2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Canım bu yumurta ve sperm kalitesine bağlı bir olay inş tutar hiç kafana takma orta kalitede olan bile tutuyo

canım moralini sakın bozma benimde 13 yumurtadan 6 tane döllendi ve sadece 2 tanesi iyimiş benim bu 3. denemem 2 tane transfer edildi 2 gün oldu doktor dediki 1 si çok iyi biri iyi değil ona göre dedi bizde sorduk sperm kalitesinden yada yumurtadan kaynaklanıyo. eger nasipse kaliteye baglı değil bence çünkü bizim gittiğimizde hastanede 3. kaliteyle üçüzleri olan varr. sen içini ferah tutu sadece inann ...

10.gunum deyim..cok korkuyorum Allahim yardim et. bizlere.. emeklerimizi bosa cikarma....hafif agrim basladi gene bugun kasikta deilde gobek kismimda ;(
neden acaba bilen... bilmemek beklemek. ne zor Allahim yardim et bize.
Cnm test yapsan çıkar zaten benim 1 hazira
Inş canim.4.gun transfer yapan var mi ben hep 3 ve 5 duydum.ne olur dua edin
canım 3.gün olur yumurta toplanan gün sayılmıyor cuma toplandıysa pazartesi 3.gün sayılır inşallah pozitif sonuçlar alırsın

Saolun kızlar allah hiç bir zaman bizi umutsuz bırakmasin.burdan iyi haberlerimi vermeyi çok istiyorum.inş 2haftaya o guzel haberi vermek nasip olur.allah isteyen herkese ama herkese versin inş.

Kizlar ya bisi sorucam benim bugun transferin 7. Gunu ama karnimdaki sislik gaz gecti ara ara oluyor acaba tutunamadimi bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…