canım bu yumurta ve sperm kalitesine bağlı bir olay inş tutar hiç kafana takma orta kalitede olan bile tutuyo
Canım umudunu kaybetme inş tutacak bol bol dua etInş canim.4.gun transfer yapan var mi ben hep 3 ve 5 duydum.ne olur dua edin
canım moralini sakın bozma benimde 13 yumurtadan 6 tane döllendi ve sadece 2 tanesi iyimiş benim bu 3. denemem 2 tane transfer edildi 2 gün oldu doktor dediki 1 si çok iyi biri iyi değil ona göre dedi bizde sorduk sperm kalitesinden yada yumurtadan kaynaklanıyo. eger nasipse kaliteye baglı değil bence çünkü bizim gittiğimizde hastanede 3. kaliteyle üçüzleri olan varr. sen içini ferah tutu sadece inann ...Kızlar merhaba,canim cok sıkkın ne olur bi fikir verin.cuma gunu yumurtalarim toplandi 13 tane toplamislar.bugun aradilar yarin transfer icin gelin diye sdc 2tane dollenmiş.oda cok iyi değilmiş.ya 13taneden sdc ve sdc 2si. Delirmek üzereyim bide çok iyi değilmiş
Cnm test yapsan çıkar zaten benim 1 hazira10.gunum deyim..cok korkuyorum Allahim yardim et. bizlere.. emeklerimizi bosa cikarma....hafif agrim basladi gene bugun kasikta deilde gobek kismimda ;(
neden acaba bilen... bilmemek beklemek. ne zor Allahim yardim et bize.
canım 3.gün olur yumurta toplanan gün sayılmıyor cuma toplandıysa pazartesi 3.gün sayılır inşallah pozitif sonuçlar alırsınInş canim.4.gun transfer yapan var mi ben hep 3 ve 5 duydum.ne olur dua edin
Banada verildi canım foto gidip gelip onunla konuşuyorum bebisim ne olur benle kal diyeKızlar size transferden sonra ilk ultrason fotosu verildi mi? Beyaz küçük nokta var bende heralde o bebiş
Cnm test yapsan çıkar zaten benim 1 hazira
11.gunum bugun yaptirmadim bakalim son bi gun beklim bari..
benimde var embriyolarımın fotosuu :) gidip gelip bakıyorumm :)Banada verildi canım foto gidip gelip onunla konuşuyorum bebisim ne olur benle kal diye
İnş canım hepimiz mutlu haberi paylasiriz burdaSaolun kızlar allah hiç bir zaman bizi umutsuz bırakmasin.burdan iyi haberlerimi vermeyi çok istiyorum.inş 2haftaya o guzel haberi vermek nasip olur.allah isteyen herkese ama herkese versin inş.
Ağrın varmı canımbenimde var embriyolarımın fotosuu :) gidip gelip bakıyorumm :)
Canım olumsuz düşünme inş bebisin senledirKizlar ya bisi sorucam benim bugun transferin 7. Gunu ama karnimdaki sislik gaz gecti ara ara oluyor acaba tutunamadimi bebegim
guzel dusun guzel olsun insallah..Kizlar ya bisi sorucam benim bugun transferin 7. Gunu ama karnimdaki sislik gaz gecti ara ara oluyor acaba tutunamadimi bebegim
Aaynen ben de orda beyaz küöük nokta var heralde bebişler onlar dimi yaa... aynenn bakıp duruyorum ben de Allahım yardım etsinBanada verildi canım foto gidip gelip onunla konuşuyorum bebisim ne olur benle kal diye
Buraya mı koysakk ilk ultrasonlarımızı? Beyaz nokta mı çizgi gbi olanlar mı bebiş aceba?benimde var embriyolarımın fotosuu :) gidip gelip bakıyorumm :)
Canım böle yuvarlak bir şey içinde bölünmüş hücreler olan bir foto siyah beyaz renkteBuraya mı koysakk ilk ultrasonlarımızı? Beyaz nokta mı çizgi gbi olanlar mı bebiş aceba?
İnş canım tutmuştur icimizdedirlerAaynen ben de orda beyaz küöük nokta var heralde bebişler onlar dimi yaa... aynenn bakıp duruyorum ben de Allahım yardım etsin
Bendeki konduktan sonra uzaktan heralde senin 5. Gün kondu dimi cnmCanım böle yuvarlak bir şey içinde bölünmüş hücreler olan bir foto siyah beyaz renkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?